Нова биосертифицирана серия от "Алтея Органикс" – грижа за лице с роза и жасмин

• 24 127
  • 278
  •   1
Отговори
# 105
Не съм ползвала продукти на Алтея Органикс , но много искам!

# 106
  • Сливен
И аз не съм ползвала вашите продукти, но съм чувала отлични отзиви. С радост бих ги изпробвала  Simple Smile

# 107
С удоволствие бих участвала в това своеобразно проучване. Отскоро използвам розова вода и съм много доволна от продуктите с роза.  bouquet

# 108
Не съм използвала продукти на Алтея Органикс, но с удоволствие бих опитала.

# 109
  • София
Имам крем за околоочен контур на Алтея Органикс. Много ми харесва. Много мек, нежен и не люти на очите както повечето козметика, която съм използвала, също овлажнява добре. Не оставя мазно усещане.
Също използвам балсам за устни с розово масло - доволна съм. Оставя една идея по-мазно усещане отколкото би ми се искало, но иначе е много хубав и има приятен аромат.
Ще се радвам да дам мнението си за новата серия, ако спечеля. Обожавам аромата на роза и жасмин.

# 110
До сега не съм ползвала Вашите продукти,но с удоволствие бих опитала.

# 111
  • Варна
Здравейте, ползвам бебешкия душ-гел за коса и тяло и с удоволствие бих изпробвала и други ваши продукти.

# 112
Не съм ползвала продукти на "Алтея Органикс",но с удоволствие бих изпробвала.Късмет!🍀🍀🍀

# 113
Не съм ползвала продукти на тази марка, но след прочетеното, определено бих искала.

# 114
  • София
От години ползвам продуктите на Алтея, купувам си ги от био-магазин Зоя. Козметиката ми харесва, защото е натурална, без вредни синтетични съставки и консерванти, които изобилстват в масовата козметика. Допада ми това, че кремовете са в стъклени бурканчета и на достъпна цена, а качеството и състава са много по-добри от далеч по-скъпи марки.

От продуктите, които съм ползвала, Възстановяващият дневен крем с роза ми е фаворит:
http://www.zoya.bg/Bio-Damascena-%D0%92%D1%8A%D0%B7%D1%81%D1%82% … %D0%B8%D1%8F-v213

Има хидратиращ ефект и опияняващ аромат на роза. Прави кожата мека и гладка, като бебешка. Simple Smile

Ползвала съм, също така, Възстановяващ серум за очи, който изглажда кожата и намалява подпухването под очите:
http://www.zoya.bg/%D0%92%D1%8A%D0%B7%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%BD%D0 … %D0%B8%D1%8F-v213

Редовно ползвам розовата и лавандулова вода на Алтея, като ги редувам. Използвам ги вечер, за почистване и тонизиране на кожата и като „нощен“ крем. Водите са толкова натурални, че могат и да се ползват и за готвене:

http://www.zoya.bg/%D0%91%D0%B8%D0%BE-%D1%80%D0%BE%D0%B7%D0%BE%D … -%D0%BC%D0%BB.175
http://www.zoya.bg/%D0%91%D0%B8%D0%BE-%D0%BB%D0%B0%D0%B2%D0%B0%D … %D0%BC%D0%BB.1710

Последните 2-3 години използвам слънцезащитния крем 50-ти фактор на Алтея, който също е с почти изцяло натурални съставки. Той леко белее и е доста мазен, но това мисля че е „недостатък“ на всички слънцезащитни кремове.

От измивните продукти съм ползвала течните био сапуни с роза и лавандула.
Също така, балсамът за устни с роза и маска за коса с розово масло.

Последна редакция: ср, 08 мар 2017, 11:48 от Alexandria*

# 115
Използвали ли сте други биопродукти на „Алтея Органикс“? Кои са те и какво бихте ни споделили за тях?

Използвала съм Bio Damascena - Възстановяващ дневен крем. Доволна съм от него. Бързо попива, хидратира добре, не оставя мазен филм на кожата. Ухае приятно.

# 116
Не съм ползвала досега продукти на " Алтея Органикс", но с удоволствие ще пробвам.

# 117
Използвали ли сте други биопродукти на „Алтея Органикс“? Кои са те и какво бихте ни споделили за тях?

Въпреки че обожавам българската козметика с розова масло и розова вода, досега не съм използвала Ваши продукти.
Срещала съм отлични отзиви и с удоволствие бих ги опитала лично.

# 118
Открих козметиката на Алтея Органикс преди около 3г., когато родих. Винаги съм уважавала българската козметика с българско розово масло, но не бях ползвала преди продукти с такова качество и визия. Правя си експерименти с друга козметика и пак се връщам към Алтея.

Използвам много продукти - флоралните води, бебешката козметика, серум за лице, течните сапуни и гелове за измиване, балсамите за устни и двата. Отскоро се престраших да пробвам и кремове за лице от серията Дамасцена, опасявах се да не са тежки за моята полумазна кожа, но съм очарована - лицето става меко, сияйно и с избистрен тен.

Дъщеричката ми от ранна бебешка възраст предпазвам лятото с детския слънцезащитен крем и никога не е получавала слънчево изгаряне, а комар досега не я е хапал, което отдавам на редовното пръскане с лавандуловата вода. Бебешкото крем-балсамче също ни е много любимо и полезно.

Много обичам продуктите на марката, ще се радвам да пробвам и новата серия с Роза и Жасмин.

# 119
Не съм ползвала досега продукти на "Алтея Органик".

Общи условия

Активация на акаунт