Абитуриентски страсти 2017 - красоти и изцепки в снимки

• 453 610
  • 3 522
  •   1
Отговори
# 2 790
  • Някъде там
Скрит текст:
Второто момиче,от дясно на екрана има много интересен десен рокля. Heart Eyes
Няма ли я сама,много искам да я видя?

# 2 791
Много момичета с рокли видимо мокри от локвите има на снимките в темата, на мен хем ми е смешно, хем ми е жал, че улучиха време-неприятел на влачещи се шлейфове.

# 2 792
Колко е доволен  Laughing Дамите дали са близначки?

Да, близначки са.

От снимките на Mrs. Jan има попадения. Момичето на заден план май ми харесва, дали има нейни снимки?
Скрит текст:

# 2 793
Някой питаше за снимките на езерото, според мен е Камелот на яз. Искър.

# 2 794
Изчетох последните 50 страници и видях толкова хубави деца! Единици са тези, които не ми харесаха.
Избрах поне 10 подходящи рокли за моята щерка, е имаме още три години, но не пречи да си зяпам Simple Smile

# 2 795
  • София
Колко модни течения ще се сменят до след 3 години....
Иначе младежите са хубави, добре облечени и умерени.
Дано  да  са и успешни по-нататък,

# 2 796
Изчетох последните 50 страници и видях толкова хубави деца! Единици са тези, които не ми харесаха.
Избрах поне 10 подходящи рокли за моята щерка, е имаме още три години, но не пречи да си зяпам Simple Smile
Жаки, аз поне за догодина избирам Sad И ние избрахме Peace

# 2 797
Рая, дай малко в аванс! Не се стискай!

# 2 798
  • Бургас
аз след 6, но иначе прегледах сума рокли на Тед Бейкър и Карен Милен  ooooh! Иначе за сега бъдещата абитуриентка е на мнение, че ще дари парите за рокля и ще отиде с <някоя хубава блузка>...   Rolling Eyes 

# 2 799
Скрит текст:

Gotowa за сватбата Sunglasses

# 2 800
  • В най - голямото село
Качвам още снимки от бала на дъщеря ми:
https://www.facebook.com/silvia.andonova.3/media_set?set=a.10154 … 3&uploaded=33

# 2 801
cikoni, прекрасна е, с оригинална рокля. Много ми харесват тази година децата на сърфорумките Heart Eyes

# 2 802
  • Gotham City
Скрит текст:

Gotowa за сватбата Sunglasses

Е с тази дължина на роклята не ми е като за сватба, красиви са снимките

# 2 803
  • Някъде там
Последните снимки са много красиви. Лилавата рокля ,много ми харесва.Sparkling Heart и въпреки че момичето не изглежда на 18 е много красиво и стилно.Purple Heart

# 2 804
Последните снимки са много красиви. Лилавата рокля ,много ми харесва.Sparkling Heart и въпреки че момичето не изглежда на 18 е много красиво и стилно.Purple Heart

И на мен много ми харесва. Момичето просто е по-пухкаво, затова вероятно ти изглежда по-голямко,но е много сладко. И роклята много му отива.

Общи условия

Активация на акаунт