Абитуриентски страсти 2017 - красоти и изцепки в снимки

• 453 068
  • 3 522
  •   1
Отговори
# 630
На мен не ми се отварят.

# 631
# 632
  • с/у ОколоМръсТното

Ах, ако сега бях абитуриентка с голям кеф бих се понесла с тази рокля.  Heart Eyes

и аз бих... или хайде поне щерката... която се оказва ПАК абитуриентка тази година  #Crazy ooooh! (щяла да е дама), ноооооо... аз няма да участвам. Сакън.  Crossing Arms

# 633
# 634
На мен и двете ми харесват. Добро решение за момиче с хубава фигура, ако не може да си позволи много.

Много по-лесно е, ако абитуриентката/абитуриентът нямат много проблеми по тела/лица, семпло решение винаги е добра идея и може да се постигне уау ефект с малко средства.

Руси момичета винаги изглеждат добре в черно колкото и клиширано и неподходящо да е за някои. Особено, ако нямаш тен или имаш някакви лунички / петна, които биха изпъкнали с други цветове.

# 635
  • с/у ОколоМръсТното

вчера я видях на живо в/у манекен. Грам не ми хареса, дори се учудих на цената й.
Цветът й е готЕн  Mr. Green

# 636
Роклите на момичето ми харесаха.

Аз съм и бяла и руса...с черно приличам на...умряла от 3дни.
Много зависи от тена, ако изобщо има такъв.

# 637
valito97, може да се свържеш с инициативата във ФБ, където минали абитуриенти даряват облеклата си на бъдещи такива, неможещи да си позволят тоалети, аксесоари и др. Страницата се казва Красавицата и Вяра.

Моята абитуриентска рокля беше съвсем семпла и обикновена, без камъчета, дантели и др. Шиха я по този модел, но в червен цвят. Обувките и клъча бяха в телесен цвят.
Скрит текст:
Единствената разлика е, че моята цепка не беше толкова дълбока.

# 638
Подобна, още по-опростена рокля видях в сериала 'Скандал' и много ми хареса. Ето я:

https://www.thehunt.com/the-hunt/xcUtuQ-scandal-white-dress-calvin-klein-

Не можах да намеря по-свястна снимка.

Знам, че сме 2017, но много ми харесаха някои рокли тук:

http://fabfashionfix.com/red-carpet-at-academy-awards-oscars-2014/

Кейт Бланшет, Пенелопе, Найоми Уотс, Сандра, чарлййз (не мога да напиша главна буква) , Виола Дейвис (зелената рокля); и други ... харесва ми 'бременната' рокля на съпругата на Крис Х.
Ейми Адамс, Кейт Худсън - не им трябва много да изглеждат красиви.

Последна редакция: ср, 05 апр 2017, 14:55 от Stardust@

# 639
 bouquet
Първите балове са на 14 май...значи време не остана Wink

# 640
  • Луната ни пази
bouquet
Първите балове са на 14 май...значи време не остана Wink
Не е ли рано? На 15ти ще е изпращането при нас.

# 641
  • Когато нямам работа ... просто седя и си хубавея
Да, на 15 май дванадесетокласниците завършват.

# 642
Нашите ги изпращат на 12 май, но все още нямаме тоалет за тогава  Wink
Както и обувки и клъч за голямата рокля!Просто жЕвота е прекрасен!
Честит празник!

Последна редакция: сб, 08 апр 2017, 10:38 от Franceska

# 643
  • Варна
Моят син още няма костюм за бала, но вече ми омръзна да го карам да търсим. Накрая ще е каквото намерим.

# 644
Ние днес излезнахме със сина за първи път, за да огледаме за костюм. А то стана така, че много бързо намерихме и харесахме, така че няма да има повече мъчение Simple Smile . Бях се подготвила за няколко дневно поне.  Доволна съм, че намерихме това, което е най-важно - костюм, риза, даже обувки и папионка. Синът имаше една концепция за вида на облеклото си, но в магазинът я смени тотално с нова.

Общи условия

Активация на акаунт