Абитуриентски страсти 2017 - красоти и изцепки в снимки

• 453 588
  • 3 522
  •   1
Отговори
# 2 970
"Гимнастичките" и на мен не ми харесват.
Често роклите са недобре ушити, виси това трико тук-там и създава кофти впечатление.

И тази модерна прическа опашка кацнала на върха на главата. Веднага в съзнанието ми изниква Глория от един клип преди 100години с точно такава прическа. Супер грозно нещо и не знам нормален човек на когото да отива.

# 2 971
  • Русе, България
Скрит текст:

Моделът е недомислен, а изпълнението е кошмарно. А момичето е красиво като сълза.
Тези, като ги видях публикувани, ми заприличаха на младоженци. Просто роклята на момичето е много близка до сватбената рокля на майка ми (като малка обичах да се намъквам в нея и да си играя на "принцеса"), и неминуемо направих такава асоциация.  #Crazy
На моя абитуриентски бал имаше една-две бели рокли, ако не бъркам. Всеобщото мнение беше, че това не е сватба. Naughty
Съгласна съм, че иначе девойката е с много хубави черти на лицето, деликатна, красива.

Много, много хубави абитуриенти и абитуриентки тази година, браво!

# 2 972
  • Sofia
Направо си е сватбена.
И на майка ми е подобен модела на роклята от преди 50години Wink

# 2 973
  • София
"Гимнастичките" и на мен не ми харесват.
Често роклите са недобре ушити, виси това трико тук-там и създава кофти впечатление.

И тази модерна прическа опашка кацнала на върха на главата. Веднага в съзнанието ми изниква Глория от един клип преди 100години с точно такава прическа. Супер грозно нещо и не знам нормален човек на когото да отива.
Помня я, тогава Глория носеше изкуствена опашка - една къдрава, нали? Зълва ми също носеше подобна години наред и си беше много добре, аз лично се харесвам също, ако косата не е много опъната.  Преди 2 -3 години засичах едно момиче на спирката с руса опашка, която веднага заподозрях, че не е истинска, просто рядко има такива естествени коси до дупето, и то изрусени. След време я видях без опашката - нищо общо. Да не мислите, че мъжете много разбират от изкуствени опашки или екстеншъни?

Последна редакция: пт, 02 юни 2017, 12:50 от Cuckoo

# 2 974
И аз мразя прическата "опашка на върха на главата")) Но на някои им стои добре (признавам го, въпреки, че не ми харесва). Мразя и по-популярната ежедневна прическа "небрежен кок на върха на главата" - виждам го често по улиците и няма да напиша на какво ми прилича...

# 2 975
На мен ми прави впечатление, че към конските опашки и стегнати кокове залитат винаги тези с щръкнали уши. Нямам нищо против хората с такива, дори и моите са така, затова и се съобразявам с прическите си. Предполага се, че на бала трябва да си в най - добрата си светлина, а не да подчертаеш дефектите си, затова ми е малко странно.  Thinking
Скрит текст:

# 2 976
  • София
Тази година харесах свежи, естествени и ведри момичета. Съжалявам, че не видях повече снимки на дъщерята на  Оceans, много ми хареса, както и момичето с божурите запомних заради елегатността и отсъствието на маниерничене, пози и натруфеност.
Не съм забелязала предходни години толкова надупено да се снимат девойките. Може би сега това е актуално, сякаш е изместило "рибешката уста".
От минали години съм запомнила "пеперуденото момиче", едно момиче от Варна с масленозелена рокля и дълга червена коса, едно момиче от Перник в лек ретро стил от миналата година, в черно и бяло, ако добре помня, както и дъщерята на Жармен.

# 2 977
Maeve , благодаря за хубавата подборка.
Много нестандартно решение на момичето с костюма:
Скрит текст:

И все пак е хубава!

# 2 978
От последните най-много ми харесаха близначките в черно (въпреки, че то не е любимият ми цвят) - много оригинална снимка! Simple Smile

# 2 979
  • София
От последните най-много ми харесаха близначките в черно (въпреки, че то не е любимият ми цвят) - много оригинална снимка! Simple Smile
Аха, като изключим вида на обувките - т.нар. копита

Няма ли кой да каже на тези деца, които досега вероятно не са носили високи обувки, да не се хвърлят на 13 см ток, дори и с платформа. Ходенето с платформи също изисква практика. За мен такива обувки са оправдани, ако девойката е пълничка, за издължаване на силуета. Но за слабичко момиче - излишно.

# 2 980
  • Карлово

Ето тази ми харесва най-много от таз годишните абитуриентки.

# 2 981
  • Gotham City
От толкова малки снимки не мога да преценя дали ми харесва.
От далеч добре изглежда де

# 2 982
  • Карлово

От далеч добре изглежда де
Joy
От Дир-а ги взех. Копирането ме затрудни. Иначе пише Славена ЕГ Пловдив.
Ако знаеш как да ги пренеса по-големи.

# 2 983
  • Gotham City
Нямам идея  Mr. Green Дир-а по принцип не го ползвам

# 2 984
Всички тези "гимнастически" рокли, дълги рокли с шлейфове са си едни сватбени рокли, в най-добрия случай със сменен цвят. Въпреки че има много булки с цветни рокли, включително тъмно лилави, зелени, жълти, дори черни. Особено и с всичките дантели и според мен неподходящо дълбоки деколтета или разголвания.

Общи условия

Активация на акаунт