Къде в Пловдив? - 70 тема

• 70 795
  • 748
  •   1
Отговори
# 375
В мол Пловдив на втория етаж има едно магазинче за сувенири, порцелан, кристали и подобни. Но предполагам, че цената може да е понадута.
Да, магазин Деникс, естествени култивирани перли, дават и сертификат  Peace Обещите са от 12 до 36лв, зависи от размера.

Благодаря ви, но аз не търся каквито и да е перлени обеци, а точно този модел.

Имате ли впечатления от д-р Роза Йосифова (стоматолог)?

# 376
  • Пловдив
Къде мога да намеря хубави агнешки котлети-незамразено,тип френч рак?

# 377
  • Милано
Привет,момичета bouquetОткъде в Пловдив мога  да си купя къна и индиго за коса в големи опаковки?Имали арабски магазини в Пловдив и къде? Hug

# 378
  • Пловдив
Здравейте, идея от къде около центъра да купя картонена поставка за мъфини?

# 379
  • Пловдив
Привет,момичета bouquetОткъде в Пловдив мога  да си купя къна и индиго за коса в големи опаковки?Имали арабски магазини в Пловдив и къде? Hug

Здравей, колко големи? Аз си взимам по 100 гр едната опаковка. Магазинчето се намира на ул. Леонардо да Винчи - Indi Art Cafe или нещо от сорта. Има една малка градинка с обществени тоалетни срещу бившия малък Карфур. От задната страна на градинката е магазинчето. Но не е много добре заредено, в събота си купих индиго, къна - нямаше. Очаквам зареждане, тъй като ми е на една минутка от нас и ми е удобно като място.

# 380
  • Пловдив
В мол Пловдив на втория етаж има едно магазинче за сувенири, порцелан, кристали и подобни. Но предполагам, че цената може да е понадута.
Да, магазин Деникс, естествени култивирани перли, дават и сертификат  Peace Обещите са от 12 до 36лв, зависи от размера.

Ами аз специално този модел бях видяла там, затова и го написах. Rolling Eyes

# 381
  • Пловдив
Къде продават геврек със сусам?Сещам се само за будката на музикалното училище.Нещо в Кичука или околността?

# 382
Пред Триумфа на Ал.Стамболийски има будка с гевреци. Не съм заглеждала дали има със сусам обаче  Thinking

# 383
  • Пловдив
В Кършиака - до църквата Иван Рилски и до сладкарница Торино. Двете пекарни са на разстояние от 100 метра и имат гевреци със сусам.

# 384
  • Пловдив
Къде продават геврек със сусам?Сещам се само за будката на музикалното училище.Нещо в Кичука или околността?
В хлебарницата до стадион Спартак и е хубав, като хляба им, ноооо козунака не струва - не е сладък, не е изпечен, клисав, като хляб стои...

# 385
По път за работа минавам през 3 пекарни.. всички имат гевреци със сусам Simple Smile Ама съм в Кършияка Simple Smile Simple Smile
Не съм виждала пекарна без гевреци като се замисля (поне наоколо)

# 386
  • Пловдив

Ами аз специално този модел бях видяла там, затова и го написах. Rolling Eyes
Да, има ги и са на 32лв Simple Smile

# 387
  • Пловдив
Духи пухи, нали ти наскоро пита за продажба/замяна на сребро? Продаде ли го? Може ли да споделиш цена и място?
Имам скъсани гривни, обеци по един брой и разни неща, които не знам какво да правя и най-удачно ми се струва да продам...

# 388
Не, не съм имала време да обикалям изобщо.. и моите са точно такива - парчотии разни...

# 389
И аз съм се интересувала преди, но цената, на която изкупуват среброто, е смешна. Сега погледнах в Тавекс-0.82лв. Държа си ги в шкафа и чакам по-добри времена  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт