Къде в Пловдив? - 70 тема

• 70 746
  • 748
  •   1
Отговори
# 450
Магазина на Роксима дрийм къде се намира?
На ул."Хр.Г.Данов" - от Джумаята, малко преди Енергото  Peace.
Дали съществува още,има едни празни витрини там...

# 451
  • Пловдив
Моля, препоръчайте ми изпитан кожен лекар за упорито младежко акне. Знам, че е коментиран в темата, но не съм обръщала внимание, а сега ми трябва спешно. Благодаря!

# 452
  • тук-там
Здравейте, пекарна, която прави "по-така" козунаци?  newsm78
Да не са от масовите, нещо по-различно. Около 150 броя.

# 453
  • Тра-ла-ла
Здравейте, пекарна, която прави "по-така" козунаци?  newsm78
Да не са от масовите, нещо по-различно. Около 150 броя.
Прочети малко по-назад. И аз питах и ми дадоха идеи.

След малко се засилвам към Дон Батон да проуча, че са ми под носа  Grinning

До тук звъннах на Долче Меле:
Скрит текст:
козунак с шоколад и портокалови корички или със стафиди+локум+орехи
голям 700гр - 8,99лв,
среден 500гр - 7,59лв или 7.99лв, писала съм с краката си Laughing)

Майстор Пекар:
Скрит текст:
козунак с лимонови корички или със стафиди, или с черен шоколад - 10лв за 500гр
панетоне със стафиди и цитрусови корички - 12лв за 500гр
Приемат поръчки до утре вечер най-късно

Последна редакция: вт, 11 апр 2017, 11:43 от Джулая

# 454
на четвъртък пазара правят истински домашни козунаци -Дон Батон

# 455
  • Тра-ла-ла
В Дон Батон вече не приемат поръчки. Капацитетът им е запълнен на макс и нямало и да изкарват дори на витрината. В момента имаше 2 козунака.

# 456
  • Пловдив
Еми да, няма го вече там и затова питах дали не се е преместил някъде другаде. Трябваше ми протектор за матрак, но обикновен не непромокаем и там имаше, а навсякъде другаде ми предлагат или вълнени или гумирани отдолу.

# 457
За козунаците се включвам. Моите си ги правя сама, но днес видях, че правят в началото на пешеходния мост /от към аптека Марица - където са сладките на килограм/. Имаше с белгийски шоколад за 7 лв и със стафиди за 4 лв.

# 458
  • Пловдив
Здравейте, незнам дали тук е подходящо да питам, но защото е за Пловдив реших, че тук ще е по-добра информацията. Може ли да ми препоръчате добър психолог?

Питането е старо вече, но мога да препоръчам Стоичко Миличин.

Благодаря, ще ми е от полза защото още не сме намерили и сигурно ще стане след празниците. Блогодаря  bouquet

# 459
  • Пловдив
Скрит текст:
Еми да, няма го вече там и затова питах дали не се е преместил някъде другаде. Трябваше ми протектор за матрак, но обикновен не непромокаем и там имаше, а навсякъде другаде ми предлагат или вълнени или гумирани отдолу.
О, не знаех, скоро не съм минавала, жалко ако са го затворили... Погледнах и в сайта, магазин в Пловдив липсва. Може да поръчате протектора он лайн.

# 460
  • Пловдив
Здравейте! Някой ползвал ли е услугите на Студио за красота и здраве Леда и по конкретно за медицински педикюр, при Кремена Янева? Има ваучер в грабо. До сега не съм ползвала такъв специалист, но имам проблем с нокътя на палеца. Ако не е добра, препоръчайте някой друг. Благодаря!

# 461
  • Майничка
Здравейте! Някой ползвал ли е услугите на Студио за красота и здраве Леда и по конкретно за медицински педикюр, при Кремена Янева? Има ваучер в грабо. До сега не съм ползвала такъв специалист, но имам проблем с нокътя на палеца. Ако не е добра, препоръчайте някой друг. Благодаря!
Аз съм ползвала нееднократно, за същия проблем и съм доволна.

# 462
  • Пловдив
Здравейте! Simple Smile
Темичката е много полезна, поглеждам от време на време, когато стигна до форума  Simple Smile

Обръщам се към вас с молба за инфо относно падащо легло в Пловдив - директна продажба или читав мебелист, при който може да се даде поръчка.
В интернет пространството, за Пловдив не намирам нищо.Ще съм ви много благодарна за насоки или лични впечатления.   Praynig bouquet

# 463
  • Пловдив
В магазин Зона съм виждала такова легло.

# 464
Колега в момента му изработват такова легло, но майсторът е във Варна. В Пловдив няма читави.

Това му е сайта https://galin.yankov.net/

Последна редакция: чт, 13 апр 2017, 10:02 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт