"Oткраднат Живот"- сезон 3 -ТЕМА 15

• 78 762
  • 840
  •   1
Отговори
# 195
Новите персонажи не са стажанти или пак нещо не съм разбрала като хората?

# 196
Не, не са, взели са си изпитите за специалност, сега работят безплатно 1 месец, за да покажат кой от двамата е по-добрият и той да остане на единственото свободно място.

# 197
  • somewhere near the sea
Някой да ми поясни Камбуров защо се сърди на Генадиеви и къде отиде?

# 198
  • тук, на мястото си
Не, не са, взели са си изпитите за специалност, сега работят безплатно 1 месец, за да покажат кой от двамата е по-добрият и той да остане на единственото свободно място.

Такова животно нема! Лекар да работи безплатно- пълен абсурд!  hahaha hahaha hahaha
За мене Шопов - младши е на светлинни години от дядо си и баща си, но пък с Луиза и Сашо Алексиев  си приличат като три капки вода, най - вече по  изразителността им, която много им липсва. И за тримата предварително се направи много голяма реклама, която не се оправдава.

Някой да ми поясни Камбуров защо се сърди на Генадиеви и къде отиде?

На Иван заради смяната,  на Евгения за това, че нищо не направи. Така мисля. newsm78

# 199
  • София

Такова животно нема! Лекар да работи безплатно- пълен абсурд!  hahaha hahaha hahaha

Забравяш за коя болница става въпрос.  hahaha Единствената и неповторимата. Няма значение дали и плащат - важното е, че си там.  bowuu

# 200
Ама те толкова много искат да работят в тая болница, че и за без пари са готови, хохо. Пък и на единия пари не му трябват, лесна е неговата.

# 201
Скрит текст:
В групата във ФБ осъждат, че са видели тел. на Луиза, че повикванията на тел. , когато не вдигаше били от жена, (Само името Марина) та нейната тайна пък щяла бъде, че е гей. Аз мисля, че може да е недоглеждане.
Макар, че са зрителски предположения го слагам в спойлер, защото може да не пишат само зрители.

# 202
А, за това раждане, дето беше нормално и после и направиха секцио. Аз като раждах (нормално), не помня да са били облечени в найлоните лекарките и акушерката, нито да са били с такива шапки. Може и да не съм забелязала, щото все пак бях с друго заета  Crazy, но възможно ли е не навсякъде да са облечени така?

Не разбира се. За нормално раждане никой не се облича като за операция.

# 203
  • There I was on a July morning
Скрит текст:
В групата във ФБ осъждат, че са видели тел. на Луиза, че повикванията на тел. , когато не вдигаше били от жена, (Само името Марина) та нейната тайна пък щяла бъде, че е гей. Аз мисля, че може да е недоглеждане.
Макар, че са зрителски предположения го слагам в спойлер, защото може да не пишат само зрители.
Възможно е. Споменаха, че е феминистка и наблегнаха, че отказва да асистира на Владов, който проявяваше непрофесионален интерес към нея. Wink

# 204
А, за това раждане, дето беше нормално и после и направиха секцио. Аз като раждах (нормално), не помня да са били облечени в найлоните лекарките и акушерката, нито да са били с такива шапки. Може и да не съм забелязала, щото все пак бях с друго заета  Crazy, но възможно ли е не навсякъде да са облечени така?

Не разбира се. За нормално раждане никой не се облича като за операция.
Тя и тази раждаше нормално, те впоследствие решиха да правят операция:)

# 205
Скрит текст:
Възможно е. Споменаха, че е феминистка и наблегнаха, че отказва да асистира на Владов, който проявяваше непрофесионален интерес към нея. Wink
Даже интересно би било. .

А Пенев гледаше Добрева идиотски ухилен, когато правеха първата операция. Ако това трябваше да показва, че има аспирации към нея, то много тъпанарски са го накарали да го изиграе. Имах чувството, че на артиста му е смешно нещо.

# 206
Пак от групата във ФБ

Цитат
Бас държа,че Пенев ще бъде или уволнен или сам ще напусне и на негово място ще вземат Добрева.На Тасев мястото му е сигурно....
Мнения?

И коментарите са , че е инфантилен и ненужен персонаж.

# 207
  • София
Скрит текст:

е, тогава остава само и един мангал да вкарат и ще са съвсем политически коректни.

# 208

е, тогава остава само и един мангал да вкарат и ще са съвсем политически коректни.

И аз това предложих вчера. Mr. Green

# 209
  • There I was on a July morning

И аз това предложих вчера. Mr. Green
Щяха да вкарат, но няма ромски лекари  Wink

Общи условия

Активация на акаунт