"Oткраднат Живот"- сезон 3 -ТЕМА 15

• 78 834
  • 840
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Малкият къде намери ягоди в тая люта зима. Не вярвам майка му да му ги е купила  Mr. Green

Във фантастико има.  Mr. Green

# 151
Много смела Стилянова Simple Smile И кой гледа бебето?

# 152
Много смела Стилянова Simple Smile И кой гледа бебето?
Детегледачка Mr. Green

# 153
  • Варна
А човекът с очилата още ли е в Тайланд? Grinning

# 154
  • София
Когато Тасев покани Добрева на питие, тя му отговори нещо и каза, че ще запази мръсната му тайна. За какво ставаше въпрос, нали мрънкат под носа си, нищо не разбрах.
А иначе, много нереално ми се струва специализанти, които се борят за място в болницата, да се зъбят на завеждащите отделения, а и между тях да няма никакво съперничество.

# 155
  • Варна
Мръсната тайна е, че Борис е неприлично богат.

# 156
Когато Тасев покани Добрева на питие, тя му отговори нещо и каза, че ще запази мръсната му тайна. За какво ставаше въпрос, нали мрънкат под носа си, нищо не разбрах.
А иначе, много нереално ми се струва специализанти, които се борят за място в болницата, да се зъбят на завеждащите отделения, а и между тях да няма никакво съперничество.
Крие че е богат.

# 157
  • София
Благодаря, не че  е голям пропуск, ама много обичам тайни, особено пък мръсни. Laughing

# 158
Аз пък тайно се надявах да е и той син на Генадиев. Още като се появи ме връхлетяха такива надежди. tooth
Не съм гледала още епизода, де.

# 159
Аз пък тайно се надявах да е и той син на Генадиев. tooth
От Кръстева нали?  hahaha

# 160
Аз пък тайно се надявах да е и той син на Генадиев. tooth
От Кръстева нали?  hahaha
Тц, от Виолета. Но са го продали на богато семейство. tooth

# 161
А моля, моля!  Щом крие, че е "неприлично богат", значи ВилитУ добре си е свършила работата с продажбата  Crazy

# 162
Съревнование, богат стажант, подхвърляне на топка...май липсва само доктор с бастун Simple Smile

# 163
От бастуни нямат нужда, артистите са достатъчно големи бастуни. Но цветнокож им липсва, някой местен. tooth

# 164
  • Ланкър, планините Овнерог
Вчера изпуснах началото и не мога да разбера какво толкова стана при Генадиевите, та ще се развеждат? Нещо по-голямото от размяна на бебета?

Общи условия

Активация на акаунт