Абитуриентски страсти 2017 - красоти и изцепки в снимки

• 453 588
  • 3 522
  •   1
Отговори
# 2 955
Не знам за вас, но аз толкова чорапогащници облечени по телата колкото тази година - никога не съм виждала... #Crazy

Догодина ще им мине модата и готово.

# 2 956
Не знам за вас, но аз толкова чорапогащници облечени по телата колкото тази година - никога не съм виждала... #Crazy
Да, казах, че са 60%, но те наистина са 80%. И все пак на всички тъмно сини им прощавам Crazy Laughing Умирам за този цвят и всичко(почти) в тъмно синьо ми харесва. Heart Eyes
Maeve, и аз ти благодаря! Прекрасни са всичките! И да, всеобщо е мнението, че децата ни са все по-красиви. Браво! bouquet

# 2 957
  • Варна
С., много добре ти стои  роклята, много сте хубави!
Благодаря!  Heart Eyes
Харесва ми, че си избрала червен клъч.
Браво  bouquet
___-_____-__-____=
Относно снимките на бившата на Благой Георгиев.
Не знам онова момиче дали е Куини Алис, но тя завърши миналата година и аз много добре помня черната й рокля.

# 2 958
С., само да попитам, тафта ли е полата? На мен супер много ми харесва.

Относно онази, дето си мисли, че е бивша на Благой, ето я 2015 година, та може да си направите сметка от колко годишна започва трансформацията
Скрит текст:

2014
Скрит текст:

А от по-ранен период снимки в лице няма.. Rolling Eyes
Тафта е мисля, да, благодаря за хубавите думи.
Благодаря още веднъж на всички.  Hug Heart Eyes

# 2 959
Мислех, че тези дни ще обявят победителката на Дир, а то било чак на 19  ooooh! Ще почакаме  Simple Smile
Още няколко кадъра
Скрит текст:
Варненски абсолвенти
Скрит текст:

# 2 960
  • Stuck in a moment
Много харесах последната декорация на гърба.

# 2 961
Много благодаря на всички ви! Усмихнахте ме още повече, благодаря!  Heart Eyes Heart Eyes Hug
Прекрасна си била Heart Eyes Успех

# 2 962

Ей това ми бърка в очите и на мен! Кой гений го е измислил?! 100 пъти по-добре гола кожа, отколкото найлон с телесен цвят.

# 2 963
Това не е ли тюл? На фигуристките е трико, но предполагам, че приликата е само външна Simple Smile

# 2 964
Това не е ли тюл? На фигуристките е трико, но предполагам, че приликата е само външна Simple Smile
Отблизо изглежда като тюл, но е разтегливо като триката на гимнастичките.

# 2 965
Като пускате линкове през фейса, нищо не видя, бре. Излиза табела регистрирай, вход. С, пусни една фотка през прикачи, или снимка бг. Не съм педофил, естет съм Joy Joy bouquet bouquet

# 2 966
  • София
Мда, и на мен не ми харесват "гимнастичките". От последните снимки много харесах момичетата в златисто. По принцип не си падам по лъскавото, но тези ми харесаха.

# 2 967
Зухаир Мурад е виновен, да знаете!

Вторият линк не работи, също така да знаете.  Tired

# 2 968
  • София
Ако говорим за тези "гимнастическите" рокли - имаше ги още преди 2 години, или поне аз за първи път тогава видях такава. Просто сега са масово разпространени вече.

# 2 969
  • Варна
Така е, от няколко години е тази тенденция. В началото се захласвах докато ги разглеждах, но сега, след като станаха масови вече не са ми интересни.

С. малко видях от теб, но достатъчно, за да ми хареса.  Heart Eyes

Скрит текст:

Моделът е недомислен, а изпълнението е кошмарно. А момичето е красиво като сълза.

Последна редакция: пт, 02 юни 2017, 07:50 от Северина

Общи условия

Активация на акаунт