Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 42

• 110 711
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
  • Бургас
Колкото и красиво да стои молив във водната линия на окото на мен не ми е приятно да го слагам там.

# 106
Не бих го причинила на очите си, както и да стои.

# 107
  • на последния етаж
Впечатления от този продукт имате ли:

Търся си хубаво олио за кожички, може и не толкова евтино. Simple Smile

# 108
  • София
Момичета, моля препоръчайте бюджетни мицерална вода или лосион за почистване bouquet

# 109
  • София
Момичета, моля препоръчайте бюджетни мицерална вода или лосион за почистване bouquet

Аз си оставам най-доволна от розовата на Гарниер, почти всеки месец е на промоция някъде. Иначе и на Биотен не е лоша, но ми свършва бързо.

# 110
Аз си взимам от мицеларната вода на Гарниер но тази с олиото. Вярно че оставя леко мазен филм но почиства супер , а и за суха кожа като моята е супер.

# 111
Аз си купих на Лореал мицеларната вода за чувствителна нормална към смесена кожа. По-доволна съм от нея, отколкото от Микса. В момента в Ремедиум даже е под 7 лв.

# 112
Впечатления от този продукт имате ли:

Търся си хубаво олио за кожички, може и не толкова евтино. Simple Smile
Аз съм доволна от това на Икаров  Peace

# 113
Аз ползвам  на Евелин, арганово мисля беше, за кожички и нокти.

# 114
  • Бургас
erna,още един глас от мен за мицеларните води на Гарние.Имам и розовата(капачката е розова),имам и двуфазната-тя е с бяла капачка и е като двуфазните лосиони за почистване на очен грим,раздрусва се,за да се смесят олиото и водата.Ако си със суха кожа вземи нея.И розовата е чудесна.
Има и много доволни от мицеларните води на Микса.Имала съм,но предпочитам тези на Гарние.

# 115
Още един глас от мен за розовата мицеларна вода на Гарние. А на Икаров маслото е за нокти и им се отразява чудесно, но предполагам става и за кожички.

# 116
От години ползвам маслото на Икаров, но по- скоро за растежа на нокъти, за кожички поне при мен няма кой знае какъв ефект. Но моите са в ужасно състояние, защото не ги режа, а само избутвам, а забравям да го правя редовно.  Embarassed
Но знам два чудесни продукта точно за кожички, които са по- скъпи. Единия е писалка на Сали Хансен, мирише чудесно на горчив бадем и е много удобна, но не съм я срещала в България, за съжаление.
Ето тук има мнение за нея.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=589061.105
Другото не е масло, а крем, на шведската марка Depend. Бях щастлива, когато го намерих в България.
http://ambra.bg/index.php?route=product/product&product_id=5831
Това нещо е невероятно, моментално оправя сухи и грозни кожички.

# 117
  • Стара Загора
Препоръчвам новите мицеларни води на Лореал в опаковки по 400 мл. В момента са на 6,99 в ДМ. Peace

# 118
Някой да се ползвал крем за лице на Билка с грозде? може ли мнения?

# 119
  • Бургас
Някой да се ползвал крем за лице на Билка с грозде? може ли мнения?
Да,най-любимият ми крем на всички времена е Билка с Мавруд.Обичам го този крем,но ако не обичаш силния аромат трябва да предупредя,че е доста ароматизиран.Аз не обичам силни аромати,но се влюбих в този и си накупих и кремове за тяло и за ръце,а също и околоочен.Яд ме е само,че няма такъв парфюм.
Кремът е лек,попива бързо,но нито прави кир ефект,нито ми предизвиква дразнене,пъпки или каквито и да е неудобства.Ммого приятно ми изглажда кожата,става за под фон дьо тен,за самостоятелно ползване,за нощен крем,за всичко.Не ми люти на очите,нито околоочния,нито този за лице.
Аз съм с мазна кожа и не ми утежнява,нито ми омазнява.Единствено ако си с много суха и искаш богат маслен крем,тогава може да не ти е достатъчен.

Общи условия

Активация на акаунт