Нова биосертифицирана серия от "Алтея Органикс" – грижа за лице с роза и жасмин

• 24 129
  • 278
  •   1
Отговори
# 45
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
До момента не съм ползвала продукти на Алтея Органикс, а и българска козметика като цяло, но от все повече места чувам прекрасни отзиви за марката и бих била щастлива да пробвам продуктите.

# 46
  • ЛОВЕЧ
Не съм използвала до сега козметиката на Алтея Органикс, но с удоволствие бих я пробвала

# 47
Не съм ползвала продукти на „Алтея Органикс“.  Бих пробвала, защото обичам да откривам нови продукти.

# 48
Все още не съм използвала продукти на „Алтея Органикс", но с удоволствие бих ги изпробвала!

# 49
Ползвала съм само био гел за измиване на лице Роза и Жасмин и съм много доволна.
С удоволствие бих изпробвала и другите продукти.
Радвам се, че има качествена био козметика, произведена от българска фирма.

# 50
За първи път чувам за марката!
Бих изпробвала околоочния крем.
Имам нужда от избелващ крем, но вие май не предлагате такъв все още.

# 51
Не, не съм използвала, но с удоволствие бих опитала.

# 52
  • София
не съм ползвала продукти на марката, но бих с удоволствие

# 53
не съм ползвала продукти от тази фирма, но с удоволствие бих пробвала. Късмет на участниците.

# 54
Но съм ги използвала, но ме заинтригувахте.

# 55
Честно да си призная, не съм чувала за марката, а и  мисля, че не съм виждала техни продукти.
С удоволствие бих ги изпробвала!

# 56
  • София
Не съм използвала, но с удоволствие бих.  Simple Smile

# 57
  • Варна
Ползвам продуктите на Алтея Органикс вече няколко години и за това време съм пробвала почти всичко, което предлагат. Започнах с дневния и околоочен крем (още в старите опаковки от матирано стъкло), двата серума, измиващия гел с розово масло, най-големите възможни опаковки от розова и лавандулова вода. След това продължих да купувам флорални води - опитах лайка и маточина; поръчах лавандуловия гел; балсамите за устни, шипковото масло.
Когато се роди синът ми, се запознах и с бебешката козметика.
Винаги имам продукти на Алтея вкъщи. Наскоро доизхабих тоника за лице; в момента ползвам измиващ гел за лице с грейпфрут; лавандуловия балсам за устни, любимата ми розова вода и универсален балсам с розово масло, който нанасям на ръцете.

Забелязах най-новата серия продукти и чакам да доизхабя наличните ми, за да ги поръчам поетапно. Но пък ако имам повод по-рано да ги тествам, ще съм много щастлива.

# 58
Защото най-добрият начин да се убедите в качеството, е сами да ги опитате.

Защото най-добре ще се почувстват, когато се опитат върху нашата кожа, както аромата, така и съставките. Според мен различните козметични продукти действат различно върху различната кожа и тяло.
Ще се радвам да ги опитам  bowuu

# 59
Не съм пробвала продуктите на Алтея Органик , но след прочетеното много искам .Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт