Абитуриентски страсти 2017 - красоти и изцепки в снимки

• 453 588
  • 3 522
  •   1
Отговори
# 2 925
  • Gotham City
С., прекрасна си! И такива "не е толкова красива, като някои от показаните тук" да не съм ги чула повече  bouquet

# 2 926
Цитат на: Г-ца Бързо се уча (Storm Worm Virus) link=topic=968712.msg35091873#msg35091873 [spoiler
date=1496262718]

[/spoiler]

Много ми е приятен този цвят.

# 2 927
И на мен ми харесва последното момиче. Имам чуденка(за себе си) дали ако болерото беше друг цвят и не от дантела щеше да е по- доброто съчетание. Иначе и от мен адмирации.
Както и за C.

# 2 928
  • Между Пирин, Рила и Родопите
Такива красиви момичета и рокли имаше, как да покажа себе си сега?!?  Blush
Иначе си изкарахме чудесно, да, много благодаря.  Hug Определено ще я помним вечерта дъъълго време.  Laughing
Браво, С., много усмихната и слънчева си!
И роклята, и теб харесвам!
А, щом и вечерта е била чудесна - и спомените ти ще са красиви като теб!

# 2 929
Не, ако беше друг цвят щеше да се загуби ефекта на роклята. Много е добре така, умело е прикрила ръцете. Аз даже не забелязах в началото, че е болеро. А цветът ми е един от любимите!

Аз ли съм станала бяла и добра или имаме огромно развитие, но тази година все хубави деца. Не видях пошлост и кич. Браво!

# 2 930
С. без да знам, че си ти веднага ме грабна точно твоя тоалет. Поздравления за избора.

Сполучливо подбран тоалет спрямо фигурата на момичето. Харесва ми и цвета, много е нежен.

# 2 931
  • Между Пирин, Рила и Родопите

1999 г.
Измъчих се през телефона... hahaha

Понеже снощи редактирах безброй пъту, докато кача от телефона, та сега пак цитирам ретро-Cigarette.  Crazy

# 2 932
Скрит текст:

# 2 933
И аз се присъединявам към общото мнение: тази година видях много хубави млади хора, почти нямаше изцепки, темата е пълна с красоти! Браво на младежите!  Heart Eyes

Maeve, Браво и на теб! Много хубави подборки пускаше! Peace

# 2 934
Скрит текст:
Това много ми хареса.
Към самия стайлинг имам забележки, на първо място към прическата...
НО момичето, снимката и Гетсби-стилистиката са супер.
Обичам, когато има идея.

Виртуален медал за принос в темата на няколко дами, които си направиха труда да селектират и постват заради останалите. bouquet
С., грееш!:bouquet:

# 2 935

Браво на теб! Много красиви снимки си пуснала.

# 2 936
Много благодаря на всички ви! Усмихнахте ме още повече, благодаря!  Heart Eyes Heart Eyes Hug

# 2 937
Много благодаря на всички ви! Усмихнахте ме още повече, благодаря!  Heart Eyes Heart Eyes Hug

Прекрасна си!
Да са усмихнати всиките ти дни за напред!

# 2 938
  • Gotham City
С., само да попитам, тафта ли е полата? На мен супер много ми харесва.

Относно онази, дето си мисли, че е бивша на Благой, ето я 2015 година, та може да си направите сметка от колко годишна започва трансформацията
Скрит текст:

2014
Скрит текст:

А от по-ранен период снимки в лице няма.. Rolling Eyes

# 2 939
  • София
Относно онази, дето си мисли, че е бивша на Благой, ето я 2015 година, та може да си направите сметка от колко годишна започва трансформацията
А от по-ранен период снимки в лице няма.. Rolling Eyes
Как ще твърди, че не си е правила корекции, ако остави снимкови доказателства за обратното?
Защо си решила, че само си мисли, по-назад ти пуснах снимка - целувка уста в уста

Общи условия

Активация на акаунт