Абитуриентски страсти 2017 - красоти и изцепки в снимки

• 453 116
  • 3 522
  •   3
Отговори
# 480
  • София
Роклята е основната дреха, а наметката - по желание.

# 481
Прави ми впечатление в последните години, че децата са по - хубави на изпращането, не зависимо момичета или момчета. Точно защото я няма суматохата "да съм с рокля на известен дизайнер или поне добре направено копие," няма и толкова тежък грим... А може би и у тях суматохата, която обикновено се създава неволно на самия бал.

За по- големите градове  не забравяйте опцията - "Официални тоалети под наем". Удобно, полезно, по- изгодно. Може да не е целият тоалет, може и скъп аксесоар.

# 482
  • София
Записвам се за да гледам красоти след 2 месеца

# 483
Как точно протича изпращането при вас? При нас вечерта на бала се събират в училище, там има официална част, приветствия, снимки с учители и веднага след това отиват в заведението.

Следващото събиране е раздаването на дипломите, то обикновено е през деня.

Тук чета различни неща, затова ми е любопитно как е при вас

# 484
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
В близкото ни училище гледам,че децата се субират през деня около 10:00 - 11:00 часа.Имат няакаква програма от малките.Песни,танци предават знамето на по малките и май това.После вечерта се събират класа си на заведение.
Навремето и ние бяхме така.

# 485
Само са отбележа, че и на виенските балове във Виена младите дебютантки си ходят с пухени якета върху балните рокли, най-често къси, най-често съобразени с цвета на роклята. Те баловете са главно през декември, а тогава е кучи студ. Добре изглеждат момичета.

За нашите балове през май и на мен много ми харесва варианта с късо кожено или друго яке и на най-официалната рокля - свежо, леко бунтарско, малко разчупва лелинския стайлинг и напомня, че момичето е на 18.

Но аз принципно харесвам такъв стил, дори гръндж ботуши с дантелена рокля, за да тушират малко цялата официалност.

# 486
  • София /Абсурдистан
Поръчките от Али-то се случва и да не пристигнат понякога.

# 487
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
дискусиите от последните 4-5 страници ме подсетиха за Денди на Виенския бал  Mr. Green
Скрит текст:
пресрещаше "хай лайфа" и отбелязваше, че връхната дреха на дамата е "шушляк"
прав беше човека.  Peace

не мога да възприема яке с онази нежна рокля  Blush
мисля си, че ако момичето е решило да е принцеса на бала, никак няма да му пасне дънково, кожено и т.н. якенце Peace

# 488
Как точно протича изпращането при вас? При нас вечерта на бала се събират в училище, там има официална част, приветствия, снимки с учители и веднага след това отиват в заведението.

Следващото събиране е раздаването на дипломите, то обикновено е през деня.

Тук чета различни неща, затова ми е любопитно как е при вас
Отиваме към 17:30 за да караме т.нар. "Последен час на класа", по - малките, които ще ни "заместят", тоест 11 клас, влизат по някое време при нас, казват ни 2 - 3 думи, Класната ни също, подаряваме подарък ако сме й взели(понеже тя не иска серенади и подобни) после излизаме в двора на училището през главния вход(понеже имаме два  Laughing, единият се отваря само за патронни празници и други събития) и останалите випуски ни "изпращат". Съответно 12 клас имаме някаква програма, може всеки клас да се изяви или целият випуск да избере 2 представители и да говорят от името на всички. Обикновено е нещо забавно, в стихотворна форма и в него споменаваме преподавателите и най - характерното за тях. Забавно се получава.
След това вече по класове заедно с класния ръководител отиваме на заведение и след него обикновено и на дискотека.  Laughing

# 489
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Много, много съм доволна Simple Smile Днес пристигна и роклята - купена онлайн и по картинка (и дадените там мерки, разбира се Simple Smile ... полска е като производство) ... стои й като ушита от шивач и точно за нея. Щерката е много доволна Simple Smile Обувките и колието пристигнаха в края на миналата седмица. Готова е за края на май! Обещала съм, че няма да споменавам думата "бал" поне до след ваканцията, когато трябва да си избере нещо за изпращането Simple Smile Ааа ... и клъч за бала ... и ... много хареса идеята за кожено якенце, ако вали и е студено Simple Smile

НГДЕК, поне според последните ми сведения се събират направо към 18 часа пред Александър Невски и не ходят до училището ..., което е в Модерно предградие.

# 490
Страхотно! От къде поръчвахте роклята? 

# 491
При нас в провинцията  Mr. Green изпращането е сутринта в деня на бала. Знамето се предава на нов знаменосец. Има реч от директор, някой кмет, зам. кмет, депутат... Раздават се дипломи(по наше време, когато нямаше матури, които да са след деня на бала), грамоти....

След обяд почва обикалянето с коли, свирене със свирки, едно броенеее.... Всеки клас си е определил предварително стоянка и там се чакат с автомобили. После отиват да си закарат класния ръководител и се събират с другите класове. И почва модното дефиле. При нас пред всеки клас върви оркестър с чалгии  Mr. Green. Миналата година имаше и духов оркестър пред единия клас. Ама пак си е супер- дупер грозна изгъзица.

# 492
А, и ние сме провинция ама чак оркестри и чалга сме нямали.  Joy Joy
(Изпращането е на 15, а балът на гимназията - на 25).

# 493
При нас {тук вкючвам три града-един голям и 2 средни Grinning}, изпращането е в средата на Май, обикновено 15-17. Събират се в училищата за последен час на класа, след което има церемония в двора и се предава знамето. По - късно правят серенада и отиват на ресторант/дискотека. Следващите дни са матурите и 24 Май, когато обикновено е първия бал и така до края на месеца.

# 494
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Страхотно! От къде поръчвахте роклята? 

От:  http://selected-bg.com/ ... Пристигат нещата 10-15 дни след поръчката.

Общи условия

Активация на акаунт