Нова биосертифицирана серия от "Алтея Органикс" – грижа за лице с роза и жасмин

• 24 130
  • 278
  •   2
Отговори
# 75
Първият и досега единствен продукт, който съм пробвала е розовата вода.Миналата седмица, пазарувайки от друг онлайн магазин, си  поръчах мостра на крем на Алтея Органикс, т.к. обмислям да изпробвам и кремовете.

# 76
  • Варна
Не съм ползвала продукти на "Алтея Органик". С удоволствие  искам да изпробвам.

# 77
  • Varna, Bulgaria
Не съм ползвала продукти на тази марка, но  определено бих искала.

# 78
Здравейте !
До сега не съм използвала продукти на Алтея Органикс,но много обичам аромата на рози и с удоволствие бих изпробвала нещата им.
Успех на всички участващи !

# 79
  • Бургас
Не съм ползвала продукти на "Алтея Органик". Бих опитала с удоволствие.

# 80
  • Стара Загора
Ползвала съм розовата вода, но не успях да видя някакъв ефект сякаш. Ще се радвам да пробвам други продукти, за да си придобия по-добра представа и да не си правя изводи от един. Peace

# 81
Бих изпробвала марката и с удоволствие ще споделя впечатления Simple Smile

# 82
  • Пловдив
Чувала съм и съм срещала марката, но до сега не съм я пробвала.
Би ми било любопитно как продуктите ще се отразят на кожата ми  Flutter.

# 83
  • в страната на абсурдите
Използвала съм флоралните води на "Алтея Органик". Доволна съм от тях. Бих пробвала и други продукти на марката.

# 84
До сега не съм ползвала от Вашите продукти, но напоследък непрекъснато ми ги препоръчват и твърдо съм решила да ги пробвам!

# 85
Не съм използвала други Ваши продукти, но от всичко, което прочетох, определно бих искала да изпробвам. Радвам се, че разбрах за продуктите Ви, определено ме заинтригувахте Simple Smile

# 86
Използвала съм - Био Серум за лице. Чудесен серум, ползвам основно нощем, прави кожата ми свежа и мека, избистря тена и не омазнява. С мазна и проблемна кожа, застаряваща кожа съм и ми трябваше продукт, който хем да забавя стареенето, хем в същото време да не ми омазнява кожата и да не ми запушва порите. Този серум покри всичките ми изисквания към момента. Ползвам го с удоволствие и бих го купила отново.
Ползвала съм и флоралните води на марката, харесвам и не оставам без розовата и лавандуловата вода.

С огромно удоволствие бих пробвала новата серия на Алтея органикс, като най-интересни са ми серумът и био маската за лице.

# 87
До сега не съм използвала продукти на Алтея Органикс,но  бих изпробвала нещата им с удоволствие.

# 88
  • Варна
Използвали ли сте други биопродукти на „Алтея Органикс“? Кои са те и какво бихте ни споделили за тях?“

Не съм използвала ваши продукти и за това с удоволствие бих. Посрещам с големи очаквания нови марки и плодукти, които с интерес следя ще ги оправдаят ли, което е и очакването ми, защото не го ли направят зачеквам марката от списъка си.

# 89
  • Бургас
Нищо не съм използвала от вашите продукти,но имам желание.

Общи условия

Активация на акаунт