Къде в Пловдив? - 70 тема

• 70 584
  • 748
  •   1
Отговори
# 690
  • Пловдив
Моля ,някой доволен от фризьорка за прически .
Предстой ми да ставам кума и търся надежден фризьор ,който да ми направи хубава прическа .
Косата ми е дълга .
Моля помагайте ми !!!

Аз съм доволна от момичетата в салон Сузи. Булчинските прически ги прави най-вече тя, но всички работят добре и правят хубави официални прически.
Много благодаря !!!
А къде се намират и на място ли се ходи и цени ако може !!!
Ако може на лични за да не занимаваме другите .
Много благодаря отново !!! bouquet

# 691
  • Пловдив
Момичета,
Моля за мнения.

Колебая се къде да поръчам сватбена торта:
- Мон Шери
- Долче Мела
- Криспи

# 692
  • Plovdiv
Нашата сватбена торта беше от Мон Шери и останахме много доволни, така че давам своя глас за тях Simple Smile

# 693
Откъде най-изгодно може да се купи кленов сироп?

# 694
Откъде най-изгодно може да се купи кленов сироп?
В Метро няма ли?

# 695
  • Пловдив
Предстой ми да ставам кума и търся надежден фризьор ,който да ми направи хубава прическа .
Косата ми е дълга .
Моля помагайте ми !!!

Аз съм доволна от една фризьорка на ул. Богомил срещу училище Паисий Хилендарски. Тя е в едно малко салонче, но като качество на прическите е много добра.

# 696
  • Пловдив
Косата ми е дълга .
Моля помагайте ми !!!

Аз съм доволна от една фризьорка на ул. Богомил срещу училище Паисий Хилендарски. Тя е в едно малко салонче, но като качество на прическите е много добра.
Много благодаря !

# 697
Момичета,
Моля за мнения.

- Мон Шери
- Долче Мела
- Криспи

Малката Ида  Peace

# 698
  • Точно където трябва
Да ми препоръчате добър зъболекар/дентална клиника за сложен случай. Най-вероятно ще се наложи и операция за лечение на гранулом.

# 699
Да ми препоръчате добър зъболекар/дентална клиника за сложен случай. Най-вероятно ще се наложи и операция за лечение на гранулом.
д-р Тенишев, но не работи със ЗК.

# 700
Здравейте!
препоръчайте ми магазинче за качествени детски дрешки Simple Smile

# 701
  • Милано
Д-р Митко Господинов

# 702
Момичета,
Моля за мнения.

- Мон Шери
- Долче Мела
- Криспи

Зависи какво търсиши
Мон Шери - ще получиш еднакво качество /това което опиташ в сладкарницата, това е/ и едно и също ниво  декорация - това което виждаш на снимките, това е
Долче Мела - като качество на някои асортименти, надминава другите две в списъка, не знам обаче какво е нивото на декорация в момента. При сватбените торти повечето е идея и според мен вкусът е по-важен
Криспи - имат доста ефектни декорации, някои са направо супер, но ми се е случвало на няколко пъти да виждам техни неща, които не са за коментиране, което ме навежда на мисълта, че са няколко декоратори и не се знае знае ли се. Но в момента може да са синхронизирани нещата и не бих твърдяла са категоричност. Вкусово не мога да коментирам актуално също, защото съм опитвала само 2 пъти преди година и половина.

# 703
Моля, насочете ме от къде мога да купя ваучер за хубава, вносна козметика и/или парфюмерия.
Искам да направя подарък на една прекрасна дама, която не ми е достатъчно близка, за да познавам вкуса и и да зная какво ползва.
Приемам и други идеи за подарък за случая.
Благодаря предварително на отзовалите се.

# 704
Моля, насочете ме от къде мога да купя ваучер за хубава, вносна козметика и/или парфюмерия.
Искам да направя подарък на една прекрасна дама, която не ми е достатъчно близка, за да познавам вкуса и и да зная какво ползва.
Приемам и други идеи за подарък за случая.
Благодаря предварително на отзовалите се.

Аз бих заложила на ваучер за книжарница.

Общи условия

Активация на акаунт