Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 42

• 110 733
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Но и от двата клепачите ми се подуха.
Подостри ли ги преди първо ползване?

# 76
  • Бургас
karzz,а да си сменяла случайно крем за лице или околоочен или мицеларна вода/тоалетно мляко?На мен от кремове и разгримиращи продукти са ми се подували клепачите.Също и от алергични реакции към храни и лекарства.
Възможно е разбира се и от моливите да е,преди да пробваш друг молив изчакай поне десетина дни да се успокоят.
Моливи за очи харесвам само на Ейвън,защото не са твърди и не се дереш с тях,нанасят се много лесно,а са мега дълготрайни и не се размазват.

# 77
Едно време ползвах изключително моливи на немската морка Be-yu, заради алергията, те ми се понасяха. Имаше един магазин в началото на Витошка, откъдето се сдобявах с тях. Но, май, го няма вече, така че не знам откъде. Но все пак това е доста индивидуално.

# 78
  • СОФИЯ
Здравейте,момичета!
От известно време получавам алергия от моливите за очи. Доста време не ми се беше случвало.
Използвах (последните ми моливи) на Голдън роз  и Тренди моливи. Без проблем.
Когато си купих нов молив,че старите ми свършиха,на тренди не открих никъде,взех на Бруклин,а на Голдън роз намерих друг номер,не този,който аз използвам.
Незнам каква марка да взема,чудех се за Алверде,тя уж е натурална,но май нямат моливи за очи  newsm78 не съм се заглеждала в продуктите им.
Бихте ли ме насочили към някоя марка моливи.

при мен се получи същото,подуване и сърбеж.явно проблема не е от марката ,а нещо в съставките.сега слагам очна линия и нямам проблем.

# 79
karzz,а да си сменяла случайно крем за лице или околоочен или мицеларна вода/тоалетно мляко?На мен от кремове и разгримиращи продукти са ми се подували клепачите.Също и от алергични реакции към храни и лекарства.
Възможно е разбира се и от моливите да е,преди да пробваш друг молив изчакай поне десетина дни да се успокоят.
Моливи за очи харесвам само на Ейвън,защото не са твърди и не се дереш с тях,нанасят се много лесно,а са мега дълготрайни и не се размазват.
+1 и аз на ейвън ползвам само имам и един зелен на импала, който също е много мек.

# 80
От мен също молба да спрете с цитирането на огромни "чаршафи".
Използвайте "скрит текст" за дългите цитати; оставяйте в цитата само кратка информация, свързана с продукта, който интересувате; ако става дума за продукт от поста, неподредствено преди Вашия, просто отговорете без да цитирате.
Благодаря предварително!

# 81
Изключително съм доволна от това кремче
http://www.ebay.com/itm/Mizon-Hyaruronic-Ultra-Suboon-Cream-45ml … 26pid%3D100102%26
Кожата ми е смесена с фини мимически бръчици.

# 82
Скрит текст:
Здравейте,момичета!
От известно време получавам алергия от моливите за очи. Доста време не ми се беше случвало.
Когато си купих нов молив,че старите ми свършиха,на тренди не открих никъде,взех на Бруклин,а на Голдън роз намерих друг номер,не този,който аз използвам.
Незнам каква марка да взема,чудех се за Алверде,тя уж е натурална,но май нямат моливи за очи  newsm78 не съм се заглеждала в продуктите им.

Алверде имат моливи за очи. Имах черен и бях доволна.

# 83
Скрит текст:
Здравейте,момичета!

Алверде имат моливи за очи. Имах черен и бях доволна.

karzz, моливите Brooklyn са спрени от производство и може би е бил стар. Знам, понеже през декември търсих черен и ми казаха, че вече не се произвеждат. Преди това не бях вземала много отдавна от тях и не знам точно от кога са спрени.

# 84
И на севънтийн са добри, специално моливите.

# 85
A може вместо цитат да отбелязвате просто потребителското име на човека, на който отговаряте и вашето мнение, защото дори и в скрит текст е досадно два, три поста един след друг да даваш надолу с едно и също  цитиране newsm78 Naughty

# 86
  • В къЩи.
Като сте заговорили за моливи-препоръчайте мек и траен черен молив за водната линия на окото.
Благодаря.

# 87
  • София
A може вместо цитат.....
А мое и да цитирате като мене... Laughing
Мисля, че на есенс имаше черен дълготраен молив, че и водоустойчив май беше newsm78. Аз имам един зелен, няма мър-да-не! Grinning

# 88
  • В къЩи.
Редактирам се.

Предполагам е този http://www.essence.eu/bg/produkti/ochi/senki-za-ochi/e/product/e … ng-eye-pencil-01/.

Благодаря. bouquet

Последна редакция: сб, 11 мар 2017, 21:17 от *Л-и-я*

# 89
  • София
Този е да. Peace И аз ще взимам черен, обикновенно използвам тъмно кафяви и този зеления, но ще си взема и черен.

Общи условия

Активация на акаунт