Нова биосертифицирана серия от "Алтея Органикс" – грижа за лице с роза и жасмин

• 24 112
  • 278
  •   1
Отговори
# 210
  • Велико Търново
„Използвали ли сте други биопродукти на „Алтея Органикс“? Кои са те и какво бихте ни споделили за тях?“
За съжаление не съм използвала продукти на тази марка, тъй като за пръв път я виждам, но ще ми е интересно да ги пробвам, още повече, защото са БИО.

# 211
Не съм ползвала марката,не ми е позната.Бих я пробвала,защото се интересувам от био козметиката и всякакви продукти на билкова основа.Мисля,че това е бъдещето на козметиката,защото няма по-хубаво нещо за човека от естествените продукти!

# 212
„Използвали ли сте други биопродукти на „Алтея Органикс“? Кои са те и какво бихте ни споделили за тях?“

Само розовата вода съм използвала. Харесва ми, че не предизвиква кожни дразнения и не лъха на изкуствени аромати, оцветители и на спирт. Много трудно се намира на пазара чиста розова вода.

# 213
Не съм пробвала, но съм любопитна Flutter Рекламата е изкушаваща  Wink

# 214
  • София
Не съм използвала нищо на "Алтея Органикс", бих пробвала с удоволствие, описанието ме изкушава много. Всички продукти ми допадат, но определено имам нужда от продукти за мазна кожа и разширени пори.

# 215
  • Габрово
В момента ползвам два продукта на Alteya Organics: био серум за околоочния контур и био гел за измиване на лице Bio Damscena. И от двата съм очарована!  Heart Eyes
За първи път купувам био козметика, покупката беше импулсивна и на сляпо. Първото ми впечатление беше, че опаковките изглеждат луксозно. Второ впечатление - измивният гел за лице мирише божествено! Не съм голям фен на аромата на рози и за моя изненада тук рози не долавям, а вместо това гелът ми мирише на... индрише. Иначе казано, компот от сини сливи. Mr. Green Heart Eyes От доста време търся измивен продукт, който да не изсушава и да не опъва допълнително кожата ми и за момента този гел си върши работата чудесно. Що се отнася до околоочния серум - тук не мога да кажа нищо положително за миризмата. Embarassed Но пък съм доволна от ефекта му. Тежичък е, но ако се нанесе преди лягане, на сутринта кожата е много мека и се чувства чудесно. Занапред със сигурност ще изпробвам и други продукти на Алтея. bowuu

# 216
  • Телиш/Плевен
Досега не съм ползвала биопродукти на „Алтея Органикс“, но с радост бих пробвала. Heart Eyes

# 217
Ползвала съм флоралните води роза и лавандула - много си ги харесвам и двете и лятото постоянно се пръскам за да се освежа. Ползвала съм масажното масло против стрии, което страхотно овлажнява кожата и я оставя кадифено мека. Маската за коса е малко трудна за нанасяне тъй като е твърда, но мирише много приятно на рози. Двата вида балсами за устни са най-добрите които съм ползвала от био козметиката. Пробвала съм и тоника bio damascena - лек нежен и приятен продукт, но харесвам повече флоралните води. Етеричните масла също са добри (ползвала съм розмарин и иланг-иланг). Харесвам Алтея органикс, смятам че имат добри и качествени продукти.  Peace

# 218
  • София
Не ми е позната марката. Бих тествала продуктите й  Peace

# 219
„Използвали ли сте други биопродукти на „Алтея Органикс“? Кои са те и какво бихте ни споделили за тях?

Не, не съм ползвала. Преди около месец научих за марката от друг потребител на БГ мама и марката ми е в списъка от чакащи продукти.
Наскоро започнах да се грижа за кожата на лицето си и накупих няколко продукта от известни марки, но във всички тях имах или Парабени, или Феноксиетанол, и/или Содиум Лаурил Сулфат, които аз ще избягвам да слагам по лицето си.

Ваши продукти, които бих ползвала са околоочният крем, био измивният гел и серумът за лице. Както и нощният крем с роза и жасмин..

Успех на марката!

# 220
  • София
Досега не съм употрбявала продуктите на "Алтея Органик", но тъй като обичам предизвикателствата, бих се възползвала с най-голямо удоволствие Hug

# 221
  • София
Здравейте!
Не съм използвала продукти на "Алтея Органик", но с удоволствие бих ползвала, след като прочетох информацията за тях.  Grinning

# 222
Запознах се с марката ви виртуално и с удоволствие бих тествала продуктите.

# 223
  • Петрич
Все още не съм ползвала козметиката на „Алтея Органикс“,но след като прочетох статията се радвам че  продуктите са изцяло създадени на Био основа и с удоволствие бих се радвала ако имам възможност да изпробвам всеки един от прекрасните продукти.

Последна редакция: ср, 15 мар 2017, 09:27 от bubanka

# 224
„Използвали ли сте други биопродукти на „Алтея Органикс“? Кои са те и какво бихте ни споделили за тях?
Не,не съм използвала био козметика на "Алтея Органикс", но бих си купила розова вода.Препоръча ми я приятелка,която знае,че обожавам био козметиката .Розовата вода е многофункционална и смятам,че ще ми върши добра работа като тоник ,за освежаване на грима или след почистване на лицето.Ще се радвам да изпробвам и други продукти на марката,имам чувствителна кожа и внимателно подбирам  козметиката си ,която задължително е натурална или био.Радва ме факта,че българска фирма предлага биосертифицирана козметика на достъпни цени.

Общи условия

Активация на акаунт