"Oткраднат Живот"- сезон 3 -ТЕМА 15

• 78 647
  • 840
  •   1
Отговори
# 360
снимка на съпругата на Наум Шопов - Наум Джуниър е изцяло нейно копие - очи, нос, устни.
Скрит текст:
Само една поправка - това е Христо Шопов, синът на Наум Шопов.

# 361
  • София
Тази сутрин Радина беше в Дарик радио. Ами неприятна ми е. Лигава. Да не говорим какви вицове разказа. То и аз имам странно и черно чувство за хумор, ама нейните ми се сториха гадни.

# 362
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/

Ааааа, ако сценаристите оставят Пецан още малко на симпозиума ще трябва и бебе тайландче да търсят.....че то  нали му е слаб ангела...... newsm78     hahaha

Invierno, баща на младия Шопов е Христо Шопов, другия му е дядо.... Grinning

Бона давай да правим предизборен щаб с теб докато е време.... Mr. Green
Кандидатите ни са много ЯКИ!!!!!  thumbsup   thumbsup    tooth   tooth

Ензимче, изпревари ме, ама няма да се трия..... Laughing

# 363
Цитат
Само една поправка - това е Христо Шопов, синът на Наум Шопов.

Абсолютно. Голям съм шемет!  ooooh!

# 364
Стефан Иванов винаги повече ми е харесвал с лошите си роли. Помня, че и в "Стъклен дом" ме побиваха тръпки от него, същото стана и вчера. В комедии бледнее. Добре го изиграха с Елен, повярвах им. Тя с тези големи очи беше като уплашена коза, докато говореше с него. Жал ми стана, което значи че са се справили добре.
Стилянова и Тасев са ми многоооо неестествена двойка. Нещо като Сашо и Биби. Тук поне Галя е по-естествената, но все пак визуално не си отиват. И не искам Добрева с Калин. Аз Генадиев на другаа, освен на Наталия не го давам. Това е любимата двойка на зрителите и се надявам, да ги съберат в един момент. Може Калинчо да си поиграе малко с Добрева, както Тасев със Стилянова, но накрая да решат че се обичат младите и да оставят Калин на Наталия. Пък за Галя ще се намери друг. Пенев примерно... Joy...шегувам се де.

# 365
Мисля си, не е ли възможно тази кръв дето опръсква Наталия да е нейната собствена, т.е. стрелеца да ранява нея. Мисля си го този вариант, че да може Калин да се усети, че всъщност обича Наталия и не иска да я загуби  Flutter

# 366
  • София
Стефан Иванов винаги повече ми е харесвал с лошите си роли. Помня, че и в "Стъклен дом" ме побиваха тръпки от него, същото стана и вчера.

А аз така да се чудя, откъде ми е познат.  Mr. Green

# 367
Стефан Иванов винаги повече ми е харесвал с лошите си роли. Помня, че и в "Стъклен дом" ме побиваха тръпки от него, същото стана и вчера.

А аз така да се чудя, откъде ми е познат.  Mr. Green

Сега играе и в "Ние, нашите и вашите", играл е и в "Етажна собственост", но както казах лошите роли повече му приличат. Както майка ми повтаря от години, ако така помнех важни неща, както кой актьор къде и кога е играл, цена нямаше да имам...но.... Whistling

# 368
  • София
От " Стъклен дом" ми е познат, ама едва ли щях да се сетя.  Laughing

# 369
  • Варна
Аз пък от "Стъклен дом" не го помня, ама виж Пешо Айфела в "Етажна собственост" си беше съвсем ОК...  Sunglasses

# 370
И аз не искам Калин и Наталия да се разделят. Много си отиват, отношенията им са някак истински, получава им се. Вероятно Калин ще има временна забежка с Добрева, но докато осъзнае, че наистина обича Наталия.
Според мен Стилянова трябва да се отърве от Пеци, иначе в един момент е много вероятно да започне да я послъгва като Виолета. Трябва й нов мъж, истински, който да я накара да се почувства истинска жена. Тасев изглежда като по-малкият й брат, но с Добрева си отива.

# 371
  • София
Между другото като са снимали вече излъчените епизоди Емил Марков май наистина е бил на екозотична почивка някъде. Simple Smile

# 372
Аз пък от "Стъклен дом" не го помня, ама виж Пешо Айфела в "Етажна собственост" си беше съвсем ОК...  Sunglasses
Не го помниш, защото не е играл в Стъклен дом (ако аз не се бъркам). Но в Етажна собственост ми беше любимец, както и самия сериал. Жалко, че не го продължиха.

# 373
Аз пък от "Стъклен дом" не го помня, ама виж Пешо Айфела в "Етажна собственост" си беше съвсем ОК...  Sunglasses
Не го помниш, защото не е играл в Стъклен дом (ако аз не се бъркам). Но в Етажна собственост ми беше любимец, както и самия сериал. Жалко, че не го продължиха.
Жалко е, че го спряха гадовете, много страдах. Баба Тонка се оплака, че имат много подготвени неща, ама нъц, брадърите са по-ценни, за сериала нямало пари. Close
 Наскоро, гледайки повторения съботно-неделно, май разбрах защо са го спрели - плюят бат' Бойко в прав текст. Twisted Evil

# 374
  • София

Oпределено се бъркаш.  Peace Играеше Тома.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт