Къде в Пловдив? - 70 тема

• 70 584
  • 748
  •   1
Отговори
# 60
Търся геймърски стол, ако някой е виждал къде в Пловдив продават, моля да сподели Simple Smile

В Техонополис съм виждала преди 1-2 месеца Peace

# 61
Къде мога да намеря бюджетни изкуствени плодове /не тип откровено детски играчки/ за декорация?
Джъмбо имат отлични имитации.

# 62
  • Пловдив
Благодаря за отговорите  bouquet, взехме от този китайски на Петко Д. Петков, но за друг път ще знам да поогледам Илиенци и в Гранда. А за другите (Паоло Ботичели, Тенденз и др.) вече беше много обрано

# 63
  • Пловдив
Къде мога да намеря бюджетни изкуствени плодове /не тип откровено детски играчки/ за декорация?

На Джъмбо са добри като вид.Като цена ми се върти 1 лев за бройка или нещо такова

# 64
Препоръчайте ми моля, в района на събота пазара добра козметичка, маникюристка, фризьорка и масажистка. Абе всичко за женската поддръжка. Ако може да са бюджетни, не търся луксозни студия Simple Smile Благодаря Simple Smile

# 65
С кой автобус мога да стигна от ВМИ до панаира или поне в близост newsm78? Или от централна гара нещо?

# 66
  • Пловдив
    От централна гара до колелото на панаира- №16. Какво обаче сега се случва по Руски, не ми е много ясно.
    От Старата държавна болница на Васил Априлов може да хванеш №6 и да слезеш на Чифте баня и от там през моста. Thinking

# 67
благодаря, а 16 спира ли на тази спирка, пред училището от отстрещната страна на ВМИ?

# 68
  • Пловдив
благодаря, а 16 спира ли на тази спирка, пред училището от отстрещната страна на ВМИ?

По принцип-не. 16 спира пред гарата и после по Руски. Сега след гарата може да има промени, най-добре виж в сайта на градски транспорт.
   Сега видях, в момента минава точно по Васил Априлов.

# 69
  • No Line On The Horizon
В момента всички рейсове вместо по Руски минават по В . Априлов в посока север, т.е. 16-та трябва да спира пред училище Антим I

# 70
Много ви благодаря. Сегаа видях и в сайта, че спира точно там, пред училището

# 71
Препоръчайте ми моля къде да отида , за да ми оформят добре веждите?

# 72
  • Пловдив
Момичета, ателието за поправка на чанти в Кичука, на бул. "Македония" ли е или в уличките около халите?

# 73
  • Тра-ла-ла
Някакви наблюдения върху лабораторията на "Пълмед" и хормоналните й изследвания?! Утре съм там на преглед и може да се наложи да ми взимат кръв. Та искам с едно боцване  ooooh! да мина всичко. Но не ми се дават 150лв. на вятъра.

Или да ми препоръчате друга лаборатория за хормони и ако може да ги изследват на място, а не да ги пращат в София. Нещо не знам да вярвам ли на Бодимед. newsm78

# 74
  • до едно тепе
Преди около 6 години пусках хормини в Бодимед. След месец ми изследваха същите в ендокринлогията на ВМИ. Бяха със почти същите стойности. Почти само там си пускам изследванията и досега само веднъж бяха объркали едно Суе на детето. Бяха го изкарали 42. На другия ден в друга лаборатория беше 4,3. Предполагам е било техническа грешка при нанасяне на резултата Thinking

Общи условия

Активация на акаунт