Парфюмни размисли и страсти - 208

• 101 657
  • 731
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна/Лондон
Извинявам се, точно така, сега погледнах назад. Ще ми се да имах повече време да следя подробно темата...
 Zozina , и аз го загледах тия дни, че и бюджетен, сподели после, ако решиш да го вземеш.

Честито на Йоан Владимир и благодаря за идеята. Hug

Аз пък съм още на вълна jO Malone и си поръчах 2-3 шишенца.  Laughing 

# 151
И жасмина ми е интересен:
http://www.fragrantica.com/perfume/Oscar-de-la-Renta/Jasmine-43029.html

но първо ще се разтърся да пробвам портокаловият цвят.

# 152
  • Козлодуй
Йоан Владимир, честита ти сбъдната мечта Heart Eyes Hug Искрено се радвам, като прочета нещо такова Grinning

Zozina, задължително първо ги тествай. Някои от по-старите неща на марката съм пробвала или имала за кратко, нищо не се е задържало при мен. Впечатлението, което ми е останало е за нетрайни и с нищо невпечатляващи аромати. Някак не вярвам, че нещо се е променило към по-добро. Може и да греша, но като цяло съм отписала Oscar de la Renta.
За лятото се запасих с две нови попълнения-Nuit Etoilee Annick Goutal, а вчера ми пристигна и Timbuktu L`Artisan, отдавна ми беше в списъка на желанията. След като два месеца наваксвах за 2-те години парфюмни "пости" откъм придобиване на нови, лека-полека започвам да се кротвам Mr. Green Поръчките започват да пристигат, имам куп неща за тестване благодарение на няколко прекрасни парфюмни феи и нещата си идват на мястото.
В момента разучавам Girl Pharrell Williams в синхрон с темата, щастлива съм че не го изгърмях на сляпо, защото щеше да е тотално разочарование. Върху моята кожа началото е прозрачно-тревисто и доста бързо преминава в нещо сладичко и цветничко, което пак така бързо си отива. Не откривам никаква връзка с ярките аромати на Comme des Garcons. Дано не са същата греда Rogue Rihanna и Eau de Gaga, щото за тях не търсих изобщо проби, а направо ги отстрелях Mr. Green
Май и говоренето за парфюми ми е липсвало много, защото ми е трудно да се спра Mr. Green

Последна редакция: нд, 12 мар 2017, 07:49 от Lunen_sun

# 153
Lunen_sun, абсолютно си права за тестването, ще изчакам да събера повече мнения за него из нета. Имах Esprit d’Oscar, който носих много малко. Не беше нетраен, напротив, но просто не бях в настроение за него и отиде при майка ми.
Пробвах Rogue Rihanna и си мисля, че може и да ти хареса. За мен е това, което се очаква да бъде от него за цената, жанра и за това което е, дори надхвърли очакванията ми. Донякъде се вписва в сладките аромати на пазара, но за цената си е дори много интересен, не е монотонен, променя се и е забавен и женствен. Много е кофти, когато подобни аромати са Burberry, Kenzo, Armani, YSL и пр. и са по 120 лв. за 50 мл.  Този е около 20 паунда за 125 мл. а ефектът, който постига е дори по-добър. Ако не беше тази тема, може би нямаше да го разбера.

Последна редакция: нд, 12 мар 2017, 13:10 от Zozina

# 154
Момичета, къде в София мога да открия ароматите на Van Cleef? Не мога да спя вече трети ден при мисълта за един и се опитвам да го открия, но засега без резултат.

# 155
  • Варна/Лондон
Момичета, къде в София мога да открия ароматите на Van Cleef? Не мога да спя вече трети ден при мисълта за един и се опитвам да го открия, но засега без резултат.
Кажи кой, лятото,ако устискаш до тогава ще ти го донеса, подарък. Hug

# 156
Имаше ги в БЗ, Дъглас и на други места. Ексклузивите със сигурност са още там, другити не ме вълнуват и не съм ги преглеждала отдавна, но смятам, че и те са си там. Кой търсиш наистина? Hug

# 157
Там е работата, че го харесах на една дама, но нямах възможност да я разпитвам, само ми каза, че е Van Cleef. А така ми харесааа. .беше страшно нежен и пролетен, цветен и чист, ще погледна в БЗ. Дано да го разпозная.

# 158
# 159
Да, и аз залагам на Reve. За моя изненада страшно харесван е от непарфюмани. Питала съм много хора и никой не е казал лоша дума.

# 160
  • София
Там е работата, че го харесах на една дама, но нямах възможност да я разпитвам, само ми каза, че е Van Cleef. А така ми харесааа. .беше страшно нежен и пролетен, цветен и чист, ще погледна в БЗ. Дано да го разпозная.

Може да е бил и California Reverie  Peace

А иначе за Reve и моите впечатления са същите - лесен за харесване аромат, с нищо не дразни. Но след като познаваш и си носил поне 10 такива през годините (т.е. за лудите като нас тук) - нищо особено  Laughing

# 161
  • на село
Аз го имам Reve. Приятен, ненатрапчив, офисен аромат. Нося го когато не съм сигурна какво ми се носи. Донякъде напомня J`adore, може би заради крушата.

# 162
  • Бургас
И около мен всички харесват Reve,Денс. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Аз самата много го обичам,разбира се не претендира за нещо супер изключително,но за мен е много добър аромат.Не ми прилича на Жадор на мен.

# 163
  • София
Дами, влитам набързо с въпрос- може ли някоя да ми каже каква е цената на 100мл. Chanel No 5 L'Eau в безмитните магазини на летище Хийтроу?

# 164
Мога да ти кажа в Boots колко е (в смисъл на летището има Boots) 105 GBP за 100 мл., което е приблизително 242 лева. Казвам ти го като ориентир. Може да се включи още някой, който е пътувал наскоро. Даже тази верига имаше наскоро и 10 off на тази цена, но май я няма тази промоция вече.

Последна редакция: пн, 13 мар 2017, 12:22 от Zozina

Общи условия

Активация на акаунт