Нова биосертифицирана серия от "Алтея Органикс" – грижа за лице с роза и жасмин

• 24 106
  • 278
  •   1
Отговори
# 30
Не съм ползвала продуктите на Алтея, не съм ги срещала в търговската мрежа. Ползвам друга марка органична козметика, понеже имам проблем с кожата. Бих пробвала.

# 31
Не съм използвала марката,но определено ме грабна от това което прочетох.Бих пробвала с удоволствие!

# 32
Не съм използвала продукти на марката, не съм ги виждала по магазините. Бих ги изпробвала с удоволствие!

# 33
Ползвала съм органичната вода от роза дамасцена и възстановяващият серум за очи - и двата продукта са страхотни и са ми любими  Heart Eyes
С огромно удоволствие бих пробвала новите ви продукти, напоследък много харесвам и преоткривам българската козметика.

# 34
За първи път чувам за марката Embarassed С удоволствие бих тествала продуктите.

# 35
  • Чукарландия
На Алтея Органикс ползвам Био гел за измиване на лице BIO DAMASCENA и Био Розови Води: от Роза Дамасцена и от Роза Алба. Розовите води освежават кожата, а гелът за измиване е чудесен, не пресушава, измива перфектно, оставя кожата гладка.  Heart Eyes
С удоволствие бих пробвала и новата серия с роза и жасмин! Hug

# 36
Използвала съм флоралните ви води - розова и лавандулова. Останах изключително доволна, защото бяха нежни и със съвсем деликатен и ненатрапчив аромат. С удоволствие бих пробвала и други ваши продкти Simple Smile

# 37
Не съм ползвала продуктите на Алтея Органикс и много ми се иска да имам тази възможност! Информацията в темата силно ме заинтригува Simple Smile

# 38
Не съм използвала продукти от марката, но с голямо удоволствие бих пробвала.

# 39
  • Бургас
Определено бих желала да опитам сама, защото ревютата от приятели са индивидуални според техни изисквания и нужди.

# 40
  • Пловдив
До момента, не съм пробвала продукти на марката, но вече няколко пъти разглеждам сайта и съм набелязала някой неща - продукти за лице и масла.

# 41
Привърженик съм на органичната козметика и използвам такава както за мен, така и за децата. Чувала съм за „Алтея Органикс“ , но до сега не съм използвала никой от продуктите на марката.

# 42
Въпреки добрите отзиви , които съм чувала за продуктите на Алтея Органикс , все още не съм ползвала продукт на марката , но с огромно удоволствие бих го направила.

# 43
Да не си копирам тук цялата публикация, направо давам линк към нея: https://ecocosmetics.blogspot.bg/2017/03/organic-melissa-water-alteya.html

В момента продължавам да ползвам водата от маточина, заглеждам и други продукти на марката, дано да имам възможност да ги изпробвам  Peace

# 44
  • Sofia
Ползвала съм доста от флоралните води, както и съм привършила няколко шишенца от серума за лице. Любим продукт с чудесен резултат всеки път!  Peace
Новите продукти звучат чудесно, ще се радвам да ги изпробвам.

Общи условия

Активация на акаунт