Къде в Пловдив? - 70 тема

• 70 788
  • 748
  •   1
Отговори
# 390
В мол Пловдив на втория етаж има едно магазинче за сувенири, порцелан, кристали и подобни. Но предполагам, че цената може да е понадута.
Да, магазин Деникс, естествени култивирани перли, дават и сертификат  Peace Обещите са от 12 до 36лв, зависи от размера.

Благодаря ви, но аз не търся каквито и да е перлени обеци, а точно този модел.

Имате ли впечатления от д-р Роза Йосифова (стоматолог)?
Ами аз специално този модел бях видяла там, затова и го написах. Rolling Eyes
Да, има ги и са на 32лв Simple Smile

Извинявам се, не съм ви разбрала правилно! Ще посетя въпросния магазин. Много благодаря!  bouquet

# 391
  • Пловдив
Търся учител за уроци/школа по рисуване за подготовка за изпита по изобразително изкуство за кандидатстване след 7 клас, моля ако някой има координати да сподели.

# 392
Търся учител за уроци/школа по рисуване за подготовка за изпита по изобразително изкуство за кандидатстване след 7 клас, моля ако някой има координати да сподели.
Ако е за прием в МГ мисля че отпадна изпита по рисуване за двете паралелки

# 393
  • Пловдив
А къде е ул.Леонардо да Винчи?

Е, това елементарно може да се види в Гъгъл меп. На центъра е.

# 394
  • Пловдив
Ако е за прием в МГ мисля че отпадна изпита по рисуване за двете паралелки

Благодаря, май наистина има промяна, сега прочетох условията за прием в сайта им bouquet

# 395
  • Пловдив
Къде да търся хубави покривки за овална маса?

# 396
  • Пловдив
Привет,момичета bouquetОткъде в Пловдив мога  да си купя къна и индиго за коса в големи опаковки?Имали арабски магазини в Пловдив и къде? Hug

Аз купувам и като цяло са добре заредени от един магазин за био храни. Той се намира в уличката срещу стълбите на Каменица на Главната, като се тръгне по нея магазинчето е точно преди да излезете на Железарска от дясно.

# 397
Къде в Смирненски или покрай Мол Пловдив има агроаптека?

# 398
  • Майничка
Къде да търся хубави покривки за овална маса?

Като излезеш от подлеза на Понеделник пазар и тръгнеш в посока Райфайзенбанк, има едно магазинче, в едната половина продават дрехи, в другата - фолио, покривки, мушами и т.н. Винаги има бяло и екрю за овални маси, а обикновено се намират и доста цветни.

# 399
  • Пловдив
Благодаря! Дано да работи в събота, че вече е късно. Simple Smile

# 400
  • под тепетата
Откъде в центъра може да се купи флашка 32 гб ?

# 401
  • София
Привет, интересуваме къде в Пловдив могат да ми направят капки? става въпрос за Улевиновите, имам рецепта Simple Smile намираме се в центъра,но можем да отидем навсякъде, ако кажете точен адрес Simple Smile Мерси

# 402
Привет, интересуваме къде в Пловдив могат да ми направят капки? става въпрос за Улевиновите, имам рецепта Simple Smile намираме се в центъра,но можем да отидем навсякъде, ако кажете точен адрес Simple Smile Мерси
Пробвайте в аптека Марица. Иначе в бившата аптека 26 на бул. Васил Априлов със сигурност правят, но мисля че по това време вече не работят. Намира се на 100 метра преди входа на ВМИ, на отсрещния тротоар, ако се движиш в посока гарата.

# 403
  • София
Пробвайте в аптека Марица. Иначе в бившата аптека 26 на бул. Васил Априлов със сигурност правят, но мисля че по това време вече не работят. Намира се на 100 метра преди входа на ВМИ, на отсрещния тротоар, ако се движиш в посока гарата.
Много Благодаря!  bouquet

# 404
  • о`майна лунна нощ е
Аптека Марица я затвориха. Беше Хера или нещо подобно последните няколко години, но от миналия месец помещението е опразнено.

Общи условия

Активация на акаунт