Нова биосертифицирана серия от "Алтея Органикс" – грижа за лице с роза и жасмин

• 24 119
  • 278
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте! Получих като подарък Био универсален крем за лице "Роза и жасмин" Ще кажа ,че е чудесен! Кожата ми стана мека и гладка,хидратирана и сияеща,видимо се изгладиха фините бръчици около устните ми! С удоволствие бих пробвала и другите продукти от серията!

# 181
Не съм ползвала продукти на марката.   Ще пробвам с удоволствие. 

# 182
  • Варна
Не съм ползвала продуктите Ви, но с удоволствие бих опитала!

# 183
Ползвала съм само био гел за измиване на лице Роза и Жасмин и съм много доволна.
С удоволствие бих изпробвала и другите продукти.

# 184
Не съм ползвала продукти на марката, но в най скоро време мисля да опитам.Силно съм заинтересована от био бебешката розова вода и от био сапуна за бебе.Също така с удоволствие бих пробвала нещо от грижата за лице и коса Описанието на всичките ви  продукти звучи много добре.
 Simple Smile .
Успех на всички в играта !

# 185
Не съм ползвала до сега продукти на Алтея Органикс, но описанията ме впечатлиха и смятам да си закупя Simple Smile

# 186
Не съм използвала продуктите,но бих опитала.

# 187
Не съм ползвала продуктите Ви, но с удоволствие бих опитала!

# 188
„Използвали ли сте други биопродукти на „Алтея Органикс“? Кои са те и какво бихте ни споделили за тях?“

Не, не съм, но разглеждам продуктите от известно време насам. Тестването им е чудесен начин, потребителите да се убедят в свойствата на продуктите. Ще се радвам да имам тази възможност. bouquet

# 189
Никога досега не съм ползвала продукти на марката. Чета само положителни коментари и много бих искала да изпробвам продукти на "Алтея Органик"! С удоволствие участвам в играта!

# 190

Не съм използвала ваши продукти, но с радост бих опитала.

# 191
Досега не съм ползвала продукти на марката,но бих искала да изпробвам продукти на "Алтея Органик"!

# 192
не, не съм, но обмислям от доста време да си взема тъй като чувам доста добри отзиви от познати Simple Smile

# 193
Не съм ползвала продукти на фирмата, но често съм виждала Ваши предложения в биомагазините. Най-хубави неща съм чувала и чела за розовите води.

# 194
Продуктите на „Алтея Органикс“ не са ми познати и съм много любопитна да ги изпробвам  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт