"Oткраднат Живот"- сезон 3 -ТЕМА 15

• 79 759
  • 840
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Евгения ме убива като каже онова нейно патетично "Иване!", брррр, има го в промото за новия епизод. Grinning

Ами той да внимава, защото тя добре владее ножа Joy

# 91
Голям сладур малкия Шопов

# 92
Сега пускам да гледам, кой умря днес

# 93
И Стилянова така смята

# 94
Сега пускам да гледам, кой умря днес

Днес епизода беше О.К. ( Zero Killed Wink

# 95
Хах, новите са ми малко зловещи. Има нещо странно в погледите им   Crazy

# 96
Абе, хора, щом ви е толкова зловещо и безинтересно, защо продължавате да следите?
На ваше място, щях да си пусна бичивиту и да си зяпам турските сериали и те така те.

# 97
Ами защото ми харесват Вили и Калин и защото се надявам сериала да реализира някога потенциала си  Laughing
Други въпроси, че и без това ми е скучно  Thinking

# 98

Най-после един красив и симпатичен мъж в тоя сериал. За мен това ще е българският "Дързост и красота".
Бааавно се точи и два епизода да изпуснеш, няма страшно.

Стилянова много добре ще направи да се пробва най-после с мъж на нейната възраст, а и си подхождат. Peace

# 99
Други въпроси, че и без това ми е скучно  Thinking

Нямам други въпроси, но въпреки изчерпателният ти отговор, продължавам да се чудя защо си причинявате това.
Гледам една, гледам две серии, щом не отговаря на критериите ми, спирам да гледам. Не можете ли и вие така?

# 100
Според мен Стилянова и Тасев изобщо не си подхождат. Стилянова ми изглежда с поне 8-10 г. по-голяма от него. Май е и по-висока. Малко са ми като Биляна и Алекс откъм габарити.

# 101
Абе специализацията не е ли 3 години?
Хинова и Стлянова - специализанти, а изглеждат на по 35 г

# 102
Според мен Стилянова и Тасев изобщо не си подхождат. Стилянова ми изглежда с поне 8-10 г. по-голяма от него. Май е и по-висока. Малко са ми като Биляна и Алекс откъм габарити.
Това си мисля и аз.
И нещо не мога да ги съобразя възрастово тез докторя. Калинко би трябвало да е 33 годишен, обаче е с огромен опит, бивш шеф на спешно.
Тия двамата изглеждат като кандидат-студенти, а би трябвало да са горе-долу на същата възраст - имам приятелка лекар, която завърши специализацията си на 29  newsm78 Възможно ли е за 4 години чак толкова да се издигнеш?

# 103
Е по-добре са от Сашо и Биляна. Но Сашо май не го въртяха на такъв шиш като почваше  Grinning

# 104
Абе специализацията не е ли 3 години?
Хинова и Стлянова - специализанти, а изглеждат на по 35 г
На Хинова и е втора специалност.
Иначе, мисля, че е 3 години, да.

Общи условия

Активация на акаунт