Къде в Пловдив? - 70 тема

• 70 281
  • 748
  •   1
Отговори
# 645
# 646
Благодаря много за споделеното за доц.Дерменджиев.Дано помогне и на нас!

# 647
Майстор бояджия, който и да шлайфа?

Мога да препоръчам един. Казва се Илия. Много бързо си свърши работата. Телефон на лични предпочитам да дам.
Да, разбира се. Важно ми е да има уред за шлайфане с прахосмукачка, т.нар жираф. Но мога да го попитам.

# 648
  • Пловдив
Някой може ли да каже от къде да купя хубаво патешко или пуешко охладено?

# 649
  • Хасково
Привет ! Някоя от вас ходила ли е някъде в Пловдив на процедура с полировчик за косата , която премахва само цъфтежа без да отнема от дължината  Hug и доволни ли сте  Hug Hug

# 650
  • Пловдив
Майстор бояджия, който и да шлайфа?

Мога да препоръчам един. Казва се Илия. Много бързо си свърши работата. Телефон на лични предпочитам да дам.
Да, разбира се. Важно ми е да има уред за шлайфане с прахосмукачка, т.нар жираф. Но мога да го попитам.

Този Илия да не е Гатешки? Ако е той съм супер недоволна. Това е първият случай, в който изгоних майстори от в къщи Sad

# 651
Патешко и пилешко съм купувала на Дюк. Верно по-скъпо е, но е уникално.
Ако имаш познати от Раковски да те уредят с патешко или от някое близко селце с пуешко.

# 652
  • Пловдив
jul, не му знам фамилията. С гола глава, над 40-те.

П.П.Във фейсбук намерих един Илия Гатешки - нацепен батка-не е той.

# 653
jul, не му знам фамилията. С гола глава, над 40-те.

Този ли е?

Скрит текст:

Искаше ми 800 лв. за едно малко антре?! Twisted Evil

# 654
  • Пловдив
Този е Laughing На нас ни взе нормална сума, преди няколко месеца бяхме наели друг бояджия, искаше същите пари за кв. м. На мен Илия ми го препоръча негова позната, може затова по-малко пари да ми е искал Joy

# 655
Еййй опасни сте  Laughing

# 656
  • Пловдив
Тук е бг мама , все пак! Мусат ряпа да яде Joy

# 657
Разконспирирахте го отвсякъде. Само някой да се опита да подхлъзне някоя бг мама и ще остане без клиенти.

# 658
 Laughing
Колко върви кв.м? 2лв?

# 659
В този ред на мисли - майстор за съдомиялна да ми препоръчате?  Mr. Green Не ми разтваря хубаво таблетките и някои съдове не се измиват добре.

Общи условия

Активация на акаунт