Нова биосертифицирана серия от "Алтея Органикс" – грижа за лице с роза и жасмин

• 24 134
  • 278
  •   2
Отговори
# 60
  • в огледалото на живота
Виждала съм продуктите на Алтея Органикс,но не съм ги пробвала никога.
Ще се радвам да имам късмета в томболата за да споделя впечатление  Heart Eyes

# 61
  • София
За жалост не съм пробвала продукт на марката, но съм чувала много хубави отзиви и бих се радвала да ги пробвам. 😊

# 62
Преди време бях поискала мостра на един от вашите продукти в аптека/дрогерия и нямаха и не посмях да си го купя. След това прочетох за продуктите Ви и ми допаднаха, но така и не стигнах до купуването им.
Имам желание да ги пробвам.  Peace

# 63
Не съм виждала продуктите никога но пък ще се радвам да ги пробвам и да споделя мнението си след това.

# 64
Чувала съм отзиви на приятелки за марката, но не съм си купувала нищо и съответно не съм ползвала.

# 65
Прочетох много добри отзиви за марката тук във форума и ще се радвам да пробвам продуктите.

# 66
Не съм ползвала продукти на "Алтея Органик". Ще ми бъде интересно да изпробвам.

# 67
Не съм ползвала продукти на марката "Алтея Органикс", но след прочетеното,имам голямо желание да опитам!

# 68
  • оттам, откъдето започва България
Не съм ползвала продуктите на "Алтея Органикс", но с удоволствие бих ги пробвала. Разчитам на късмета си!  Wink

# 69
Не съм ползвала продуктите Ви, но с удоволствие бих опитала!

# 70
  • София
Почти винаги разполагам с розова вода на Алтея и балсам за устни с роза или лавандула. Това са продуктите с превъзходно качество и откакто открих, не сменям. Ползвала съм и тоалетното мляко и някои от базовите масла. Всичко освен качествено, е и в чудесна опакова - повечето неща са в масивни шишета или бурканчета от тъмно стъкло, подарявала съм на чужденка и беше много впечатлена - от съдържанието до опаковката - всичко 6, за разлика от баналните гюлове, дето не можеш вече да различиш марката, всичките почти еднакви! Дори рекламните брошури са перфектни, а в случаите, които поръчвам от онлайн магазина им(защото понякога пазарувам и от био магазини и дрогерии),слагат много мостри.

# 71
Не съм ползвала до сега продуктите на марката, но това, което прочетох ми допада и с удоволствие пробвала продуктите.

# 72
Не оставам без розовата Ви вода, в спрей варианта - много е удобен за път.
Използвам я за: почистване и освежаване на лице,за разреждане на домашно приготвени козметични продукти, пръскам върху четки за грим и бюти блендер...май само не съм я готила още.  Laughing

С удоволствие бих опитала и други продукти. Успех и много доволни клиенти Ви желая!

# 73
И аз се присъединявам към неизползвалите към момента потребители.
Много пъти съм разглеждала сайта и съм чела отзиви тук във форума, но все още не съм пробвала.
Определено имам желание да опитам!
Късмет на всички! bouquet

# 74
  • Варна
Използвала съм някои продукти, като в момента почти всичко, което ползвам аз и детето са на Алтея.
Много, много любими продукти са био серум за лице и био серум за околоочен контур
Прекрасно се справят с много сухата ми кожа, със себорея.
Просто съм възхитена и в момента ползвам втори опаковки.
Сутрин и вечер използвам аромата им, като го вдишвам много дълбоко,
дълго, дълго, толкова много ми харесва как миришат, за добър старт на деня и за спокойна нощ  Heart Eyes
Мислех да напиша ревю за двата серума в сайта ви и тази тема ми напомни, че съм забравила за намеренията си.

Преди да нанеса серумите пръсках първо с флорална вода от маточина, сега с био розова вода.
От маточина много не ми допадна аромата, затова го свърших купих био розова вода и нея я използвам с удоволствие и доста, доста щедро, докато маточината трудно я изразходих.

Преди да си купя био серума за лице, пробвах био дневен крем за лице.
Останах доволна и бих го купила отново, ако не се бях влюбила в био серума за лице.

Детето / 9г/ използва био сапун за бебе, с помпата. За тялото му съм доволна, но за измиване на косата, при него ефекта не е много добър. Неговият косъм е доста твърд и ми се струва, че не успява добре да му измие косата. Не ми допада аромата.

Аз си миех лицето с био гел за измиване на лице с жасмин.
Това не е моят продукт. Купих го, мислейки, че мога и очите и грима си да измивам.
Залютя ми на очите и чак тогава прочетох, да се избягват очите,
а аз търсех един продукт за лице и очи и грим.
Струва ми се, че е доста трудно да се измие лицето с него, избягвайки очите.
Купих си друг продукт и вече си мия тялото с гела за измиване на лице.
Тялото ми също е със суха кожа и в този сезон съм доволна от него.
Не ми допада аромата му. Мирише ми на евтин сапун от комунистическото време.

Мъжът ми е с псориазис и използва вашето био масло от невен и е много доволен.
Щеше да е хубаво, ако шишето беше с пипета, защото се налага да преливам в друго шишенце,
което е има пипета.

Щях да се възползвам от отстъпката ви по повод Националния ни празник Трети март,
но вероятността куриерът да не ме намери в къщи беше много голяма
и се отказах, защото офисът му във Варна не е удобно за мен място.

Надявам се, да имате възможност в бъдеще да работите и с други куриери.

Наскоро намерих магазин във Варна, който предлага Вашите продукти и купувам от там.

Последна редакция: вт, 07 мар 2017, 18:20 от missNoir

Общи условия

Активация на акаунт