Абитуриентски страсти 2017 - красоти и изцепки в снимки

• 453 613
  • 3 522
  •   1
Отговори
# 2 805
  • Gotham City
Според мен грима я състарява, не ми е пухкава, нормална е, просто бюста и е по-големичък. Но е красива Heart Eyes

# 2 806
Иначе за сега бъдещата абитуриентка е на мнение, че ще дари парите за рокля и ще отиде с <някоя хубава блузка>...   Rolling Eyes  

Чудесна е идеята да се подпомогнат децата от детските домове. Но не ми е ясен един нюанс. Абитуриенти ще даряват парите, спечелени със собствен труд през ваканции? Или с щедър жест ще дарят спестявания на родителите си?

# 2 807
Някой може ли да даде линк със снимки от бала на СГСАГ? Благодаря.

# 2 808
  • Sofia
Прекрасни деца видях  Hug

Има ли снимки от 2АЕГ ?
Едно съседко момиченце ми хареса много,но не смея да пусна от фб профила и....

# 2 809
  • Русе, България
Някой питаше за снимките на езерото, според мен е Камелот на яз. Искър.
Аз питах, благодаря за информацията! Simple Smile
Последните качени снимки в темата ми харесаха много!

# 2 810
Според мен грима я състарява, не ми е пухкава, нормална е, просто бюста и е по-големичък. Но е красива Heart Eyes
Съдя по ръцете и шията.

# 2 811
Качвам още снимки от бала на дъщеря ми........
Чудесна е! Семпъл грим, красиви обици, роклята стои нежно с този цвят, който бил и най-актуален за сезона, и ѝ отива. Повече ми харесва от червения тесен модел.
Само да се усмихва повече девойката, много е сериозна на този ден!  Grinning
И кучо е бонбон! Heart Eyes И мама е с хубава рокля, която ѝ стои добре.  bouquet

# 2 812
  • Бургас
La_Valletta,
Скрит текст:

Чудесна е идеята да се подпомогнат децата от детските домове. Но не ми е ясен един нюанс. Абитуриенти ще даряват парите, спечелени със собствен труд през ваканции? Или с щедър жест ще дарят спестявания на родителите си?
Това се опитвам да и обясня и аз, че човек дарява нещо свое. Възпитавам децата си на благотворителност като дарявам всеки месец малка сума за различни каузи и карам децата ми да пускат едри монети на уличните музиканти, за да заплатят труда им/но не давам пари на просяци/ . Трябва да се дарява не само кампанийно /по Коледа, Великден или бал/, а често /при мен е регулярно/

# 2 813
. Яна .,  Hug!

# 2 814
# 2 815
  • София
Говорихте, че двете части са модерни, но последният модел си е баш като на танцьорка в харем.

# 2 816
  • В най - голямото село
Бижy благодаря за хубавите думи. Май се беше поизморила госпожицата, наистина не се усмихваше достатъчно  bouquet

# 2 817
Това е традиция всяка година, прекрасни деца имаше, но аз лично никога вече не бих постнала. Миналата година направих тази грешка, но разбирачките в темата не видяха красивото, а локвите след пороен дъжд и обелената фасада на съседна сграда.

То направо човек да не му се пише, аз затова не пиша само зяпам, пък и няма нищо да постна дпри и да имам какво. Като пишеш все някой те храни след това...  ooooh!  Tired

# 2 818
  • Варна
Говорихте, че двете части са модерни, но последният модел си е баш като на танцьорка в харем.
Точно това си помислих и аз.
Последното не ми допада.

# 2 819
Като пишеш все някой те храни след това...

М, да аз за това се отказах да поствам лични.Просто си стоя и им се радвам на зрелостниците.За това ,че са млади и дръзки.Успех и късмет им пожелавам от все сърце!

Общи условия

Активация на акаунт