Абитуриентски страсти 2017 - красоти и изцепки в снимки

• 453 547
  • 3 522
  •   1
Отговори
# 3 075
Може момичето да е пожелало да застане в тази поза  Thinking
Да де, но фотографът е майсторът, който да я нагласи така, че да не е пошло. Вярно, че има хубав крак, нооо да не коментирам вече, че ме заплашиха Joy Joy Joy

# 3 076
# 3 077
Хубаво момиче е дъщерята, но защо има стайлинг на булка?! И толкова големи рамки на очилата newsm78

# 3 078
Тази девойка е в конкурса за най-красива аитуриентка Hug
Ако недоразуменито не беше толкова безумно, вероятно би било забавно

http://gallery.dir.bg/public_image.php?pid=0098503924539&kid=41

Майтапчийка е това момиче.

# 3 079
Ох, много смешно ми стана и идвам да споделя с вас! В статия коментират бума на народни носии по абитуриентските балове тази година. Та, оттам:
"Тази година хит беше един момък от Котел, който отиде на бала на кон, пременен като хайдутин – зад него три синджира мадами във вечерни рокли."  Joy

Ето я цялата статия: http://www.dw.com/bg/%D0%B0%D0%B1%D0%B8%D1%82%D1%83%D1%80%D0%B8% … %D0%B5/a-39056616

# 3 080
С рокли на  LA SPOSA /извинявам се, ако са пускани/
Скрит текст:

# 3 081
На последното момиче долната част се трансформира в права, дълга до долу рокля.
И от мен няколко
Скрит текст:

# 3 082
Харесват ми - особено първата с принт на цветя. А, синьо-бялата рокля я има и в зелено - също много приятна! И отново красива пола с преливащ ефект - май е четвъртата в темата (как пък няма някой "разбирач" да им каже, че преливащите цветове на дрехите са отживелица).

# 3 083
Снимката с момичетата в шатрата много красива и приказна.
Роклите от поста на Ая ми харесаха.

# 3 084
  • Варна
Харесват ми - особено първата с принт на цветя. А, синьо-бялата рокля я има и в зелено - също много приятна! И отново красива пола с преливащ ефект - май е четвъртата в темата (как пък няма някой "разбирач" да им каже, че преливащите цветове на дрехите са отживелица).
Да, омбре ефекта в дрехите вече не е актуален.

# 3 085
Никога не съм твърдяла, че е актуален - казах само, че ми харесва и че видях на няколко момичета. Има дрехи, които харесвам и такива, които не харесвам - изобщо не се интересувам от тенденции.

# 3 086
Определено и то отдавна.

# 3 087
Прочете ли поста над твоя?

# 3 088
Определено и то отдавна.
Брей, един път и аз да позная. Преди няколко страници и аз споделих, че ми се струва отживелица. Петя, не се връзвай. Никой не ти дава насока какво да харесваш и какво не. Коментираме модните тенденции  bouquet

# 3 089
  • Norge
Бел Ами, голям си чар!  smile3539 Hug

Общи условия

Активация на акаунт