Нова биосертифицирана серия от "Алтея Органикс" – грижа за лице с роза и жасмин

• 24 124
  • 278
  •   1
Отговори
# 135
Виждала съм продуктите на Алтея Органикс, чела съм също така за състава и действието им,но не съм ги пробвала никога.
Ще се радвам да имам късмета в играта и с удоволствие бих пробвала техните продукти Hug

# 136
  • sofiq
Не съм пробвала продукти на марката,но с удоволствие бих пробвала. Peace

# 137
  • Вестерос
И аз за пръв път чувам, интересно ми е, харесвам натурални продукти.

# 138
  • Бургас
За съжаление все още не съм ползвала продукти на Алтея Органикс.
Но със сигурност ще пробвам някой от продуктите на марката.

# 139
  • София
Не съм пробвала тези продукти, но с удоволствие бих ги опитала.

# 140
Не съм пробвала продуктите на марката, но скоро ги заглеждах в интернет магазин. Бих пробвала продуктите.

# 141
  • у нас
Досега не съм употребявала продукти на "Алтея Органик". Бих желала да ги изпробвам и да се убедя в качеството им.

# 142
Не сме ползвали продукти на "Алтея Органик". Любопитно ми е да изпробвам.

# 143
Не съм използвала от тази серия,но бих искала да опитам,з-то като прочетох се впечатлих.А ароматът на жасмин ми е любим.

# 144
Не съм използвала продукти на „Алтея Органикс“, но информацията, която прочетох за тях силно ме заинтригува и с удоволствие бих ги пробвала.

# 145
Бих използвала с удоволствие някой от продуктите Ви  Simple Smile

# 146
Не съм ползвала продукти на "Алтея Органик", но ще ми бъде любопитно да опитам.

# 147
  • Бургас
Не съм ползвала продукти на марката,но с удоволствие бих пробвала,защото продукти с етерично масло от роза се отразяват много благотворно на моята кожа.Омекотяват,подхранват и тя просто сияе.

Много бих искала да пробвам комбинацията от роза и жасмин,защото както казах масло от роза ми се отразява добре,а ароматът на жасмин за мен е божествен.

# 148
Използвала съм само розова и лавандулова вода с които си пръскам лицето,но определено искам да пробвам комбинацията от роза и жасмин!

# 149
Здравейте!
Не съм срещала името и продуктите на фирмата преди. Представянето в уводния пост определено събуди интереса ми. Ползвала съм и ползвам други български продукти. Определено ще се насоча към някои от продуктите, описани в сайта на фирмата производител. Надявам се в лицето на марката да открия нов любим български продукт.

Общи условия

Активация на акаунт