Къде в Пловдив? - 70 тема

• 70 220
  • 748
  •   1
Отговори
# 465
Брей, съвсем ли пък да няма свястни майстори на падащо легло в тоя половин милионен град. То механизмът е важен в случая. Имаше една фирма за такива легла на Козановско шосе, до Асеновград, но не знам дали съществува още. Преди години ги проучвах, но се отказах. Имаше и една софийска фирма, май Видар се казваше.

# 466
  • Пловдив
Брей, съвсем ли пък да няма свястни майстори на падащо легло в тоя половин милионен град. То механизмът е важен в случая. Имаше една фирма за такива легла на Козановско шосе, до Асеновград, но не знам дали съществува още. Преди години ги проучвах, но се отказах. Имаше и една софийска фирма, май Видар се казваше.
Peace и той е най-скъп.
Фирми бол...просто звъниш и питаш.

# 467
  • Пловдив
Майка ми си поръчаха падащо легло от фирма Валмира преди 3-4 години. Доволни са.  Peace

# 468
  • Plovdiv
Някой пробвал ли е тортите на Криспи? Иска ми да взема за Великден някаква торта, но взимаме само от неделя, мон шери и чочко и искам да опитаме нещо и вкусно. Някакво предложение дали имате?

# 469
Аз съм доволна от торти Колекция.

# 470
За "падащите легла" да кажа. Тези дни видях о6завеждане за спалня с много голямо легло с механизм изра6отени по порчка. Много стилно и качествено от пловдивски майстор. Wink Ако желаете координати на лични?!

# 471
  • Пловдив
И аз препоръчвам Колекция. Всичко, което съм опитвала, ми е харесало.

# 472
  • Пловдив
Аз от Колекция не останах очарована. Вероятно имах твърде големи очаквания. От Шарлот също. Пробвах и две торти в новата сладкарница до аптека Марица. Приятно се изненадах.  Peace

# 473
Не са лоши тортите на Колекция, не съм поръчвала, хапвали сме в мола, но не мисля, че има разлика.
Гофретите между другото са страхотни.

# 474
  • Пловдив
И аз харесвам тортите на Колекция. На Папая също, но те са май само в София Rolling Eyes

# 475
Някой пробвал ли е тортите на Криспи? Иска ми да взема за Великден някаква торта, но взимаме само от неделя, мон шери и чочко и искам да опитаме нещо и вкусно. Някакво предложение дали имате?
Страхотни са, някой от тортите им са доста сладки за моя вкус, но често взимаме от тях

# 476
  • Пловдив
Благодаря на всички, които се включиха по въпроса ми за "падащото легло"  bouquet

monesia , ще се радвам да ми изпратиш координатите, благодаря ти!   Hug

# 477
Винаги когато ми трябва торта взимам от Долче Мела. Винаги са били много вкусни.

# 478
С две ръце за Долче Мела,много са вкусни.

# 479
  • Тра-ла-ла
Пуснали са козунаци в бъдещата баничарница на ул.Янко Сакъзов до Художествената гимназия. (това е баничарницата от Заимов). С шоколад, стафиди, портокалови корички и сусам отгоре. 1 кг - 6лв. Козунакът не е лош, но са поспестили от шоколада.

Общи условия

Активация на акаунт