Нова биосертифицирана серия от "Алтея Органикс" – грижа за лице с роза и жасмин

• 24 122
  • 278
  •   1
Отговори
# 150
Не съм ползвала продукти на тази марка, но след прочетеното, определено бих искала да го използвам

# 151
Не съм ползвала продукти на "Алтея Органикс", но с удоволствие бих опитала.

# 152
Не съм ползвала продуктите, но с радост бих ги пробвала Simple Smile

# 153
Не съм, но с удоволствие бих  Sunglasses

# 154
  • София
Здравейте,не съм използвала продуктите на Алтея Органикс,но ще се радвам да ги пробвам.

# 155
  • София
Обожавам розовата вода и тази от маточина! Незаменими са! Първата е за финал на вечерното почистване, а втората за сутрешно тонизиране. Тези продукти поддържам и досега вкъщи.

Опитвала съм:

Кремът за ръце с масло от ший - добра текстура, бързо попиване, а малката опаковка е добра за носене в чантата.

Пробвала съм околоочния и дневния крем от предходната ви колекция - освен добрия козметичен ефект, имат и ароматерапевтичен такъв. Кремът беше по-подходящ за студените сезони, защото кожата ми е смесена.

Течният сапун с лавандула го използвах за миене на лице - много толерантен към чувствителна кожа, но имах чувството, че не почиства достатъчно дълбоко кожата.

Слънцезащитната грижа за деца - не е изгарял (детето ми е с матова кожа), но трудно се нанася, защото е минерална.

От маслата съм опитвала това от вечерна иглика и от шипка.

# 156
Непрекъснато използвам продукти на „Алтея Органикс“:)
Флорална вода от роза Дамасцена - прекрасен хидратиращ и освежаващ продукт, но по-любима от нея ми е флоралната вода от роза Алба - ароматът ѝ е още по-нежен и омагьосващ... Тотално успокоение и релаксиране на кожата (суха и чувствителна ми е) получавам от флоралната вода от Лайка.
Вашите масла са ми тотален фаворит сред морето от брандове - бадем, иланг-иланг, гроздови семки, мента, чаено дърво, пшеничен зародиш...
Слънцезащитният балсам за съжаление не ми допадна. Прилича на тебешир и по същия начин стои и на устните. Ок, развеселяваше ме, когато го слагах, все пак не всеки ден се виждам с чисто бели устни.  Grinning
Бебешкият сапун за тяло и коса ми допада за детето, много е нежен! За мен е лекичък Simple Smile
Преди години имах и кремове за лице, но вече не мога си спомня кои, какви точно бяха. Поне зная, че ми се отразиха добре  Simple Smile

# 157
Здравейте,
не съм ползвала от козметиката до настоящия момент, но звучи доста обещаващо. С удоволствие бих пробвала.

# 158
Не съм ползвала продукти на "Алтея Органик",но с удоволствие бих опитала.

# 159
До сега не съм използвала продукти на Алтея Органикс, но много обичам аромата на рози и с удоволствие бих изпробвала нещата им, особено след като прочетох материала по-горе. Определено ще ми допадне! Ще опитам.

# 160
  • Samokov
От известно време ми попадна информация за тази марка козметика .Добри отзиви сподели и приятелка,която е изключително доволна.Надявам се да имам възможност да я изпробвам..

# 161
  • Монтана
Досега не съм използвала продуктите на Алтея Органикс. Чела съм за марката и съм чувала много добри отзиви от приятелки за тях,и за това с удоволствие бих пробвала от тези продукти.

# 162
Не съм изпробвала продуктите на "Алтея Органикс". Ароматите на жасмин и роза са най-любимите ми. С удоволствие бих се запознала с тези продукти.

# 163
Преди години съм използвала вашата розова вода, след което я замених с мицеларна вода. По принцип от няколко години използвам само скъпа чуждестранна козметика, така че ако ме изберете, ревюто може да е разочароващо. Но козметиката ако наистина е добра, ще направи голям скок с моето ревю.

# 164
Не съм ползвала продукти на "Алтея Органик". Любопитно ми е да изпробвам !

Общи условия

Активация на акаунт