Абитуриентски страсти 2017 - красоти и изцепки в снимки

• 453 079
  • 3 522
  •   1
Отговори
# 285
  • Най-красивата страна
Ето я най-оригиналната бална рокля с етно мотиви.
http://beauty.fashion.bg/article/13024/34/Nai-originalnata-balna … s-folkloren-motiv

# 286
  • DE
Не ми харесва.
И най-оригинална според кого  newsm78 може би, на автора на статията  Grinning

# 287
И на мен не ми харесва. Етно мотив с голо рамо и пафти на една страна ми стои гротескно.

# 288
  • Down south
Не ми харесва.
Заложеното е с цел да направи впечатление, но за мен е негативен знак.

# 289
  • В Космоса
Напомня ми на служителката в ритуалния дом, дето бракосъчетава или едно време имаше едни общински кръщенета, лелката с преметнатата трибагрена лента по диагонал. Grinning

# 290
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Не ми харесва - никак. Naughty В горната си част дори ми се струва,че не е направена добре  Thinking

Ето тук все едно виси при бюста  newsm78

Скрит текст:

# 291
  • Когато нямам работа ... просто седя и си хубавея
Определено ролкята е различна от останалите, но не бих избрала такава за бала на дъщеря ми.
Според мен тежките ковани пафти никак не се връзват на коприната (даже май е шифон). Странна ми е.
Русото момиче с роклята, която приличаше на риза, преди 1-2 години беше с много по-хармонично излъчване...

# 292
За къса рокля, бална, което за мен е малко оксиморон, защото бал и късо в едно не ми се връзва, ама то и баловете тук са толкова балове, трябва момичето да има безупречна фигура и най-вече крака. Харесвам къси фру-фру роклички, но на малко момичета им стоят наистина добре.
Дългата рокля, освен че е по-официална, прикрива доста проблемните места, стига да се избере и за целта подходящ модел.

Точно когато са млади трябва да носят къси рокли и да показват фигура! Ако са си позволили да напълнеят преди да станат абитуриентки не знам за по-нататък. Както и ако не можеш да сложиш къса рокля и да покажеш фигура като си на 18 - 19г. какво остава по-нататък?
За дълги рокли има време. Особено след 40-те.
За протокола на моя бал преди 100г. бях 45 кг. Краката ми бяха супер, нямах нито целулит, каквито и недостатъци. Скъсвам мд от тренировки, за да може ако иска да си облече къса рокля.
Не само на бала, когато и се наложи или поиска докато навърши поне 35.

Последна редакция: вт, 14 мар 2017, 22:04 от Stardust@

# 293
Само си представете някой посланик по време на акредитация с такъв костюм (евентуално панталон с кант в шевица, ако ще е смокинг), за да популяризира етноса ни... Ще е по-нелепо и от посланичката ни в Люксембург! Crazy

Абтуриентите не са посланици.
Няма посланик на 18-19г.
Сега им е времето да сложат нешо лудо, екстравагантно и необичайно.
Даже на Оскари и други награди много по-възрастни звезди обличат нетрадиционни дрехи.
Като почнат да работят ще имат прекалено много време да ходят с възприети от всички костюми.
Като гледам работещите в посолството ни във Великобритания - по-добре да си изям БГ паспорта.

# 294
  • В Космоса
За бал избрах и бих избрала все още дълга рокля. Къси роклички носех ежедневно години наред, така че не съм си изпуснала времето. Но за някои по-екстравагантни решения, преглъщам късите рокли.

# 295
Скрит текст:
За къса рокля, бална, което за мен е малко оксиморон, защото бал и късо в едно не ми се връзва, ама то и баловете тук са толкова балове, трябва момичето да има безупречна фигура и най-вече крака. Харесвам къси фру-фру роклички, но на малко момичета им стоят наистина добре.
Дългата рокля, освен че е по-официална, прикрива доста проблемните места, стига да се избере и за целта подходящ модел.
Точно когато са млади трябва да носят къси рокли и да показват фигура!
Точно така, но в ежедневието. Балът е официално събитие и не е за къси рокли. И не смятам да се съглася с аргументите на някого, защото счита своите за по-меродавни, ако ще и 32 кила да тежи и краката му да са като на Барби.

Само си представете някой посланик по време на акредитация с такъв костюм (евентуално панталон с кант в шевица, ако ще е смокинг), за да популяризира етноса ни... Ще е по-нелепо и от посланичката ни в Люксембург! Crazy
Няма посланик на 18-19г.
Ти за луда ли ме смяташ, та ми ги обясняваш тези неща? newsm78 Казах го, защото някой назад каза, че в официалното облекло за представяне на страната ни можело да се вмъкнат етно елементи. Японките носели кимона( в т.ч. императрицата), когато трябва да са най-представителни.

# 296

Няма посланик на 18-19г.
Сега им е времето да сложат нешо лудо, екстравагантно и необичайно.
Даже на Оскари и други награди много по-възрастни звезди обличат нетрадиционни дрехи.
Като почнат да работят ще имат прекалено много време да ходят с възприети от всички костюми.
Като гледам работещите в посолството ни във Великобритания - по-добре да си изям БГ паспорта.
Да се обличат тогава като индианци. Пък и на Оскарите веднъж индианка е приела наградата от името на Марлон Брандо. Поне ще ги запомнят до живот.

# 297
  • Някъде там
Преди русото момиче,имало ли е друга,или тя беше "подстрекателката"?
Моите кльощави щъркелици,както ги нарича баба им, с мини рокля ще изглеждат като, да не казвам какво.Краката им са хубави и дъълги,но пак не мисля че им отива мини.По скоро над коляното ще е добре,но както аз, така и те искат дълги рокли за бала.Това за сега,пък до тогава може още сто идеи да им хрумнат.

# 298
Моето виждане е, че за бала е добре дълга рокля, късата я свързвам по - скоро с изпращането.  Peace

# 299
С., хареса ми ... дрехата, която си избрала за бала си. Hug "Дреха" защото не е рокля, а е от две части, нали правилно съм разбрала. Blush

Общи условия

Активация на акаунт