Помогнете ! Змии вкъщи !!

• 16 760
  • 41
  •   1
Отговори
# 30
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/
.....  Появяват се мравки и то летящи, .....

Наръси с Халек около местата от които излизат.

Какво е това Халек? Препарат ли е?

Ето това е  Халек 
Обикновено се пита чичко Гуги......а той любезно отговаря.   Mr. Green

http://apteka.framar.bg/30039629/%D1%85%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D0%BA- … 100-%D0%B3%D1%80-

# 31
  • Шумен
Мравките вкъщи не са с крила, но не мога да установя точно от къде излизат, не им виждам пътечката. Миналото лято излизаха от тръбите на водопровода сега намирам отделни екземпляри в коридора (очаквам тези дни и в кухнята да заваря). Препоръчаната пудра ефективна ли е?

# 32
И аз отдавна търся решение за змиите, просто ме ужасяват. Пробвали сме, какви ли не продукти и резултата е нулев. Уреда, който ви препоръчват не върши никаква работа. При нас няма във вилата, но преминават през двора и това ме отказа да ходя лятото там. От тези уреди бяхме сложили поне десетина /издават тракащ звук на интервали/, но както казах ефекта е нулев. Ще следя темата..

# 33
.....  Появяват се мравки и то летящи, .....

Наръси с Халек около местата от които излизат.

Какво е това Халек? Препарат ли е?

Ето това е  Халек 
Обикновено се пита чичко Гуги......а той любезно отговаря.   Mr. Green

http://apteka.framar.bg/30039629/%D1%85%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D0%BA- … 100-%D0%B3%D1%80-

Благодаря много

# 34
    Слагали се тютюневи листа против змиите, при нас са влизали белки, мишки, но не и змии, така че нямам личен опит, но така ми казаха.

# 35
Темата е стара, но някой знае ли каква е тазизмия?

# 36
Това е отровна змия. Прилича ми на пепелянка, но може и да е някой вид усойница.

# 37
Това е отровна змия. Прилича ми на пепелянка, но може и да е някой вид усойница.

# 38
И аз по снимките в гугъл стигнах до този извод но грам не разбирам. Живея в къща и котките ми носят п
Четвърта такава около 20см, сигурно са бебета. Корема и е леко синеещ.

# 39
  • Пловдив
Против змии бих ви посъветвала да си вземете котка. Вземете селско коте, от котка-ловджийка.

# 40
Страхувам се от влечуги, а и не им разбирам особено, но знам, че в България тези два вида трудно достигат метър. Не знам с този размер дали са бебета. Каквото и да е, трябва да се оттървете от тях. Не знам дали някоя фирма няма да помогне.

# 41
Ами не е отровна.Смок е.

Общи условия

Активация на акаунт