Нова биосертифицирана серия от "Алтея Органикс" – грижа за лице с роза и жасмин

• 24 118
  • 278
  •   1
Отговори
# 240
Ванилия и гераниум.
Лек и много приятен аромат.

Иначе и аз с чувствителна кожа, но освен от козметика и от определени храни ми се случва да се изривам.

# 241
  • Вестерос
И от храни също, които избягвам да ям. Притесняваше ме това алое барбаренис, защото от чистото алое се изривам също, но за сега съм ок. По принцип до час,два ми се проявява обрива.

# 242
Tiffany Aching добре сподели първи впечатления .Единственото което ще пробвам e Органична бебешка розова вода, Бебешки сапун или детски сапун за тяло и коса с успокояващ букет от невен, лайка и роза  и натурална био вода от бяла роза - роза Алба .Бих пробвала и Органичен гел за измиване на лице Грейпфрут и Здравец .

# 243
И аз благодаря за първите писани впечатления Peace

Чаровничка, няма да сбъркаш с който и да е продукт от детската линия на Алтея, за мен са най-успешните им продукти, а и най-добрите за малката, които сме ползвали. Дори за себе си ползвам някои неща (имаме всичко от линията май Simple Smile)

# 244
  • sofiq
Ще чакам и аз с интерес още мнения  Hug ,
харесала съм няколко продукта на марката които да пробвам,но след отзивите ми се ще да пробвам и розовата вода.

Това което на мен ми хареса е дизайна на опаковките,много добре изглеждаъ и повечето са с помпа или пулвелизатор,което е супер удобно и хигиенично Peace

# 245
И аз благодаря за първите писани впечатления Peace

Чаровничка, няма да сбъркаш с който и да е продукт от детската линия на Алтея, за мен са най-успешните им продукти, а и най-добрите за малката, които сме ползвали. Дори за себе си ползвам някои неща (имаме всичко от линията май Simple Smile)
Благодаря  Hug .А само за тялото ли го използвате?Пише ,че може да се използва и за коса .Няма ли да е недостатъчно за детската косичка?

# 246
Мила съм на малката и косата с него, но е много неикономично, защото е почти течен като вода, бебешкия специално. Сега си го ползвам аз за сутрешното ми измиване на лицето (вечер ползвам този с роза и жасмин).

Иначе имаме бебшкия лосион, балсамчетата и двата вида и са уникални, не бих ползвала друго докато тези ги има сигурно. А слънцезащитата е върха, никога не е изгаряла малката, хваща супер тен, още от 6 месечна на първото ни море сме с техния крем.

# 247
Използвала съм течен сапун за лице с роза. Купих го много отдавна и вече е накрая и се оглеждам за нов подобен продукт.

# 248
Точно на слънцезащитните се спрях. За лицето най-вече искам да си взема, че преди 2 години много лошо изгорях и съм с пигментация оттогава. Съвсем леко избледнява, а лятото отново се появява.

# 249
  • Вестерос
Мерси за  отзива за слънцезащитния и него набелязах  bouquet

# 250
  • Бургас/Пз
Имате ли отзиви за измиващия гел с грейпфрут и здравец? http://www.alteyaorganics.bg/bio-products/lice/%d0%b1%d0%b8%d0%b … %83%d1%82-%d0%b8/

# 251
  • Варна
За мен беше твърде изсушаващ, но пък премахва идеално грим и замърсявания. Много късно забелязах, че на опаковката е отбелязано "за мазна кожа". Не повторих точно заради опъващия ефект, но купих този с жасмин. Повече ми харесва, по-деликатен го усещам.

# 252
Много дами ме бяха попитали за слънцезащитния крем на Алтея с 30 фактор, но се чудя дали в тази тема да дам отзив, или тя е за участвалите в играта и спечелили продукти. Все пак ще споделя тук съвсем първоначални впечатления, а ако те са за друго място, моля модератор да се намеси.
Този крем на пръв поглед е тониран:
Скрит текст:
Като видях, че има цвят, а това не е отбелязано на сайта, първоначално се смутих, реших, че ще ми е тъмен, понеже съм със светла кожа. Обаче при нанасяне няма цвят, поне при мен не се забелязва никакво оцветяване - все пак имайте предвид, ако сте с много, много светла кожа; подозирам, че са сложили незабележим цвят, колкото за да елиминират белеенето, което често се случва при слънцезащитни продукти.

Този крем поне при мен не става за самостоятелно носене - понеже няма силикони, по-трудно се нанася, апликацията е по-странна, стои по-сухо; мога да го разнеса едва когато съм сложила под него друг продукт, инак идва не достатъчно, а съм с комбинирана, не суха кожа. Но пък за мазна кожа може и да е добро решение, понеже не утежнява. Не си представяйте нещо подобно на Екрана на Кларанс - той също е лек, но при добро желание може да се разнесе нормално, като обикновен крем, да стане даже достатъчен, ако количеството е по-голямо. На крема на Алтея консистенцията е друга: по-нетечна, суха, разнасянето не е така лесно, трябва си друг продукт отдолу.

За защитата все още нищо не мога да кажа, защото това ми е първо ползване, предполагам, че ще ми е ок.

# 253
Здравейте,

Използвам нощния крем с роза дамасцена. Кожата ми е смесена към суха и съм доволна от крема, но тъй като почпичката на апликатора се развали и се опитвам да си го до изразходва , използвайки дървена шпатулка мисля да приключа с него и да пробвам някой друг крем на марката.

Hug

# 254
Чета само положителни коментари и много бих искала да изпробвам продукти на "Алтея Органик"! С удоволствие участвам в играта!

Общи условия

Активация на акаунт