"Oткраднат Живот"- сезон 3 -ТЕМА 15

• 78 698
  • 840
  •   1
Отговори
# 765
Кой е бащата на новия бизнесмен?

# 766
  • There I was on a July morning
Стоян Алексиев. А гласовете им действително са еднакви. Peace

# 767
Падението на Пецко е пълно - изритаха го от всякъде . Виолета  беше много  изискана , изхвърли го ,без да го обижда , даже му даде съвети  Joy hahaha
 Галя е много злобна ,защото е разгонена /държи се като пубер , който не си контролира хормоните/  и преследва Наумчо , той пък като цветарка обикаля ту при едната , ту при другата ...

# 768
  • Sofia
Почти се разбра какво я мъчи Добрева. И аз на нейно място щях да искам да го кастрирам този ненормалник.
А Тасев е нагъл, не може да се държиш така при очевидна грешка, без значение кой и как я е открил.

# 769
Как точно Добрева заподозря изнасилвача?
Какви белези видя?

# 770
  • Пловдив
Бизнесменчето ми прилича на всичко друго, но не и на това, за което са го цанили да играе.
Аз па даже не разбрах,че той е брата newsm78 не намерих прилика.

Тая Галя ужас...не остави момчета да диша,па и той не знае кво иска Crazy

# 771
  • Там,където се събуждам щастлива.
Как точно Добрева заподозря изнасилвача?
Какви белези видя?

По краката издраскано. Явно жертвите, когато опитват да се освободят нараняват там. Тя го заподозря, обаче, по нюх, което вярвам, че е напълно възможно.

# 772
Трябва да призная, че откакто се махнаха Александър и Биляна и свърши тази мъка с тайната на размяната, ами сериала ми е по-интересен. Раздвижи се, има интрига. Тасев и Добрева дадоха живец на историята, повлияха на почти всички герои. Мен този сезон ми е по-интересен от предния и откачанията на Евгения. Е тя пак откача, но сега не се акцентира на това и се търпи.

# 773
  • Ню Йорк
Трябва да призная, че откакто се махнаха Александър и Биляна и свърши тази мъка с тайната на размяната, ами сериала ми е по-интересен. Раздвижи се, има интрига. Тасев и Добрева дадоха живец на историята, повлияха на почти всички герои. Мен този сезон ми е по-интересен от предния и откачанията на Евгения. Е тя пак откача, но сега не се акцентира на това и се търпи.

Ма какво раздвижване, каква интрига?! Вече официално може да се нарече голяма боза. Галя изведнъж става безмозъчна, заряза и дете и всички заради нагона си?! Мазов от саркастичен простак стана хленчещ лигльо?! Добрева пък с тоя анорексичен вид седи като някаква прибрана в болницата, за да не умре от глад, да не говорим, че пък поведението и е съвсем непоследователно. Като цяло човек би си помислил, че възрастта на героите е между 10 и 15 години.

# 774
Сега, то минуси винаги може да се намерят. Разбира се, че героите не са идеални и сценария куца. Аз обаче определям един сериал по това, дали ми е интересно да гледам епизода. Към края на 2 сезон не ми беше, сега ми е интересно. Иначе винаги можем да се хванем за нещо, което не ни харесва.
Аз предпочитам да подкрепям българските сериали, вместо да ги критикувам постоянно. Все пак качество се гради с опит.
А ако някой сериал не ми харесва, просто не гледам.
Тук в тази група е 90 % критика и все пак седят хората и гледат. Няма лошо да има градивна критика, но този хейт ми идва много, точно в тази група.

# 775
Аз пък не мога да разбера защо мнението на някого се приема все за хейт? Не се ли измести сценарият от първоначалната тема и заглавието на сериала? Развиват ли сюжетните линии докрай или ги оставят по средата? Втори сезон спрях да го гледам по средата, пуснах си само последната серия. На трети реших да му дам шанс, но само епизодите с Елен Колева ме грабнаха и наистина чаках с нетърпение да видя как ще се развие сюжетът с побойника. Основните интриги изобщо не ме грабват, а разводът на Генадиеви си е чисто мъчение зя гледане. Можеха да вкарат нещо положително в сценария. Образът на Галя тотално го съсипаха. ОК, може да има такъв развой, но да го бяха развили, а не за 10 дни Петър в Тайланд (това пък върхът на баналността да го пратят на секс туризъм именно там) и тя забрави всичко. Да не говорим, че една майка не оставя толкова лесно бащата на детето си заради нагона. Ей такива малки недомислици мен лично ме дразнят, защото подценяват зрителя с тях.

# 776
  • София
Да не говорим, че една майка не оставя толкова лесно бащата на детето си заради нагона.

Само с това не съм съгласна общо взето, имам позната, която заразя и трите деца на мъжа си, които тогава бяха сравнително малки. Отиде при новия си мъж, на него му роди дете и въобще не комуникира с другите си деца - така че хора всякакви има. Peace

# 777
Както някой по-назад каза, тя Галя реално не си върна любовта към Пеци след катастрофата. Заради детето беше решила да направи компромис, но явно не успя и видя, че не го иска толкова, колкото си мислеше преди. Просто и истина. По-добре да се разделят, отколкото да се мъчат заради детето.

# 778
  • There I was on a July morning
Не си личеше Галя да е правила компромис с Пецан заради детето. В края на 2-ри сезон тя му държеше сакото, когато се облича и доста му угаждаше. Освен това, имат общо дете, което изиква доста грижи.
За мен също подобен обрат в отношението и е нереален в рамките на 10-тина дни. Виж, ако бяха минали няколко месеца - иди, дойди. Това го измислиха с единствена цел да завъртят интриги с новите герои.

# 779
  • Разпиляна във въображението
Аз минавам към плавно изоставяне на сериала. Снощи хванах как Калин се опъваше на Наталия. Тя пък от сърдене мина в разгонено състояние.

Общи условия

Активация на акаунт