Нова биосертифицирана серия от "Алтея Органикс" – грижа за лице с роза и жасмин

• 24 117
  • 278
  •   1
Отговори
# 195
Обичам да експериментирам с козметиката. Досега не съм ползвала нищо на марката и с удоволствие се включвам в играта.

# 196
  • София
Ползвала съм почти всички продукти грижа за кожата на Алтея. В момента ползвам тоник с розова вода bio damascena, околоочен серум и крем  Heart Eyes Доволна съм, а кремът купувам за втори път. Следващата ми покупка мисля да са капсулите с розово масло и някой продукт от серията с жасмин, която разгледах тази вечер в един популярен магазин. Peace

# 197
  • при моите деца .....
Не съм ползвала нищо на марката. Не съм я срещала в нашия град.
Обичам да пробвам различни козметични продукти - основно гелове за измиване на лице и кремове.
С удоволствие се включвам в играта.

# 198
  • софия
До сега не съм използвала продукти на Алтея Органикс,но много обичам аромата на рози и с удоволствие бих изпробвала нещо

# 199
До сега не съм ползвал марката, но бих се присъединил към онези, които са...

# 200
Не съм ползвала продукти на "Алтея Органик". Любопитно ми е да изпробвам

# 201
Много обичам да експериментирам с нова козметика, но до сега не съм използвала "Алтея Органик". С удоволствие бих изпробвала продуктите.

# 202
Използвам Розовата вода и балсамът за устни с розово масло. Държа козметиката която използвам да е натурална и безвредна. Продуктите които съм ползвала отговарят на очакванията ми. С удоволствие бих опитала и други продукти. Това, което ме въздържа да си закупя кремове и продукти за тяло е единствено цената. Би било добре да се предлагат и в по-малки разфасовки. И без това срока на годност на натуралните продукти не е много дълъг. По този начин хем ще падне цената, хем няма да се разхищава продукта.

# 203
Не съм използвала продукти от марката "Алтея Органик".

# 204
  • в белята
Първият продукт с който се запознах с Алтея Органик беше балсамчето против подсичане - чудесен продукт ,който препоръчвам на всички майки.След това започнах да използвам и флоралните води и течния сапун лавандула.От новата серия със сигурност ще взема за проба детоксикиращата маска и скраба.

# 205
  • София
Не познавам продуктите на "Алтея Органик", но бих ги тествала с удоволствие.

# 206
Не съм ползвала и не познавам "Алтея Органикс", но напоследък се ориентирам към българска козметика и с удоволствие бих ги пробвала.

# 207
Няма как да не похваля тази българска фирма. Всички продукти, които съм пробвала и ползвам са много добри - 3-та опаковка от дневния овлажняващ крем, около очен крем, флоралните води, слънце защитата и някой от маслата. Възхитена съм от качеството на доставката, продуктите са добре опаковани и подсигурени, опаковката е изпипана до най-дребния детайл, винаги има поставени мострички в кашончето, а при последната доставка и подаръче комплимент за 8-ми март. Поздравления! Ще пробвам и други продукти!

# 208
  • varna
До този момент не съм ползвала продукти на марката.  С удоволстие бих пробвала.

# 209
До сега не съм използвала продукти на Алтея Органикс,но много обичам аромата на рози и с удоволствие бих изпробвала нещата им  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт