Абитуриентски страсти 2017 - красоти и изцепки в снимки

• 453 012
  • 3 522
  •   1
Отговори
# 855
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Скрит текст:
... колеги от Америка дори не знаеха къде е България, когато за първи път се срещнахме.

...

Това говори само за тяхната неграмотност и ниска обща култура ... не за тукашната такава  Wink
Извинете за оф-а ... не се стърпях  Embarassed

Голямата е 12 клас ... Учител съм ... до сега 17 години не съм видяла, не са споделили ученици за харчене на луди пари за дрехи, аксесоари и други неща. Извела съм 4 випуска ... Все около 1000 лв. са се движили сумите дадени от децата за бал (дреха, обувки, аксесоари), ден на изпращането (същото) и куверт ... В София съм учител. Къде ги намерихте тези със силиконите, поправките, и заемите за бал ... не знам ... Масово децата са разумни и не се изхвърлят ... Това е моят поглед към баловете, но не е меродавен Simple Smile

# 856
Американските абитуриенти ми харесаха, немските - също.
Като се започне с това изтъкване, как българските били по-по-най, пък оригинални, пък не знам какви си още.
Чудесно, няма лошо...но само като се замисля децата от други страни колко повече възможности имат за развитие...и голяма работа "нашите" как са облечени.

# 857
Все около 1000 лв. са се движили сумите дадени от децата за бал (дреха, обувки, аксесоари), ден на изпращането (същото) и куверт ... В София съм учител. Къде ги намерихте тези със силиконите, поправките, и заемите за бал ... не знам ... Масово децата са разумни и не се изхвърлят ... Това е моят поглед към баловете, но не е меродавен Simple Smile
Не съм сигурна, че цените ти са актуални... Големият ми син беше абитуриент 2009-та и дрехите, и обувките му струваха 600 лв, кувертът им беше 130 лв, а само заведението, в което поканихме гостите си, ни струваше 1000 и не беше луксозно заведение. Горе-долу 2000 лв ни струваше всичко и нищо не е било някакво скъпарско, или да са купувани излишни неща.
За близнаците през 2012 почти двойно. А пък за момиче не ми се мисли колко пари се дават.

# 858
Обичам да гледам абитуриенти и надниквам тук .
От американските ми харесаха две-три момичета с по изчистени рокли, другите имам чувството
че снимките, тоалетите са някъде от 80 те г. на миналия век  Mr. Green
Немските по ми харесаха и пейзажа отзад е по цивилизован   Grinning
Но съм 100 на 0 за нашите си деца . И не само, заради стила на дрехите,
а и заради по изразителните си черти, по духовити погледи и.. абе всичко ми харесва в нашите деца  Heart Eyes
Тази година и ние си имаме една абитуриентка (племеница)- тя е прекрасна- танцьорка, певица. Със сигурност ще има снимки тук,
защото е от езиковата гимназия в Благоевград , които бяха едни от красивите и запомнящите се миналата
година . Даже на една страница тук пак е сложена едно момиче като пример  Heart Eyes
Ще очаквам с нетърпение .

# 859
  • Някъде там
Като се започне с това изтъкване, как българските били по-по-най, пък оригинални, пък не знам какви си още.
Чудесно, няма лошо...но само като се замисля децата от други страни колко повече възможности имат за развитие...и голяма работа "нашите" как са облечени.

За мен на всякъде в всяка една държава, има и красиви и стилни млади хора и такива на които се чудиш родителите къде са с една дума. Не всеки има вкус стил и красота.Не мисля че трябва да слагаме всички под общ знаменател,но абсурдно е и твърдението че в България е пълно с абитуриентки,пациентки на   пластичните хирурзи.

# 860
  • Down south

Ако младежите са стилни, няма значение кои са и от къде са  Peace

Явно и тук са модни тези наметки, имаше дума, която беше използвана, като название, но не я запомних

Някой по-горе спомена усмивките/зъбите на американците Simple Smile

Тази рокля ми се струва интересна

Симпатична двойка

# 861
  • Когато нямам работа ... просто седя и си хубавея
Все около 1000 лв. са се движили сумите дадени от децата за бал (дреха, обувки, аксесоари), ден на изпращането (същото) и куверт ... В София съм учител. Къде ги намерихте тези със силиконите, поправките, и заемите за бал ... не знам ... Масово децата са разумни и не се изхвърлят ... Това е моят поглед към баловете, но не е меродавен Simple Smile
Не съм сигурна, че цените ти са актуални... Големият ми син беше абитуриент 2009-та и дрехите, и обувките му струваха 600 лв, кувертът им беше 130 лв, а само заведението, в което поканихме гостите си, ни струваше 1000 и не беше луксозно заведение. Горе-долу 2000 лв ни струваше всичко и нищо не е било някакво скъпарско, или да са купувани излишни неща.
За близнаците през 2012 почти двойно. А пък за момиче не ми се мисли колко пари се дават.

