Абитуриентски страсти 2017 - красоти и изцепки в снимки

• 453 572
  • 3 522
  •   1
Отговори
# 3 000
  • София-Младост
Благодаря ви, дами!  bouquet
Чакам разрешението и да ви я покажа и като дама на бала на приятеля си. Simple Smile
yovanka ... дир-а, ех...било е доста отдавна.
Не знам дали е даван линка, успях едва десетина страници назад да прегледам, но има от няколко столични училища снимки.
https://glamgirls.bg/i-koj-kaza-1-2-3/

Тези двамата сладури ги познавам, бяха съученици на дъщеря ми до 7-ми клас

# 3 001
"Гимнастичките" и на мен не ми харесват.
Често роклите са недобре ушити, виси това трико тук-там и създава кофти впечатление.

И тази модерна прическа опашка кацнала на върха на главата. Веднага в съзнанието ми изниква Глория от един клип преди 100години с точно такава прическа. Супер грозно нещо и не знам нормален човек на когото да отива.
Помня я, тогава Глория носеше изкуствена опашка - една къдрава, нали? Зълва ми също носеше подобна години наред и си беше много добре, аз лично се харесвам също, ако косата не е много опъната.  Преди 2 -3 години засичах едно момиче на спирката с руса опашка, която веднага заподозрях, че не е истинска, просто рядко има такива естествени коси до дупето, и то изрусени. След време я видях без опашката - нищо общо. Да не мислите, че мъжете много разбират от изкуствени опашки или екстеншъни?

Вижда се коя жена е с изкуствена коса и екстейшъни и коя не. Но горките мъже, те едва ли ще направят съществена разлика между истинска и изкуствена коса.

# 3 002
  • Русе, България
Това абитуриенти ли са наистина - страхотно позират! Всички от подбраните горе ми харесаха, но тези четирите, които извадих, са просто уау! Чудни!

Скрит текст:

# 3 003
Първата много ми хареса! Heart Eyes

# 3 004
Толкова невероятно красиви момичета има тази година.
А като дойде време за Мис България и се хващам за главата. Къде са тези момичета тогава  Laughing

# 3 005
rummi_pl, не стигат до конкурсите. Simple Smile

Наистина много красиви момичета тази година и почти нямаше изцепки.

# 3 006
      От снимките на  Maeve  момичето със сребристосивата рокля и сребристи сандали ми напомня
Фрина пред ареопага, такава асоциация ми навява. Красиво е момичето, но твърде как да кажа...зряло излъчване.

Моите фаворитки са момичето с божурите/ някой го спомена на предните страници/ и момичето в полето, което ми прилича на полско цвете.
Фаворитка ми е и едно момиче на съфорумка- слабичко, с уникално излъчване, тъмна рокля.Едната снимка беше доста интересна, момичето седи на пода с боси крачета. Напомня ми илюстрация от детска приказка .

Въобще всяка снимка от този тип носи и някакво послание, дали волно или неволно, но не е просто запечатан образ.

Имаше много красиви момичета, имаше и такива, които са загрозили естествената си красота по какви ли не възможни начини.

Тази година ми хареса по-голямото стилово разнообразие сред момичетата, разнообразието на цветове, както и детронирането на модата на "рибешка уста".Хареса ми и подбирането на интериора в повечето случаи.

Не ми харесаха роклите, тип "Фигурно пързаляне"/ на които им казвате гимнастически/, голите кореми тип "одалиска", обувките тип "поп-фолк "с огромна платформа и висок ток, изпъкналите дупета и страстните целувки.

Не ми харесва, че в повечето снимки на момичета има зряла изкусителност и това е търсен ефект.По-малко бяха снимките, излъчващи изтънченост и свежа лъчезарност.Но за радост ги имаше.

Младежите като цяло са маалко по-скучни, но там няма особено поле за изява.

# 3 007
А като дойде време за Мис България и се хващам за главата. Къде са тези момичета тогава  Laughing

Че кое красиво и умно момиче ще отиде на такъв конкурс?  Жени Калканджиева също е казвала много пъти, че и тя вижда по уличите прекрасни момичета, но те не се записват. Разбирам ги  Peace

# 3 008
Ала-БалаПрекрасна абитуренка!Да ти е жива и здрава!Успехи и късмет за напред!

# 3 009
То е още един плюс за тях.
Хем красиви, хем умни. Браво  Peace

# 3 010
Ала- Бала, чудно момиче! Истински ме изненада, мислех, че са ти малки децата. Много хубава рокля, лъчезарно дете! Много, много успехи и желая! Heart Eyes

# 3 011
  • София
А като дойде време за Мис България и се хващам за главата. Къде са тези момичета тогава  Laughing
Че кое красиво и умно момиче ще отиде на такъв конкурс?  Жени Калканджиева също е казвала много пъти, че и тя вижда по уличите прекрасни момичета, но те не се записват. Разбирам ги  Peace
В повечето случаи не виждаме напр. краката на абитуриентката - може да не са хубави или прави.
Може да не е достатъчно висока, да има бричове, нехармонично тяло и т.н. Като излезе по бански и лъсват всички кусури. И да, не на последно място - дори и да не е избрана по втория начин, миската има разни задължения, ще й губят времето 1 година.

# 3 012
Страхотна абитуриентка на Ала-Бала. Пожелавам и попътен вятър и много късмет в живота! Heart Eyes Hug bouquet

# 3 013
И та мен ми хареса на Ала Бара, много нежно момиче Heart Eyes

# 3 014
Maeve, oт Варна ли си?
Питам, защото има снимка и на щерката от Морска гара, две нейни съученички и мерцедесите пред Рапонги... с имената на номерата.
Много се радвам, че тази година децата ни са много красиви!

Общи условия

Активация на акаунт