Абитуриентски страсти 2017 - красоти и изцепки в снимки

• 453 547
  • 3 522
  •   1
Отговори
# 3 090
Някой назад беше показал това девойче:
Скрит текст:
за мен тя има нй-сполучлив тоалет с преплетени фолклорни мотиви. Много ми харесва. Heart Eyes

# 3 091
Бел Ами, голям си чар!  smile3539 Hug
Като съм чар, да не съм овчар, с гегата, на поляната, с овцете, бре. И аз между жени ходя, имам око за хубавото, хахаха Joy Joy Joy

# 3 092
  • Norge
....... имам око за хубавото, хахаха Joy Joy Joy

Тъй де!  yes
И е приятно когато го казваш с усмивка и закачка.  Simple Smile

# 3 093
От всички които видях с народни мотиви най-много ми хареса това момиче.Мисля ,че я имаше по напред .

https://www.facebook.com/smqh.i.kupon/photos/a.143676689050765.3 … ype=3&theater

# 3 094
Народните носии за бал не ми допадат. Само тази ми е горе-долу подходяща за повода:
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t31.0-8/18620895_13902145 … e&oe=59A4C128
т.к. е само част от носия в областта на шевицата и на колана с пафтите, без да се прекалява с визията. Другото си е бална рокля.

# 3 095
  • София
Харесват ми - особено първата с принт на цветя. А, синьо-бялата рокля я има и в зелено - също много приятна! И отново красива пола с преливащ ефект - май е четвъртата в темата (как пък няма някой "разбирач" да им каже, че преливащите цветове на дрехите са отживелица).
Да, омбре ефекта в дрехите вече не е актуален.
Определено и то отдавна.

То и в косите... но това не пречи почти всички да са така. Особено тези с конските опашки. Разликата е ужасна

# 3 096
Мда, вчера видях албум на една абитуриентка с коса в цветовете на дъгата - много ми хареса Heart Simple Smile

# 3 097
Народните носии за бал не ми допадат. Само тази ми е горе-долу подходяща за повода:
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t31.0-8/18620895_13902145 … e&oe=59A4C128
т.к. е само част от носия в областта на шевицата и на колана с пафтите, без да се прекалява с визията. Другото си е бална рокля.

Тази изобщо не ми допада. И като цяло намирам модата с носиите за неподходяща за повода и смехотворна. Абитуриентката Мирела, която се показа и в Събуди се със събираната 3 години носия ми беше смешна. И с това знаме, което беше развяла като Райна Княгиня...нищо общо с повода на събитието абитуриентски бал. Все пак това не е някакъв народен събор или тематично мероприятие свързано с българския фолклор и история, а е абитуриенски бал - празник на млади съвременни хора, празнуващи завършването на средното си образование и навлизането си в света на възрастните. Какво общо имат тука носиите на баба и?

# 3 098
Аз чак за смехотворна не я намирам, но за неподходяща - определено да. И тази година се преекспонира толкова много, че чак лично мен ме дразни. Не е интересно, при положение, че толкова много се повтаря. Стана клиширано. Не е това поводът и мястото човек да се прави на патриот. Такива опити лично за мен са... да речем нескопосани.

Последна редакция: вт, 06 юни 2017, 11:18 от Judy

# 3 099
  • В Космоса
И аз вече смятам, че се изтърка идеята с носиите. Иначе ми харесват етно мотиви. Много стилни и красиви тази година, чак ми доскуча. От толкоз стил грам индивидуализъм не видях. Като от конвейер. Искаше ми се нещо по-нестсндартно да погледам.

# 3 100
  • Варна
И аз вече смятам, че се изтърка идеята с носиите. Иначе ми харесват етно мотиви. Много стилни и красиви тази година, чак ми доскуча. От толкоз стил грам индивидуализъм не видях. Като от конвейер. Искаше ми се нещо по-нестсндартно да погледам.
+1
Нямам фаворитка тази година.
Всичките еднакви.
И на мен ми се искаше нещо различно да видя, което да предизвика спорове за и против в темата.

# 3 101
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Ммм да определено тази година всички ми се сториха еднотипни.И аз нямам фаворит.

# 3 102
Ммм да определено тази година всички ми се сториха еднотипни.И аз нямам фаворит.

И аз, но пък хубавото е, че нямаше фрапантни недоразумения  Peace
Много красиви деца си имаше, много различни момчета видях тази година  Hug

# 3 103
И аз обикновено си харесвам нещо по-артистично, но такова тази година не видях...

Миналата година си бях избрала една рокерка с туту и цилиндър.

# 3 104

Общи условия

Активация на акаунт