Къде в Пловдив? - 70 тема

• 70 604
  • 748
  •   1
Отговори
# 675
Мерси, момичета. Ще предам инфото на ММ, че той ще ходи да взима сигурно. За тези, котио произвеждат едва ли ще ми свърши работа, защото ми трябват за днес, а и ми трябват не повече от 10 кашона  Mr. Green
И по 1 правят Simple Smile То е малко цехче, ако нямат много работа ги правят веднага.
Като опция да знаете алтернатива Simple Smile

Иначе съм виждала от Лидъла на Филипово да изнасят от зарзаватите кашони... питайте Мениджър Свежест  Laughing

# 676
  • Gotham City
Благодаря на всички  bouquet

# 677
  • Пловдив
jul, не му знам фамилията. С гола глава, над 40-те.

П.П.Във фейсбук намерих един Илия Гатешки - нацепен батка-не е той.

Хаха, точно описание, точно този не го препоръчвам на никой  #Cussing out
Само да уточня, че го ползвах за шлайфане и боядисване на дървена дограма, на която смених цвета в бяло. Иначе той се би в гърдите, че всичко правят - мебели, стени, че и къщи даже.

# 678
  • Пловдив
Здравейте момичета! Имам един въпрос към някой, който е използвал тези услуги скоро или има информация по въпроса....Интересувам се къде в Пловдив мога да се обърна за премахване на бенки от тялото и лицето, като за мен най-важно е разбира се за бъде безопасно и сигурно, да се работи качествено и от професионалисти...Цените не ме интересуват, стига да сте останали доволни...Благодаря ви много предварително! Може и на лични да ми пишете...

# 679
Здравейте момичета! Имам един въпрос към някой, който е използвал тези услуги скоро или има информация по въпроса....Интересувам се къде в Пловдив мога да се обърна за премахване на бенки от тялото и лицето, като за мен най-важно е разбира се за бъде безопасно и сигурно, да се работи качествено и от професионалисти...Цените не ме интересуват, стига да сте останали доволни...Благодаря ви много предварително! Може и на лични да ми пишете...

Процедура съм правила при д-р Лукова в кожния диспансер. Но ставаше въпрос за папиломи, не за бенки. Може би ако са бенки трябва да се обърнеш към онкохирург. Такъв е д-р Валентин Иванов от онкологията. Има частен кабинет на бул. Шести септември.

# 680
Препоръчайте ми моля хубави интериорни врати /здрави и красиви в същото време/

# 681
  • Пловдив
Нашата я взехме от тази фирма:
http://shop.rosal.bg/bg/

Поръчахме я от един магазин на ул. Тодор Александров. Те ни я и монтираха. Имат каталози и на други фирми, които масово се предлагат по останалите магазини в Пловдив.

# 682
  • Пловдив
Tonynette, мерси много  bouquet

# 683

Нашите са от Интер доор, доволна съм. Peace

# 684
  • Пловдив
Моля ,някой доволен от фризьорка за прически .
Предстой ми да ставам кума и търся надежден фризьор ,който да ми направи хубава прическа .
Косата ми е дълга .
Моля помагайте ми !!!

Аз съм доволна от момичетата в салон Сузи. Булчинските прически ги прави най-вече тя, но всички работят добре и правят хубави официални прически.

# 685
  • Пловдив
Ако търсите естествен фурнир- Скадорс, ъгъла на ул. Авксентий Велешки с ул. Цанко Дюстабанов, точно до ключаря.

# 686
Здравейте, някой знае ли дали книжарница Ciela в мола ще правят намаление за 24ти май?

# 687
Още един въпрос- познавате ли майстор, който ще се навие само да префугира банята?

# 688
  • Милано
Момичета къде мога да купя памучна риза с рязана бродерия?

# 689
  • Пловдив
Здравейте, някой знае ли дали книжарница Ciela в мола ще правят намаление за 24ти май?
Винаги правят на 24-ти май и на 1-ви ноември, но обявяват намалението около седмица по-рано.

Общи условия

Активация на акаунт