Като включим тоалета, куверта и събирането на приятели в заведение, сигурно ще стигне към 1500-600 лв. Иначе само дрвхитв и обувките като сума са около 600лв някъде.

# 862
  • Някъде там
[/quote  

А за близначки момичета през 2021  ooooh! ooooh! ooooh! не смея и да си помислям.В интерес на истината,от сега се опитваме да заделяме с баща им за бала и след него.

# 863
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Скрит текст:
На мен ми харесват американските абитуриенти,заради обраната елегантност.Харесвам и българските,заради оригинални визии.Навсякъде има гротески,вкуса не се предава по местонахождение.

Тук,в Щатите, си има наложен дрескод,който младежите трябва да спазват  и искат,не искат,не могат да вкарат повече оригиналност от стандартен костюм или дълга бална рокля.
Дънки,маратонки,къси рокли,гащеризони - абсурд.Затова ви изглеждат "стерилни".

За черните..те са си друга "порода".Имат си тяхна си култура,начин на обличане,хранене.Живеят си в тяхните квартали,учат си в тяхните училища.Само по-заможните се смесват в бели и азиатци.Всъщност,дори и при балове,класите са толкова очевидни.
Още бални снимки от Щатите(две различни гимназии),от края на април.От моя щат - Ню Джързи.

Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

Blush като гледам и те си имат Мечо - Омуртаг, и те си имат кокоши дупета и поли, вдигнати до ушите  Peace

# 864
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Бижy, заведението за гостите с роднини не съм включвала в цените  Wink

... Извела съм 4 випуска ... Все около 1000 лв. са се движили сумите дадени от децата за бал (дреха, обувки, аксесоари), ден на изпращането (същото) и куверт ...

И ти самата пишеш - 600 лв. костюм и обувки + 130 куверт ... И за момиче може стилно да се облече за тези пари Simple Smile След куверта остават до 1000-рката още 270 лв. за да се купи нещо хубаво и смислено и за изпращането Simple Smile Не виждам къде е противоречието  Hug

Прави ми впечатление, че последните години все по-стилни и без много грим и тежки прически са момичетата ...

Една мечта имам обаче за хлапетата за този ден - да се откажат от гротеските обувки с 12-14 см. ток и 3-4-5 см. платформа ... както и от сандалите Simple Smile Официален повод, официална дреха - изисква официална обувка Simple Smile А тези, които масово се виждат ... не са такива ...

# 865
Сандали винаги има и на червения килим, не че ми харесва де Peace

# 866
Ние сме дълбока провинция, но досега не съм видяла момичета със силикони и всякакви подобни, а уж се водим най - елитната гимназия в града. По - скоро са изключения, не правило.
За парите - без да смятам събирането с роднини и приятели за изпращане и бал нещата надхвърлят 1000 лева.
Засегнали сте и прическите и гримьорите - горчив опит имам вече. Повечето гримьори и фризьори си действат както си знаят като чуят бал. Обяснявах, че не искам нещо силно като грим, може да е само една спирала и един ФДТ, но да са сложени добре и да отиват на роклята (качвала съм я тук в темата). Еми направиха ме като панда в очите, цялостната ми визия беше не като на 18 - годишна, а като на 35, отвратително. Ако не бях казала, че е за бал, а някакъв друг повод можеше по - добре да се получи. Та искам да кажа, че понякога не е само до абитуриентката, а и до гримьори, фризьори и т.н. Въпреки че ти ако не се харесваш с нещо няма как да го носиш, но е факт, че като ме видяха приятели просто казаха, че било нормално, все пак бал било.  ooooh! ooooh!

# 867
Силикон и аз не съм засичала!Направени устни- да!
От към прическа ще е небрежно прибрана назад и на щерката, няма как да си позволи кокове (с коса до кръста е), тъй като ще и се откачи главата.
Днес е купила обеците.Всичко останало си чака реда  Joy
И ще е със сандал (това поне е замисъла).

# 868
Включвам се с едно мнение относно парите, които се отделят за бала. Аз сега ще завърша елитна езикова гимназия в София, но за момента с нашите сме дали към 200 лв за куверти, 100 лева за роклята, 100 лв за обувките, а за бижутата 250, защото ще са сребро, което със сигурност ще си сложа пак. Изпращане няма да правим, защото аз самата не искам. Нека да дойдат най-близките ми да ме видят, но да каня някаква осма братовчедка, ми не, благодаря.  Stop Останаха ми чантата, гримът и косата, но не мисля, че ще дам повече от 200 лв за тях. Но има и доста хора от класа ми, които са дали огромни суми за рокли и костюми. Едно момиче даде 1500 лв за рокля и болеро, а един съученик - 1300 лв за костюм и другите неща. Мисля си, че е до човек. Peace Нямам желание да влагам луди пари в нещо, което няма да сложа втори път в живота си.

П.С: Страхотни са американците Heart Eyes Големи свежарки. Peace

Последна редакция: вт, 02 май 2017, 23:54 от mishoka55

# 869

Общи условия

Активация на акаунт