Пазаруване от Amazon - тема №63

• 77 898
  • 739
  •   1
Отговори
# 270
  • Пловдив
При мен не излизаше никакво движение в тракинга на DHL, куриерът дойде 2 дни преди предвидената дата
притеснявам се, че няма телефон към адреса или поне досега нямаше при другите пратки. Ще изчакам няколко дни и ще звънна в DHL да ги питам.

Би трябвало в dhl.bg при проследяване по референция на изпращача да излиза.
дава грешка в проследяването  Sad

Дори и да няма телефонен номер, когато куриера посети адреса и не намери никого, ще залепи стикер с негов телефон за справка и уговорка кога да мине отново. Не се тревожи.

И аз имам непроследим номер от вчера. Просто ей така пляснат номер  hahaha в имейл и повече никаква информация. Всичко е строго секретно  Joy.

# 271
  • In transit
AlexaS, благодаря, успокоих се, че няма да остана боса  Grinning

Сандали

# 272
# 273
Доста често, когато няколко продукта се доставят в една пратка на DHL, след появата на проследяващ номер пакетът седи 4-7 дни неизвестно къде (т.е. събират артикулите на едно място може би), а после се появява в някой град в Южна Германия.
След това по пътя между Германия и България (около 5 дни) движението на пратката не се проследява никъде.
В деня на влизане тук пратката започва да се появява в българския DHL по референция на изпращача след 15:30 часа, а ако на някой не му се появява, значи не е въвел правилно началната дата на търсене, която трябва да е преди днешната, но да бъде работен ден (т.е. ако търсите днес, задавате диапазон от вчера до днес). Получила съм безброй пратки по DHL, досега съм нямала проблем с проследяването.
А на примерните дати за получаване изобщо не им обръщам внимание, както вече не обръщам внимание, когато пратката ми седи неизвестно къде. Така или иначе идва.  Peace

# 274
Тези Camper и на мен са ми странни. .Като се сетя какво значи името им...... пък не били подходящи за кален терен. Нещо не ми се връзва.  newsm78

# 275
Да зимам ли Кампер, да не зимам ли, складът с обувки вкъщи прелива, но искам да пробвам марката  Mr. Green

Тези Camper и на мен са ми странни. .Като се сетя какво значи името им...... пък не били подходящи за кален терен. Нещо не ми се връзва.  newsm78

Като ги гледам калта явно се набива в подметките

# 276
  • In transit
Да зимам ли Кампер, да не зимам ли, складът с обувки вкъщи прелива, но искам да пробвам марката  Mr. Green

Като ги гледам калта явно се набива в подметките

ще ги носим в сухо време  Mr. Green, и аз от любопитство ги поръчах. Освен това са бели, каква кал, какви 5 лв. За мен е важно да са удобни, че за дълъг път са ми много смотани краката.

# 277
Единият модел мъжки с дупките ги гледам на американския сайт 180 долара но в друг цвят
май и аз ще се навия  Mr. Green

# 278
Има кампания на  Hakei   http://it.buyvip.com/#s?keyword=Hakei%20&ref=kw_s
Не се вижда.

# 279
Има кампания на  Hakei   http://it.buyvip.com/#s?keyword=Hakei%20&ref=kw_s
Не се вижда.

Не знам защо не става. Напиши марката отгоре в търсачката и ще се покажат

# 280
  • София
Единият модел мъжки с дупките ги гледам на американския сайт 180 долара но в друг цвят
май и аз ще се навия  Mr. Green

Е и аз се навих....за тея пари няма много място за мислене  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Иначе за 48лв с доставката колко може да са странни?Mr. Green Mr. Green Mr. GreenMr. Green Mr. Green Mr. Green

Последна редакция: пт, 10 мар 2017, 11:07 от Josepha

# 281
Love Moscino дамски и мъжки, има доста неща за под 20€ и +

Мъжки панталон (дали е скиорски не знам) Ferrino, ИТ50, 18€
Мъжко яке XL, 13€
Мъжко яке Blend, L, 13.50€
Мъжко яке Esprit, М, 23€

# 282
  • София
Кемпер ние имаме детски обувки, за по 130 лева сме ги купували в мола Grinning. Ами хубави са, качествени.
Да, имат собствен дизайн който не на всеки харесва newsm78

# 283
  • София
И в крайна сметка отговарят ли си тези Кемпери? Някой май беше питал по-назад в темата, но не видях отговора.

# 284
  • София
да отговарят

Общи условия

Активация на акаунт