Къде в Пловдив? - 70 тема

• 70 604
  • 748
  •   1
Отговори
# 75
Благодаря за отговорите  bouquet, взехме от този китайски на Петко Д. Петков, но за друг път ще знам да поогледам Илиенци и в Гранда. А за другите (Паоло Ботичели, Тенденз и др.) вече беше много обрано

В Халите на центъра на 3етаж има китайски магазин с различни чанти, доста хубави модели и като цени. Във Форума в Тракия има същия магазин. Зависи къде ти е удобно.

Аз търся куфар и чанта за ръчен багаж, раница с размери за Wizz. Да са качествени и на нормална цена.

# 76
Аз имах проблем с хормонални изследвания на детето в Бодимед. Бяхме пуснали на щитовидната жлеза и излязоха много високи стойности. След една седмица ги повторихме, защото се наложи да лежи в ендокринологията на Каспела и стойностите бяха съвсем други.

# 77
  • Пловдив
Аз пускам хормони само в Хронолаб, съпостявяла съм ги с лоборатория в София и винаги всичко е точно. Peace

# 78
Къде минавате ГТП newsm78

# 79
  • Пловдив

Аз търся куфар и чанта за ръчен багаж, раница с размери за Wizz. Да са качествени и на нормална цена.

На Естил са с много добро качество и нормални цени, имат магазини в Мола и на Главната и сайт, където може да разгледате моделите.

# 80
  • Тра-ла-ла
Моята работа отече в друга посока  Tired Та в този ред на мисли кой лекар препоръчвате за хистероскопия?! Какво ще кажете за Патишанов от Пълмед? Или да ме насочите към подходящ от "Селена"!? А от кои да бягам надалеч?!

Питала съм в здравните теми, но и тук да получа мнение.

# 81
  • о`майна лунна нощ е

На няколко места съм ходила през годините - до домостроителния, до Бриколаж, в търговиите на Брезовска .... Погледни и в Грабо - пускат оферти за около 25-30 лева. По принцип вървят 30,35,40 ... Миналата година бях в Кабрио 64 точно с оферта на Грабо. Никакви проблеми с обслужването и никакви допълнителни пари не се платиха за провеждането на прегледа. В момента обаче достъпът до тях е затруднен от ремонта на ул. Владая /до Бриколаж/.

Разлика в провеждането на прегледите не би трябвало да има, тъй като се извършват заснемания в реално време и не би следвало да може да се прикрие нещо или да ви пуснат, ако има проблем с документите или колата. Носят отговорност да това, санкциите за допуснато нарушение при провеждането са сериозни и за това ми прави впечатление, че са коректни.

# 82
Благодаря! Не бях се сетила за Грабо  Simple Smile

# 83
  • Пловдив
Моята работа отече в друга посока  Tired Та в този ред на мисли кой лекар препоръчвате за хистероскопия?! Какво ще кажете за Патишанов от Пълмед? Или да ме насочите към подходящ от "Селена"!? А от кои да бягам надалеч?!

Селена, Матев, Минев-все добре Peace

# 84
  • Пловдив
За миомен възел или за полип. Полипът може и с абразио, но пак зависи от лекаря.

# 85

Преди 5год. бях при Топалова в Селена.

# 86
  • Пловдив

Селена, Матев, Минев-все добре Peace

Привет,
Силно препоръчвам д-р Крумов за хистероскопия в Медлайн. Доволна съм от качеството и отношението Simple Smile

# 87
  • Пловдив
Къде сте мяркали сокове Greno?Имаше в Лъчите,но махнаха стелажа и вече няма

# 88
  • Пловдив
Къде сте мяркали сокове Greno?Имаше в Лъчите,но махнаха стелажа и вече няма

Триумф  Peace
Хубави ли са?

# 89
  • Пловдив

Днес бях,ама с малката и не съм ги видяла.
Харесвам ги,защото са без добавена захар.

Общи условия

Активация на акаунт