Нова биосертифицирана серия от "Алтея Органикс" – грижа за лице с роза и жасмин

• 24 108
  • 278
  •   1
Отговори
# 225
  • Пловдив
Използвала съм доста продукти на „Алтея Органикс“ и съм очарована! Обожавам флоралните води от роза и лайка, както и балсам за устни с розово масло, и гел за лице с розово масло. С удоволствие бих пробвала и продукт от новата серия.

# 226
С радост бих опитала продуктите!

# 227
Не съм използвала тези продукти, но много бих се радвала, ако имам възможност да ги пробвам.

# 228
  • Stara Zagora, Bulgaria
Не съм ползвала продукти на "Алтея Органик". Любопитно ми е да изпробвам.

# 229
  • добрич
Не съм използвала продуктите на марката и ще се радвам да имам възможност да ги използвам.

# 230
  • софия
„Използвали ли сте други биопродукти на „Алтея Органикс“? Кои са те и какво бихте ни споделили за тях?“
Да използвам голяма част от вашите продукти и определено съм ви фен. Изключително доволна съм от Вас.  Когато съм поръчвала от интернет магазина ви сте много коректни и поръчаните от вас продукти са опаковани перфектно. Успех!

# 231
  • Хасково
Преди 2-3 месеца пуснах първата си поръчка от Алтеа Органикс ! Уникални са , всичките им продукти.
Винаги изпращат мостри и брошури което е страхотен плюс,също така и кутията в която ги получавам е супер Simple Smile

Любимият ми техен продукт е розовата вода и кокосовото масло Heart

# 232
Ето и кои са потребителите, които ще имат възможност да тестват продуктите на "Алтея Органикс":
missNoir
Илли
__Жана__
Merelenda
Tiffany Aching

Честито!

Очакваме печелившите да се свържат с нас до 26.03.2017 г. на e-mail: igra@bg-mamma.com като напишат потребителското си име, електронната поща, с която са регистрирани във форума и координати за получаване на наградата (имена, адрес и телефон за контакт).

След като тестват продуктите ще очакваме техните отзиви и коментари в настоящата тема.

# 233
  • Вестерос
Получих наградата, много приятно изненадана съм от допълнителните продукти. Ще ги ползвам няколко дни и ще напиша отзиви. Благодаря  bouquet

# 234
Любителка съм на тази козметика откакто започнах да я ползвам. С нетърпение ще чакам отзивите на печелившите за всеки един продукт поотделно.
Интересно ми е също да науча какви точно продукти спечелихте Simple Smile

# 235
  • Вестерос
Вече мога да дам първи впечатления.  Simple Smile

Продуктите бяха добре опаковани.
Скрит текст:

Преди да дам оценка искам да кажа, че съм с доста чувствителна кожа, обриваща се от почти всеки ексфолиант за лице, както и от кремове без значение дали струват 5 или 50лв. Също така кожата ми е склонна към омазняване в т-зоната.

Продуктите, които спечелих, са крем за лице, серум и ексфолиант. По погрешка ми пратиха и тоннер вместо крема, но ми се обадиха и изпратиха крема на другия ден. Тонерът не съм връщала.

В първия момент мириса на продуктите ми дойде малко силен. Усеща се повече жасмина, а не розата. Но след второто слагане вече свикнах и не ми идва силен даже ми е много приятен аромата.

Първо използвах тонер- на почистено лице нанесох с памучен тампон. Бързо попи и кожата ми стана мека и овлажнена.
Скрит текст:

Тъй като чаках крема, използвах първите дни серума вместо крем. Нанасях вечер преди лягане. Малко количество отива. Разнася се добре и бързо попива. След като попие кожата ми стана малко лепкава, но на сутринта не беше. Очарована съм от този продукт. Като нанасям крем на лицето си вечер преди лягане на сутринта кожата ми е леко мазна, но със серума не стана така. Определено бих си го поръчала след като го изхабя, вместо крем за лице.
Скрит текст:

Ексфолианта го използвах един път. Прилича на кафява захар. Мирише приятно. Доволна съм от резултата и искам да отбележа, че не се обринах, както при другите ексфолианти , които съм ползвала.
Скрит текст:

След като получих и крема го ползвах 2 пъти, отново вечер. Отново малко количество отива за цялото ми лице. Мирише като другите продукти. Попи бързо и за разлика от серума не ми лепнеше на лицето. На сутринта не бях с омазнена кожа, както понякога от другите кремове ми се случва. Кожата ми беше мекичка и свежа (така ми се стори, но може и да е , защото се наспах). Снимка забравих да направя на крема.

Отделно като подаръци получих- розова вода (ползвах я след душ да си допочистя лицето, добре почисти, попи бързо, хареса ми); балсам за устни лавандула (малко силен ми идва аромата и специфичен, това като минус, като плюс ми овлажни добре устните, но аз не съм имала проблеми с никакви балсами); шоколад с роза (много вкусен беше) и няколко мострички- гел за измиване на лице (не съм го пробвала още), околоочен крем и на друг крем (тези дадох на майка ми да ги пробва, тъй като не ползвам околоочен, а мострана на другия крем ми се стори, че е за кожа на по-зряла жена.)
Скрит текст:

Не съм много добра в оставянето на ревюта за продукти и не знам дали ще е полезно това ми ревю. На 30 години съм и нямам бръчки. Ако имате въпроси , бих отговорила с удоволствие.

# 236
Тифче, ревютата май трябваше да ги напишем след месец ползване, аз все още нямам точни впечатления и ще пиша по-нататък.
Иначе и аз получих погрешка тоник, обадиха се да се извинят за грешката и ми казаха да остане за мен, но ми стана неудобно и вчера го върнах.

# 237
  • Варна
Аз също получих продуктите, но съм запомнила, че след един месец да напиша впечатленията ми.
Също имам тонер, но изрично питах дали трябва да го върна и отговорът беше " не".

# 238
И аз с тонер в комплекта и се обадих да попитам. Казаха да го ползвам.  2-3 пъти седмично по принцип да се ползва козметиката, но аз ползвам всеки ден.  Embarassed
И универсалният крем с роза и жасмин дойде.
След месец ползване ми казаха да пиша впечатления, но да споделя сега накратко, че много ми хареса козметиката и я ползвам с удоволствие вече 6-ти ден. Впечатлява като цяло още от опаковката и си личи, че всичко е направено с много внимание, грижа и цел предлагане на наистина качествени продукти.
С благодарност и за подаръците изненада.

Не бях чувала за Alteya organics и научих от форума тук, покрай играта. Разгледах сайта и всичките им продукти, и макар не всички да са ми по джоба, по-нататък съм се спряла на два определени за проба, които мога да си позволя.

Като мине периодът ще напиша повече.

# 239
  • Вестерос
Не съм разбрала, че трябва след месец. Нищо пак ще пиша, то затова написах и първи впечатления.  BlushБеше ми важно да не се изрина , не стана, затова ще си я ползвам. Гледам са пратили различни  балсамчета. Ванилията как е?

И аз не ги бях чувала преди играта, също разгледах сайта и определено, както писах по-горе, ще си поръчам серума като свърши този.

Общи условия

Активация на акаунт