Абитуриентски страсти 2017 - красоти и изцепки в снимки

• 453 588
  • 3 522
  •   1
Отговори
# 2 910
  • Down south
Miss C.
Елегантен тоалет, акцента определено е грабващ!
Чудесни снимки, раздвам, че сподели  Heart Eyes

# 2 911
Miss C.
Чудесни снимки, раздвам, че сподели  Heart Eyes

Благодаря! Не са толкова впечатляващи като останалите, но много им се радвам понеже ги свързвам само с хубави неща тези снимки, затова ги споделих.  Hug

# 2 912
  • Stuck in a moment
Maeve, май имаш най-голям принос в темата за многото, красиви и интересни снимки, които не знам как успяваш да ги намериш  Grinning
Голяма красавица е това момиче. Даже не толкова роклята и аксесоарите, просто тя, очите...явно умее да позира. Супер е. И мацката със златната рокля, която беше пусната след нея само на една снимка.

Вече имам 5-6 фаворитки, трябва да си прегледам постингите и ще ги пусна. Вие имате ли някоя/някой?

# 2 913
С., много добре ти стои  роклята, много сте хубави!

# 2 914
С., много добре ти стои  роклята, много сте хубави!
Благодаря!  Heart Eyes

# 2 915
Miss C.
Чудесни снимки, раздвам, че сподели  Heart Eyes

Благодаря! Не са толкова впечатляващи като останалите, но много им се радвам понеже ги свързвам само с хубави неща тези снимки, затова ги споделих.  Hug

Моето мнение е като на Daylily. А това, дето го подчертах е най - важно! И в бъдеще желая много, много такива, а и още по- хубави моменти!  Hug

# 2 916
Miss C.
Чудесни снимки, раздвам, че сподели  Heart Eyes

Благодаря! Не са толкова впечатляващи като останалите, но много им се радвам понеже ги свързвам само с хубави неща тези снимки, затова ги споделих.  Hug

Моето мнение е като на Daylily. А това, дето го подчертах е най - важно! И в бъдеще желая много, много такива, а и още по- хубави моменти!  Hug
Много благодаря!  Heart Eyes

# 2 917
Бившата на Благой Георгиев. Може вече да сте я показвали.
Скрит текст:

Толкова малка, а вече с пластични операции. Умът не ми го побира, съжалявам
Скрит текст:
https://www.facebook.com/paloma.miteva
Не харесвам черно, но роклята ми хареса. Иначе пък явно много обича кулинарията - много печки, фурниии!  Joy

# 2 918
# 2 919
  • Между Пирин, Рила и Родопите
Много ми хареса! Супер е

# 2 920
С. чудесна си, момиче! Харесвам такива поли. Класическо е съчетанието черно/бяло, макар да не обичам чак такъв контраст за себе си, ми харесва.  Blush
Зеленат пуханка също е чудесна. Някак жизнерадост струи от нея. Адмираци, че фино е покрила ръцете. Аз никога не бих ходила по потник или без ръкави, и това ми боде очите малко.  Blush

# 2 921
Преди доста страници беше показана снимка на Дара, с друга девойка. Та на тази снимка имаше двама младежи, които много харесах. Еее, панталоните долу, малко вталенки ми се сториха, но като цяла визия са добре.

# 2 922
Благодаря ти, Бижу!  Hug
Бел Ами, момчетата май са близнаци.  Peace
Момичето, което е публикувала Госпожица Бързо се уча е симпатична, много е хубава!

# 2 923
Благодаря ти, Бижу!  Hug
Бел Ами, момчетата май са близнаци.  Peace
Момичето, което е публикувала Госпожица Бързо се уча е симпатична, много е хубава!
Ми бяха с очила и не можах да позная, но по крачолите на панталоните бяха еднояйчни Joy Joy Joy

# 2 924
С. изглеждаш прекрасно, свежо, младежко излъчване, а и роклята е чудесна. Simple Smile

Гледах албум снимки от самото празнуване, супер весели и забавни, но са толкова много че нямам време сега да подбирам и показвам. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт