"Oткраднат Живот"- сезон 3 -ТЕМА 15

• 78 812
  • 840
  •   1
Отговори
# 675
Мазов ( Моньо) - нвероятна игра!  Heart Eyes Обаче такъв стереотип характер, който ни изградиха до момента не могат да станат алкохолици. Никога! Дано не го направят алкохолик, а е временно явление- просто малко "прозрение" чрез алкохолно опиянение.

Кръстева и Камбуров - парализирани били нещата. Mr. Green

По мое скромно мнение не беше нереалаистично поведението на Пецан, а много точно показано колко нелепо стои един зрял мъж с възможности сред млади момичета, това беше замисълът според мен. А такива мъже са много из нощните клубове в търсене на нещо "младо".  А младото е готово на всичко като види такъв мъж, дори и да е дървен! ( докато танцува, де).  Mr. Green
И да , снощи беше скучновато.  Защото я нямаше Вили!

# 676
  • Ню Йорк
Големи глупости! Пецан се излага като кифладжия, Галя още повече с нейните внезапни влюбвания, Мазов и Хинова ми бяха невероятно любима двойка, а те ги опропастиха. Изобщо тоя обрат в сериала хич не ми допада.

# 677
Мазов ( Моньо) - нвероятна игра!  Heart Eyes Обаче такъв стереотип характер, който ни изградиха до момента не могат да станат алкохолици. Никога!
Не съм съгласна с теб! Първо - Моньо вече доста свали нивото. Не мога да преценя заради лош сценарий, или нещо си повярва и не играе добре.....
И второ - не бъди толкова сигурна, че един самонадеян и арогантен човек не може да стане алкохолик. Не стана ясно защо е в такива отношения с майка си....та там може би се крие причината за евнтуален алкохолизъм.
Дано не го наравят алкохолик, защото не може да го изиграе

# 678
  • Разпиляна във въображението
Не знам как трябва да бъде в действителност, но как Калин изтърси пред болния, че може да е заразен със СПИН Thinking

# 679
Сценаристите на Откраднат живот, същите ли са като на Столичани в повече?
Защото, ако е така, е много чудно, как единият сценарий върви леко, а другият направо се задъхва.

# 680
Не знам как трябва да бъде в действителност, но как Калин изтърси пред болния, че може да е заразен със СПИН Thinking
Нямаше кой да оперира, болният настояваше точно Калин да го оперира, А Калин каза, че му е забранено, защото и т. н. , но той настояваше.

Вълчо Камарашев  ли беше болният? Ако е той, колко много и бързо е остарял.. Tired

Сценаристите на Откраднат живот, същите ли са като на Столичани в повече?
Защото, ако е така, е много чудно, как единият сценарий върви леко, а другият направо се задъхва.
Не. Пецан, Е. Марков и Теньо Гогов са в сценарният екип на Столичаните, а на този гл. сц е Христина Апостолова.

# 681
Е, трябва да я уволнят тази Христина Апостолова.

# 682
Е, трябва да я уволнят тази Христина Апостолова.
Сакън! не оставяй без работа жената на продуцента и майката на Рачковият син. Mr. Green

# 683
  • София
Гледам, че участва в новия сезон на Столичаните. Не я бива много като актриса между другото.
И на мен на Вълчо Камарашев ми заприлича.

# 684
... 
И въобще тяхната драма много нелепа, уж много се обичат, пък Галя го разлюби за един ден, а преди това изтърпя толкова неща, ами не стават така нещата в живота Naughty
....
Явно сега я настигна хипнозата, която ѝ прилагаше Виолета /психиатъра де/, след катастрофата Laughing

...
Вълчо Камарашев  ли беше болният? Ако е той, колко много и бързо е остарял.. Tired
...
Вълчо Камарашев беше със сигурност Peace. Е чак пък бързо да е остарял...

# 685
  • ГО
Има нещо, което ме дразни в актьорите, кастинга или не знам какво.
Несъответствието, чисто визуално, между двойките в сериала. Още, като се почна с Биби и Алекс, та чак до Галя и Тасев.
Тасев изглежда, като недосукал, един дечко, а Галя си е баш зряла жена - въобще не си приличат, като двойка. Даже, повече си ходи с Пецан, отколкото с младока.
Дразнят ме и паузите, които прави, докато говори, старият Генадиев. Едни тромави, мудни са ми сцените с него. Предполагам е режисьорски похват, предполагам за по-голяма драма, ама хич не постигат този ефект у мен.

# 686
Галя получи Пеци, само нейн е...имат дете, пребори се да оцелее и го роди, след катастрофата...Виолета сега не им пречи, та сигурно ѝ доскуча вече на Галя. Няма срещу и за какво да се бори... Разведе доцента, роди му дете, той тича след нея, прибира се при нея...
Сега е време да завоюва нови фронтове - Тасев.

# 687
  • ГО
При кой ще се върне сега Пеци, като Вили май с намери нова тръпка?
Галя не ми харесва, като вземе да гледа "лошо". Не й се получава добре. За какво се цупи изобщо?
Вместо Тасев да е сърдит, че не му каза за детето и доцента, тръгнала тя да се цупи  ooooh!

# 688
  • София
.

Последна редакция: ср, 22 мар 2017, 15:00 от Aннa

# 689
Големи глупости! Пецан се излага като кифладжия, Галя още повече с нейните внезапни влюбвания, Мазов и Хинова ми бяха невероятно любима двойка, а те ги опропастиха. Изобщо тоя обрат в сериала хич не ми допада.
Подкрипям всяка дума в мнението ти  Peace все едно аз съм то писала. Нито развоя на двойката Стилянова - Захариев, нито Мазов- Хинова стават. Два сезона драма м/у Галя и Петър, минаха през всички изцепки на сценаристите и за 10 дни налетя на младока. Хинова -също. ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт