Нова биосертифицирана серия от "Алтея Органикс" – грижа за лице с роза и жасмин

• 24 128
  • 278
  •   1
Отговори
# 90
  • на последния етаж
Не съм ползвала продукти на "Алтея Органик", но много бих искала да изпробвам.

# 91
  • София
Не съм попадала на марката Алтея Органикс. Бих пробвала продукти за суха кожа.

# 92
  • София
Ползвала съм био розова вода спрей и слънцезащитен балсам за устни преди време. Балсамът не ми беше харесал, защото стоеше бял и не попиваше. Надявам се да са го подобрили.

# 93
ползвала съм:
ОРГАНИЧЕН СЛЪНЦЕЗАЩИТЕН БАЛСАМ ЗА УСТНИ SPF 15
БИО СЛЪНЦЕЗАЩИТЕН КРЕМ ЗА ЛИЦЕ SPF 30
но бяха в други опаковки
всъщност ползвала съм точно този продукт, не горния
харесвам минералния им филтър и действието върху кожата - става невероятно нежна както на лицето, така и на устните; опаковката е добра, предпочитам продуктите с помпичка; ароматът им на роза беше силен, но приятен за мен
недостатък за мен е, че двата крема са доста тежки и не са много подходяща основа за грим или в градски условия, но за защита в планината или край морето са идеални, защото не се отмиват и запазват защитните си свойства дълго време
от флоралните води - обикновената розова вода, водата с лайка и водата с маточина - винаги имам по една като тази с маточина харесвам най-много

с удоволствие бих пробвала новите продукти

# 94
Не съм ползвала продуктите ви и явно е време да се поправя! Grinning

# 95
Здравейте! На Алтея Органик много харесвам флоралните води и етеричните масла. Използвала съм розова, лавандулова и лайкова флоралните води. Много добре ми понасят на кожата. От масата ползвам лимонена трева, чаено дърво и лавандула. От масата също съм много доволна Simple Smile

# 96
Не съм ползвала продукти на "Алтея Органик", но с удоволствие бих ги пробвала. Чела съм много положителни мнения в мрежата и бих се радвала ако ги пробвам и мога да изкажа и своето мнение, относно качеството им.

# 97
  • EU
До сега не съм ползвала Вашите продукти, но се замислям да купя Биооколоочен крем "Роза и жасмин".

# 98
Не съм ползвала продукти на марката, но след това което прочетох, с удоволствие бих изпробвала действието им !

# 99
Не съм пробвала засега нищо, но са ми интересни като марка и при първа възможност ще пробвам нещо.

# 100
Не съм ползвала продукти на "Алтея Органик". Ще ми бъде интересно да изпробвам; "звучат" удесно! Peace

# 101
Привет bouquet
От скоро използвам Био серум за околоочен контур и съм възхитена.
С удоволствие бих опитала новата серия Heart Eyes

# 102
 Никога досега не съм ползвала продукти на марката, но след като попрочетох за тях, много бих искала да изпробвам продукти на "Алтея Органик"! С удоволствие участвам в играта!

# 103
  • София
Ползвам био серумът за лице, измивния гел с лавандула, а флоралните и розовата вода са ми незаменими.Обожавам ароматът на жасмин и ще пробвам и новите продукти.

# 104
  • Пловдив
До сега не съм използвала продукти на Алтея Органикс, с удоволствие бих изпробвала как ще ми се отразят.Участвам в играта.

Общи условия

Активация на акаунт