Къде в Пловдив? - 70 тема

• 70 584
  • 748
  •   1
Отговори
# 705
  • Пловдив
Моля, насочете ме от къде мога да купя ваучер за хубава, вносна козметика и/или парфюмерия.
Искам да направя подарък на една прекрасна дама, която не ми е достатъчно близка, за да познавам вкуса и и да зная какво ползва.
Приемам и други идеи за подарък за случая.
Благодаря предварително на отзовалите се.

Duglas, Pretty shop.

# 706
tonynette, често подарявам ваучери за книжарница, но ако знам, че получателя обича да чете. В случая обаче нямам представа дали е така. Виждам, че жената се гримира ежедневно и затова козметика/парфюмерия ми бе първото хрумване. Изобщо не смятам, че е най-добрата идея.

Лятна буря, къде се намират Duglas и Pretty shop? Не съм пазарувала от тези магазини. Аз и рядко пазарувам козметика, а когато го правя е основно по интернет.

# 707
  • Пловдив
Намират се на Главната. Единият е м/у МакДоналдс и Драматичния театър. Другият е голям магазин точно до стълбичките и статуята на Мильо(срещу голямата Хеликон). Дъглас още е известен като бившото Леро.
Магазин за хубава козметика има и в мола на Пещерско. Казва се Beauty zone.

# 708
Лятна буря, сетих се за кои магазини става въпрос. На главната ми е идеално. И предвид, че не съм влизала никога в тях, ти към кой от двата би ме насочила първо?

# 709
  • Пловдив
Аз пазарувам и от двата. От Прити шоп взимам Шанел, тъй като само те предлагат техните продукти, в Дъглас ги няма. Отделно в Прити шоп имам фиксирана отстъпка от 10 %. Но миналата седмица пазарувах от Дъглас, тъй като имаха 20% отстъпка на всичко. В Дъглас мисля, че има като цяло по-голямо разнообразие, предвид и по-голямата площ на магазина.
И в двата предлагат гифткарти. Не съм сигурна дали бяха с фиксирана сума. Взимама съм по 50 и по 100 лв за подарък. По същия начин като при теб - жената си има всичко, не иска да трупа непотребни вещи и предпочита ваучери за козметика.

# 710
Благодаря много!  bouquet

# 711
аз също бих препоръчала бюти зони Дъглас Simple Smile купувала съм вайчер от там за моя близка. Останах много доволна от обслужването а и има много избор Simple Smile

# 712
Благодаря ви, момичета!  bouquet

# 713
  • Пловдив
Здравейте, знаете ли място където приемат стъклен амбалаж. Става въпрос за буркани.

# 714
Здравейте, знаете ли място където приемат стъклен амбалаж. Става въпрос за буркани.
Има обяви в ОЛХ за буркани. Има хора, които търсят. Иначе никъде не се изкупуват.

# 715

Какви буркани?
Ако са компотени, аз съм носила на сергиите за мед.

# 716
Ние редовно търсим от компот точно за мед.

# 717
  • Пловдив
Големи буркани са,с капачка с винт.

# 718
  • Пловдив
От коя автомивка в Смирненски сте доволни?

# 719
Моля, насочете ме от къде мога да купя ваучер за хубава, вносна козметика и/или парфюмерия.
Искам да направя подарък на една прекрасна дама, която не ми е достатъчно близка, за да познавам вкуса и и да зная какво ползва.
Приемам и други идеи за подарък за случая.
Благодаря предварително на отзовалите се.

Бих препоръчала едно магазинче на бул. "България". Това е тяхната facebook страница https://www.facebook.com/millastyle/. Много са компетентни

Общи условия

Активация на акаунт