Абитуриентски страсти 2017 - красоти и изцепки в снимки

• 453 172
  • 3 522
  •   2
Отговори
# 450
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Тази рокля конкретно не си я представям с яке, но иначе има доста официални модели, които биха изглеждали свежо и младежки с дънково или кожено.
Скрит текст:

Много ми хареса черно-бялата рокля и тоалета за изпращането на С.

много..... странни тоалети  Tired

# 451
Тази рокля конкретно не си я представям с яке, но иначе има доста официални модели, които биха изглеждали свежо и младежки с дънково или кожено.
Скрит текст:

Много ми хареса черно-бялата рокля и тоалета за изпращането на С.

Снимките на Кейт Мос са ужасни - виснали гърди, изпъкнал корем (отричала е бременност), тълпа зяпачи...
Не си представям младо момиче по този начин.

# 452
  • Варна
Този зеления тоалет като за бременни е правен. На мен не ми допадна.

# 453
На мен и двата тоалета с якетата не ми харесват.

# 454
Предложеното дълго наметало не ми стои с тази рокля, ще я утежни.

На моя бал преди 1200 г. аз също нямах връхна дреха, бях с рокля с тънки презрамки, малка чанта и сандали.
Кожените якета са абсурд за бал - съгласна съм. Кейт Мос на живо няма нищо общо със снимки и публични изяви.

# 455
Пухените , кожите  през май месец ще са изключително смешни .
Болеро или шал наметка .
На моя бал нищо връхно не съм имала , а беше дъждовно .

# 456
  • Sofia

На моя бал преди 1200 г. аз също нямах връхна дреха, бях с рокля с тънки презрамки, малка чанта и сандали.
Кожените якета са абсурд за бал - съгласна съм. Кейт Мос на живо няма нищо общо със снимки и публични изяви.

Кожените якета са си ансурдни по принцип - в повечето държави не приемат сериозно хора, които ги носят.

# 457
Благодаря на всички за идеите и коментарите!
Simple Smile

Мисля, че с това изречение питащата иска да се сложи точка на изчерпателните отговори.

Иначе това е най - подходящото яке:
Скрит текст:

А,да ! и не е от алиекспрес, а  от fashionsupreme.co.uk!

# 458
  • Варна
Скрит текст:

Кожените якета са си ансурдни по принцип - в повечето държави не приемат сериозно хора, които ги носят.
Shocked
Остави ме без думи  Shocked

# 459

Не съм съгласна.
Кожените якета ги носят много и навсякъде - дори и където трябва и не трябва.
Наистина не са подходящи за официални събития, но се носят масово дори на работа от хора, които са в маркетинга, арт средите, реклама и т.н.

Не съм забелязала да не приемат сериозно хората, които ги носят - особено в консервативна Англия.
Друг е въпросът, че към естествените кожи се гледа с все по-голям негативизъм, особено хора, които са приридозащитници.
Аз лично недоумявам как може да си вегетарианец и да носиш кожа.

# 460

Не съм съгласна.
Кожените якета ги носят много и навсякъде - дори и където трябва и не трябва. Освен това си има доста красиви, не 'рокерски' якета като сака и т.н.
Наистина не са подходящи за официални събития, но се носят масово дори на работа от хора, които са в маркетинга, арт средите, реклама и т.н.

Не съм забелязала да не приемат сериозно хората, които ги носят - особено в консервативна Англия.
Друг е въпросът, че към естествените кожи се гледа с все по-голям негативизъм, особено хора, които са приридозащитници.
Аз лично недоумявам как може да си вегетарианец и да носиш кожа.

# 461
  • Варна
И аз останах без думи. Познавам много моторджии, за които кожата е всекидневна дреха. И през ум не ми е минало да не ги приема сериозно, някои от тях са постигнали неща, за които мога да си мечтая само.

# 462
  • Пловдив

Уби мъ. От утре тръгвам с копринени сака и кашмирени палта. Между другото, ако на кашмира има яка с козина, минава ли ?

# 463
  • Варна
Показаните комбинации от Калитеа на мен ми харесват, но не са ми подходящи за бал.

# 464
  • Пловдив

https://www.google.bg/search?q=prom+dress+with+leather+jacket&am … rc=bauqYrlD9UyKxM

https://www.google.bg/search?q=prom+dress+with+leather+jacket&am … rc=S3BPiYDD989y9M:

Нещо подобно си представям, въпреки, че наистина за края на май може да позагреят девойките с кожено яке.

Общи условия

Активация на акаунт