Нова биосертифицирана серия от "Алтея Органикс" – грижа за лице с роза и жасмин

• 24 121
  • 278
  •   1
Отговори
# 165
Не съм ползвала продуктите на Алтея Органик. Да си призная даже не съм и чувала за тях, но бих се радвала да се запознаем отблизо  Laughing

# 166
Не съм ползвала продукт на тази марка, но имам желание..

# 167
Използвам розова вода и вода от лавандула, и засега съм много доволна. Бих искала да опитам и други продукти.

# 168
За съжаление не съм пробвала ваши продукти, но звучат доста заинтригуващо и бих се радвала да ги пробвам.

# 169
  • Когато нямам работа ... просто седя и си хубавея
Да, в момента ползвам овлажняващият нощен крем и дневния крем роза дамасцена.
Супер доволна съм!

# 170
  • Elhovo
До сега не съм използвала продукти на Алтея Органикс,но с удоволствие бих изпробвала продуктите им!

# 171
Нямам опит с продуктите Ви, но бих ги пробвала с удоволствие.

# 172
Все още не съм ползвала, но с удоволствие бих пробвала.

# 173
  • София
До сега не съм използвала продукти на Алтея Органикс, но  бих изпробвала нещата им с  удоволствие.
Описанието на продуктите звучи много добре.

# 174
Използвала съм само флоралните води на Алтея Органикс - розовата и лавандуловата вода. Много са приятни ,омекотяват и овлажняват кожата.

# 175
Не съм ползвала продуктите Ви, но с удоволствие бих опитала! 

# 176
Не съм използвала продуктите Ви, но със удоволствие бих ги пробвала и споделила след това мнение и впечатления.
А аромата на роза и жасмин смятам, че е чудесна комбинация, която ще доставя спокойствие и страхотен аромат!

# 177
В момента ползвам флоралната вода от маточина. Много ми харесва ползвам я и сутрин и вечер или когат искам да се освежа. Супер е!

# 178
  • Стара Загора
Да ,използвала съм розовата и лавандуловата вода.Много от маслата, всъщност използвам вече от доста време само от вашите масла- жожоба, карите,бадемово най-често.От етеричните лавандула, иланг-иланг, розмарин, мента, евкалипт и други сигурно пропускам.Изключително съм доволна от качеството им  Peace.Когато ми трябва масло си поръчвам на Алтеа органикс.Но от козметиката не съм пробвала нищо за сега .
Маслата ги ползвам за почистване на лице в комбинация с флоралните води, също за маски за косата или добавям в шампоана от етеричните масла.Маслото от карите хидратира идеално по-суха кожа.

# 179
Ароматът на роза и жасмин изкушават сетивата ми,много искам да опитам тези продукти,защото съм сигурна,че ще има страхотен ефект.С удоволствие бих тествала и споделила резултата!

Общи условия

Активация на акаунт