Искам да кажа ... (112)

• 59 130
  • 755
  •   1
Отговори
# 600
  • Варна
Никога нищо не съм купувала или продавала от сайт. Само съм подарявала или просто изхвърляла. Ще проуча олх минимум.

# 601
Ей го нашия козунак:
Скрит текст:
От една смес ми стават 2.

Последна редакция: нд, 12 мар 2017, 22:50 от Лятo

# 602
Лято, дай и твоята рецепта!

# 603
Понякога чета компроматите и попаднах на някаква фейсбук дискусия между черната Златка и някаква друга особа от същия ранг, които спорят коя е по-добра майка  Laughing Трябва да ви кажа, че Варлаамица и Селямсъзка още са живи и са сред нас, само че не се обиждат през дувара, а през стената във фейсбук. Както са казали мърдите хора - имената на глупците висят по стените.

# 604
Мария, тази рецепта ползвам, но добавям повечко сушени плодове: http://www.evatoneva.com/index.php?option=com_content&view=a … shi&Itemid=12

# 605
За пръв път сложих сушени смокини в кекс, невероятен аромат  Crazy, ще сложа и в козунаците Peace.

# 606
  • Варна
Какви са тези козунаци,продължително, нямате ли кг за сваляне? Simple Smile

# 607
Имам, Стейси, имам!  Tired Ето, днес изядох един буркан от 300 гр. фъстъчно масло. Срам, срам.....

# 608
Момичета имайте милост. стига с тия козунаци, много ми е слаб ангела а трябва да сваля килограми. Praynig Praynig

# 609
  • Варна
Simple Smile
Я да ви споделя и друго. Моят мъж не му се занимава с организацията на екскурзии. Детето обаче е активно Simple Smile
За пролетната ваканция отсече "Стокхолм" Е, какво да му гледаме, ако въобще отидем?
Иии, за май има симпатична екскурзия до Ю.Корея. Ама много пари за 10 дни. Със сигурност все някога ще подарим такава екскурзия на детето, че е мечтана, ама засега минава номера: "научи още малко езика"

# 610
  • Пазете Гор
Никакви козунаци! Всички дружно да вземат по една сухарена кора и да идат да я гризат. С тъжни лица, разбира се.

Та... като заговорихме за сухари: правите ли домашни крутони. Аз опитвам, но досега не съм повторил рецепта. Великолепно поле за импровизации са. У дома вървят пикантни, със солчица, зехтин, босилек, сминдух, чубрица и щипка от бойното отровно вещество, което произвеждам под маската на лют червен пипер. Ръсим ги връз супи и каши, а благоверната ги гризе понякога ей-тъй, от проклетия, сухи. Съхранявам ги в  голям странен буркан, който открих при чистенето на мазето на стара сграда, и уверявам ви, въпреки убогата ми кухня, това бурканче, с медно-златисто поръбени хлебни кубчета в него, е радост за окото.

Грях е, но аз избирам дестинациите за екскурзии със стомаха си, та волево пътувам там, където има по-вкусни неща за ядене. Това ограничава, обаче, и хвала на Бога, че ми се налага да пътувам и не по моя воля.

# 611
  • Sofia
Козунак ядем най-редовно с младежа, купешки  chef.Хич няма да се захвана да меся. Хлебопекарна не бих купила  Naughty Не сме махнати на тесто ние, и купешките уважаваме достойно  Whistling.
Пекох бутчета в бира и сложих няколко картофа отстрани, никак не бяха лоши  chef.
Надалеч не ми се пътува  newsm78.

# 612
Никви крутони, козунаци и глутени. Ей тва правих днес http://prikachi.com/images/916/9064916I.jpg

# 613
Куркума, правя "кубети" аз. При мен всяка рецепта е импровизация. Обичам ги поръсени с настърган пармезан, а също и със сусамово олио. Добавяла съм и сусам.

# 614
Рядко ни се случва уикендите да имаме време за шляене, но днес беше точно такъв ден. Пролетен, мързелив, слънчев. Картинки от парка в града:
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт